kavarás párkapcsolat VV Zsófi Való Világ szerelem VV Aurelio VV Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak a villában megy a kavarás, hanem a villán kívül is. Itt viszont már teljesen mindegy, melyik ValóVilág-szériáról van szó, a lényeg ugyanaz: ki, kivel, ki ellen, miért, hogyan, meddig.

Az egész onnan indult, hogy VV Éva berágott műsorvezetőtársára, Aurelióra, aki azzal mert viccelődni, hogy Éva utódja már meg is van a BeleValóVilágban. Éva azzal vágott vissza, hogy Facebook-oldalán kiírta, pontosan tudja, kivel hetyeg (nyilván nem ezt a szót használta) Aurelio, miután épp szünetet tartanak Zsófikával. A pletykák szerint a VV7 szingli anyukája, Zsú az, akivel együtt vannak.

Ki az a VV Éva?

"Alapvetően én egy vicces, életvidám, akaratos lány vagyok, akinek vannak hisztirohamai, de ahogy múlik az idő, érzem, amint lassan lecsillapodom. Már nem akarok mindenáron győzni" - mesélte Baukó VV Éva Szily Nórának, a Life.hu sztárszerzőjének. A teljes interjút ide kattintva olvashatod.

A Blikk megkereste az érintetteket. Zsu elmondta, hogy egy közös szlovákiai hakni során, amelyre Aurelio a saját autójával mentek, egymásra találtak és JÓL ELTÖLTÖTTÉK AZ ESTÉT. "Én egy szingli nő vagyok, azt csinálok, amit akarok, de az érettebb férfiakra bukom" - szögezte le a villaanyuka.

VV Zsu Forrás: RTL II

Aurelio dekoratív nőnek gondolja Zsút, ezért "ha lenne köztük valami, akkor azt vállalná a nyilvánosság előtt is".

Zsófikához is eljutottak a pletykák, aki soha többet nem szeretne Aureliótól semmit, ha akkor találkozott Zsúval, amikor ők még csak gondolkodtak azon, hogy együtt maradjanak-e. "Egyszerűen nem lennék képes úgy hozzábújni, megérinteni, hogy tudom, Zsúval volt előttem" - mondta a lapnak. Mi ez, ha nem az igazi való világ?

Ki az a VV Aurelio?

"Engem arra tanított az apám, hogy sose szégyelljem, amim van. Ő persze nem erre gondolt, de én komolyan vettem..." - mondta Aurelio, amikor Szily Nóra, a Life.hu sztárszerzője beszélgetett vele. A teljes interjút ide kattintva olvashatod.
Vége? Különvált a VV-szériák legcukibb szerelmespárja: VV Aurelio és VV Zsófihttp://www.life.hu/bulvar/20150218-szakitott-aurelio-a-valovilag6-gyoztese-es-vv-zsofi.htmlA VV6-ban folyamatosan veszekedtek, aztán a villából kikerülve összejöttek és szerelmesek lettek. Most azonban úgy tűnik, Zsófikának elege lett. Ugyan egyelőre csak szünetet tartanak, de ő már nem reménykedik semmiben.TV + Bulvár--Aurelio félmeztelenre vetkőzött a BeleValóVilágbanhttp://www.life.hu/bulvar/20141218-lilu-es-a-felmeztelenre-vetkozott-aurelio-egyutt-vezette-a-belevalovilagot.htmlFélmeztelenre vetkőzött, fekvőtámaszokat nyomott, vizet hozott a vendégnek, feszített. Aurelio éjszakai műsorvezetése parádés volt. Talán azért, mert ez alkalommal nem engedték szóhoz jutni.TV + Bulvár--Baukó Éva és Aurelio: két földönkívüli a BeleValóVilágbanhttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141202-katz-david-kritika-a-belevalovilag-musorvezetoirol-bauko-evarol-es-aureliorol.html"A stúdió nem egy tér, a riportalany nem egy létező szereplő, a beszélgetés nem az egyedek által kibocsátott jelzések és válaszok halmaza. Ennek a jelenségnek nincsen iskolája, ergo nincsenek szabályai." Katz Dávid, a Life.hu celebszomorító riportere már nem csak a kamerával a kezében mondja ki, amit éppen gondol. Most a BeleValóVilágra kapcsolt, és leírta, amit látott.Katz DávidOrigoVV Aurelio a villán kívül is helikopterezne - Az első interjú a VV6 győztesévelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20140512-vv-aurelio-a-valovilag-6-nyertese-az-elso-interju.htmlAz elmúlt három hónapban megtanultuk, hogy a férfikönnyeket nem kell szégyellni, és új jelentéssel bővült a helikopterezés szó. VV Aurelio ezzel a két dologgal biztosította, hogy egy ideig még emlékezzünk rá. A ValóVilág 6 győztesével a Life.hu sztárszerzője, Katz Dávid készítette az első interjút. Kiderül, hogy Aurelio kinek ad a nyereményből, és ki az a villából, akinek egy darabig biztosan nem veszi fel a telefont...Katz Dávid--Zokogva telefonált be Aurelio a saját műsorábahttp://www.life.hu/bulvar/20150220-vv-aurelio-es-zsofika-szakitottak-a-belevaloban-vallottak-szerelmet-egymasnak.htmlMár maguk a szerkesztők is annyira unalmasnak találják a VV7-et, hogy inkább Aurelio és Zsófika szerelmi drámájával töltik ki a BeleValó műsoridejét. TV + BulvárFérfiromantika élő adásban! Aurelio sírt, Istenes Bence felitattahttp://www.life.hu/bulvar/20150211-aurelio-az-rtl-klub-belevalovilag-musorvezetoje-sirt-istenes-bence-a-valovilag7-musorvezetoje.htmlÉlő adásban packázott egymással a ValóVilág6 győztese és Istenes Bence, a megható pillanatok magukért beszélnek.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.