Hódi Pamela TV2 Cserpes Laura szerelem Éden Hotel Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megvan a kirakós hiányzó eleme? Titokzatos fotókon pózolt Berki Krisztián, aki hátulról megmutatta új kedvesét. Nem sokkal később Cserpes Laura is hasonló fotót posztolt.

Romantikus hangulatban telt Berki Krisztián hétvégéje, aki egy fotón mutatta meg új kedvesét. A történtek után Pamela is kifakadt, és elmesélte, miért szakítottak az Éden Hotel műsorvezetőjével. Berki nem sokkal később ismét szerelmes fotóval rukkolt elő, ami vélhetőleg a Balatonon készült, és a következő sorokat véste a kép mellé: "A férfi mindig azt szeretné, hogy Ő legyen a Nő első szerelme. A Nő meg azt, hogy a férfinak Ő legyen az utolsó" Mindeközben Cserpes Laura Berkiével kísértetiesen hasonló helyszínről posztolt, sőt a kiírt idézet is összecseng a macsó soraival: "Egy valódi férfi képes úgy szeretni, hogy miközben a kapcsolatotok szorosabbá válik, te egyre szabadabbnak érzed magad."

Forrás: Instagram/berkikrisztian, Instagram/cserpeslaura

A kommentelők szinte azonnal összerakták a kirakóst, és a következőket írták: „Pamival jobb pár volt, mint Cserpes Laurával", más hozzátette: „Laura meg sem közelíti Pamelát! Pamela egy dögös nő, ő meg egy kislány."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.