Mármarosi Tünde újra ismert férfit ölel

Forrás: facebook/Mármarosi Tünde hivatalos oldala -
Operettszínház Mármarosi Tünde szerelem Szombat esti láz szakítás Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Tomi volt barátnője, Tünde, egy éve alkot egy párt Kocsis Dénessel, az Operettszínház legígéretesebb tehetségével.

Ahogy a Life.hu is megírta, másfél éve szakított Vastag Tomi és Mármarosi Tünde, akit a Szombat esti lázból ismerhetnek a nézők. Tünde nem sokkal utána új párra lelt a fiatal színész, Kocsis Dénes személyében, akivel egy évvel ezelőtt szerettek egymásba, az Elfújta a szél című musical próbái alatt - írja a Best.

Forrás: facebook/Mármarosi Tünde hivatalos oldala

„Megkérdeztem a koreográfust, hogy kivel fogok táncolni, és azonnal jött a válasz: a Mármarosival. Látásból már ismertük egymást, örültem, hogy vele táncolhatok. Azonnal incselkedni kezdtünk, majd az előadások alatt egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Jó pár hét eltelt, mire elcsattant az első csók" – mesélte Dénes, majd a táncosnő mosolyogva hozzátette: „A színpadon a színészek csak úgy csinálnak, mintha, mi viszont bátran csókolózhatunk, és ez nagyon izgalmas".

Tóth Gabi összegabalyodott mentoráltjávalhttp://www.life.hu/intim/20141121-toth-gabi-az-rtl-klub-x-faktoranak-mentora-olbe-kapta-a-spoon-egyuttes-egyik-tagjat-mint-egy.htmlAz X-Faktor mentora nem bízza a véletlenre a mentoranya szerepet, és ha éppen arra van szükség, ölbe kapja és megdajkálja mentoráltjait.Intim--Dobó Kata volt párjának már új kapcsolata vanhttp://www.life.hu/intim/20141120-dobo-kata-es-gulyas-levente-oszinten-beszeltek-szakitasuk-okarol-egy-interjuban.htmlHat év után különvált Dobó Kata és kedvese, Gulyás Levente. A pár a Story magazinban beszélt először arról, mi vezetett a váláshoz.IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huMi ez a gyűrű, kedves Scarlett?http://www.life.hu/intim/20141120-scarlett-johansson-szineszno-hatalmas-gyurut-villantott.htmlScarlett Johanssont tavaly augusztusban ugyan eljegyezték, nemrég pedig világra hozta első gyermekét, de házasságról eddig nem esett szó. Most azonban egy igen méretes gyémánt díszeleg a színésznő ujján - lemaradtunk volna valamiről?Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.