3 lefekvés előtti dolog, ami felerősíti a szerelmet

Forrás: Dreamstime -
párkapcsolat szex videó szerelem tipp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az alábbi szokások betartásával garantált, hogy hosszú ideig egy pár maradtok. Érdemes beiktatni őket lefekvés előtt, hiszen így nemcsak a reggel, de minden egyes nap szebb lesz!

Telefont eltenni!

Ha már ágyban vagytok, nem kell a telefont nyomkodni. Örüljetek, hogy végre egymással foglalkozhattok, és nem a napi problémákkal kell foglalkozni. Nincs is hangulatrombolóbb annál, mint amikor a mobilod pittyegése töri meg a romantikus csendet.

Jóét puszi

Nagyon fotnos része az esti rituálénak! Fizikálisan és érzelmileg is fokozza az intimitást, ha elalvás előtt elcsattan egy búcsú puszi. A párkapcsolat erősítés egyik legfontosabb eszköze a minél több érintkezés.

Finom érintések

Amikor már az ágyban vagytok fogjátok meg egymás kezét, vagy szimplán érintsétek meg valahol a másikat. Jöhet egy masszás, vagy ami még jobb: egy esti hancúr!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.