Tóth Gabi: „Nem én szakítottam Markó Robival!

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Tóth Gabi X-Faktor magány szerelem Szombat esti láz Markó Robi szakítás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő bevallotta, mostanában nagyon magányos, de mára megtanult együtt élni az érzéssel. Tóth Gabi ezúttal legutóbbi szakításáról is őszintén mesélt.

Ahogy a Life.hu is megírta, tíz hónapja szakított Tóth Gabi a Szombat Esti Lázban megismert táncos-koreográfus Markó Robival. A pár a táncparketten szeretett egymásba, majd viharos szakítás után Gabin hónapokig látszott, hogy megviselték a történtek, amiről most a Best magazinban vallott őszintén.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Nyílván azt mondtuk, hogy közös döntés volt a szakítás, de az igazság az, hogy nem én szakítottam vele. Ország-világ látta, mennyire megviselt. Tíz hónapomba telt, mire túltettem magam rajta, és beletörődtem, hogy néha akaratunktól függetlenül is történhetnek velünk dolgok" – magyarázta Gabi, aki a magány érzéséről is vallott.

„Egy háromezres koncert után mindenki imád, megölel, aztán hazamegyek és egyedül letörlöm a sminkem. Senki nem kérdezi, milyen volt, fáradt vagy-e. Bebújok az ágyba és azon gondolkodom, milyen jó lenne valaki, aki előtt letörölhetem a sminkem" – mesélte Gabi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.