Felrobbantotta az Instagramot a TV2 sztárjának dögös teste

Forrás: Pető Laura/Instagram -
szexi Pető Laura Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően szexi fotót tett közzé a TV2 valóságshow-jának gyönyörű finalistája. 

Pető Laura a közösségi oldalára tette ki azt a képet, amit aztán számos lájk és komment követett. Az Éden Hotel játékosát ugyan láttuk már bikiniben, de ettől a fotótól a lélegzetünk is elállt, nézzétek csak!

Forrás: Pető Laura/Instagram
Mire képes egy féltékeny férfi?http://www.life.hu/intim/20150729-mire-kepes-egy-feltekeny-ferfi.htmlA férfiak alapvetően féltékeny természetűek, mivel vérükben van a birtoklási vágy, és a tulajdonukat – adott esetben egy nőt – nem szeretik megosztani senkivel. A zöld szemű szörny azonban néha annyira elveszi az eszüket, hogy olyan tettekre sarkallják magukat, ami már túl megy a józanész határán. Az alábbiakban ilyen történeteket olvashatunk.Intim--Gyakorold a derűt! Állítólag egyszer már egy férfi is megértette...http://www.life.hu/intim/20150728-pilat-gabor-gyakorold-a-derut-allitolag-egyszer-mar-egy-ferfi-is-megertette.htmlRossz alapanyagokból nem fogsz tudni jó vacsorát készíteni. Nem túl jó állapotban lévő, frusztrált embereknek nem lesz túl jó a párkapcsolata sem. Tehát akkor mi a megoldás? Ne legyél frusztrált! Nagyon jó tanács, mondhatom. Körülbelül olyan jó, mint amikor az orvos azt mondja a betegének: "Ne idegeskedjen annyit, árt az egészségének!"IntimThinkstockÉvfordulós fotó! 23 éve itt csókolta meg először Szandit a férjehttp://www.life.hu/intim/20150728-szandi-enekesno-25-eves-csokevfordulot-unnepelt-ferjevel-bogdan-csaba-zenesszel.htmlCsókévfordulót ünnepelnek Szandiék. Az énekesnő és férje, Bogdán Csaba majdnem negyed évszázaddal ezelőtt csókolták meg egymást először.Intim--Kate Upton elfelejtett bugyit húzni, és ezt ki is posztoltahttp://www.life.hu/intim/20150728-kate-upton-elfelejtett-bugyit-huzni-es-kis-is-posztolta.htmlA nagymellű modell egy lenge és persze átlátszó ruhában szellőztette meg meztelen fenekét, amit ráadásul ki is posztolt Instagram oldalára.Intim--A legmegosztóbb szextéma: nők véleménye az análrólhttp://www.life.hu/intim/20150728-nok-velemenye-az-analis-szexrol.htmlAz anális szex mindig is megosztotta a társadalmat, a férfiak legtöbbször azért vágynak rá, mert tiltott gyümölcsnek érzik, a nők egy része viszont oda van érte, más része a világ minden kincséért ki nem próbálná, vagy ha már megtette, ismétlésre nem szeretne sort keríteni. Az alábbiakban 8 nő véleményét olvashatjuk arról, mi benne a jó, vagy éppen mi nem.IntimThinkstockHoppá! Palvin Barbara világhírű színészt csókolgat - fotó!http://www.life.hu/intim/20150728-palvin-barbara-a-tortetok-egyik-sztarjat-csokolgatja.htmlA magyar modell a Törtetők egyik sztárjával fotózkodott a minap, amit rögtön meg is osztott rajongóival a hivatalos Instagram-oldalán. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.