Pál Dénes: "120 százalékig hetero vagyok"

Forrás: TV2 -
Pál Dénes TV2 barátnő Sztárban sztár heteroszexuális
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel a Sztárban sztár műsorában tökéletesen bújt női előadók bőrébe, elindult a pletyka Pál Dénes szexuális beállítottságáról. Nos, az énekes most cáfol, sőt, azt is elárulja, nem facér. 

Megdolgozott a győzelemért a Sztárban sztár énekese, Pál Dénes. Hol a szeme színét kellett kontaktlencsével megváltoztatni, hol magas sarkúba és szexi minibe bújt, máskor Karády Katalin búgó hangját imitálta.

Forrás: TV2

Azt azonban soha nem tagadta, nem érzi magát jól női szettekben, ennek ellenére maximálisan igyekezett teljesíteni a feladatokat.

"Mindig kirázott a hideg attól, amikor sminkeltek, vagy a körmömet festették. Én százhúsz százalékig hetero vagyok, ez nem nekem való. Még a túlzott szépségápolás sem az én világom, jól érzem magam férfiként" - mondta el a Storynak. A hot! magazinnak pedig azt is elárulta, igen, van barátnője is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.