Van, amit még nem láttunk? Újabb meztelen kép Kim Kardashianról

Forrás: Instagram/Kim Kardashian -
Kim Kardashian pucér meztelen Instagram valóságshow-sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi média koronázatlan királynője pucér fotóval válaszolt a korábbi meztelen szelfijét ért kritikákra.

Még mindig van új a nap alatt - legalábbis Kim Kardashian szerint. A 35 éves valóságshow-sztár újabb pucér fényképpel örvendeztette meg rajongóit, ezúttal az Instagram-oldalára feltöltve.

Forrás: Instagram/Kim Kardashian

Kim fekete-fehér fotója közvetlenül azután került fel a sztár képmegosztó oldalára, hogy az Elvált nők klubja sztárja, Bette Midler Twitteren bírálta keményen a kétgyerekes celebmami meztelenkedését. Kim nem hagyta válasz nélkül a 70 éves színésznőt, és ugyanitt viccből arra kérte őt, küldjön neki meztelen szelfit, ha még fenn van. Nos, ha Bette nem is, Kim megtette helyette is.

Kim Kardashian, a nehézbombázó

A veszélyes idomokkal megáldott Kim Kardashiant méltán nevezhetjük a paparazzók egyik kedvencének, hiszen a levegő mindig izzik körülötte. Az aprócska, 157 centis hölgynek nem erőssége méretes bájainak takargatása. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.