Amilyen a munkád, olyan a szexuális életed!

Forrás: Thinkstock -
munkahely szexuális élet foglalkozás munka kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy friss kutatásból kiderült, a foglalkozás befolyásolja a szexuális életedet és a kapcsolataidat.

Arról már írtunk, hogy a munka a szexuális élet rovására mehet, de most megtudhatjuk azt is, hogy a munkánk mennyire befolyásolja azt, milyen kapcsolatra vágyunk. Egy randi applikáció, a Clover felmérését 33 000 felhasználó töltötte ki, attól függően, hogy mivel foglalkoznak, és milyen fajta kapcsolatot keresnek. Az eredmények igencsak meglepőre sikerültek.

Forrás: Thinkstock

Megtudtuk, hogy az újságírók, a reklámszakmában dolgozók, a rendőrök, a tanárok, a tudósok, a hirdetők, az építőmunkások és a zenészek kényelmes kapcsolatokra vágynak. A színészekre és az építészekre leginkább futókalandok jellemzőek.

A kutatásból még kiderült, hogy az ügyvédeknek és az orvosoknak inkább baráti kapcsolatra van szükségük, ellenben a gyógyszerészek, tervezők, pszichológusok, programozók, könyvelők és nővérek hosszú távú viszonyt szeretnének.

Modern kori rabság: "Ugyan kérem, a nőnek otthon a helye!"http://www.life.hu/intim/20141216-amikor-a-ferfi-nem-engedni-dolgozni-a-not-deaki-timea-parterapeuta-tanacsaival-segit.htmlVannak tehetős, a családi nyugalmat és biztonságot mindennél fontosabbnak tartó férfiak, akik azt mondják: kedvesem, ne csinálj te semmit, maradj itthon, foglalkozz csak a család ügyeivel, én majd eltartok mindenkit. Szép és megnyugtató tud lenni egy ilyen kijelentés. Vagy mégsem?Intim--Rezgő, vibráló élvezet: teszteltük a legtutitbb szexjátékszerekethttp://www.life.hu/intim/20141202-rezgo-vibralo-elvezet-teszteltuk-a-legtutitbb-szexjatekszereket.htmlMeghökkentő szexkütyük és erotikus kiegészítők csajoknak című cikkünkben említést tettünk már a rádiós élménybugyiról és az azt működtető vaginatojásról. Nos, ha már olyan bőszen ajánlottuk, ki is próbáltuk őket élesben.IntimThinkstockMegvan a legárulkodóbb jel, hogy a pasid megcsalhttp://www.life.hu/intim/20141215-a-legarulkodobb-jel-hogy-a-pasid-megcsal.htmlAz egyik legnagyobb félelme szinte valamennyi párkapcsolatban élőnek a félrelépés. Fájdalmas bevallani, hogy a szerelmed más felé kacsingat, utólag pedig persze mindig okosabb az ember lánya. Íme, a leggyanúsabb nyom, ami biztosan mutatja: a párod megcsal.Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.