Audrey Hepburn tragikus szerelme – Kiderült a színésznő legféltettebb titka

Forrás: AFP -
házasság Audrey Hepburn szerelem Bill Holden kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Audrey Hepburn és Bill Holden szerelme sokáig titok maradt a világ elől. A színésznő teljesen összetört, mikor kiderült a férfi titka.  

Mikor Audrey Hepburn megérkezett a hollywoodi villába, jó oka volt arra, hogy izgatott legyen, hiszen a házban nemcsak az imádott férfi, Bill Holden volt, akivel hatalmas szerelembe esett, hanem a férfi felesége is.

Bill Holdennel 1954-ben forgatott közös filmet Audrey Hepburn. Holdennek felesége volt, mikor viszonyt kezdett Hepburnnel. Egy nemrég megjelent könyv szerint a gyönyörű, művelt színésznő volt Holden feleségének legrosszabb rémálma. A nő tudta, hogy férjének viszonya van Hepburnnel. A férfi teljesen odavolt Audrey-ért, a köztük lévő kémiát mindenhol érezni lehetett. Kapcsolatukat elrejtették a sajtó elől, még úgy is, hogy közös filmjük forgatása alatt intim pillanat közben kapták el őket az öltözőben.

Forrás: AFP

Ha kiderült volna az affér, azonnal vége lett volna Audrey Hepburn karrierjének, és házasságtörőként lett volna elkönyvelve. Egy nap Holden a házukba invitálta Hepburnt, aki először találkozott akkor a férfi feleségével, aki szinte lefagyott, mikor meglátta Audrey-t, a nála 15 évvel fiatalabb, gyönyörű színésznőt.

Hepburn és Holden kapcsolatának hirtelen lett vége, de nem azért, mert a férfi felesége megtiltotta a találkozásokat, hanem mert túl sokszor került szóba, hogy Hepburn gyerekeket akar házasságban élő szerelmétől. Egy beszélgetés alatt a férfi közölte, biztosan nem lehet közös gyerekük, mert néhány éve sterilizáltatta magát a felesége unszolására. Hepburn teljesen összetört. Nem értette, miért várt ennyi ideig a férfi, hogy ezt elmondja neki, és azonnal szakított vele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.