párkeresés Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nemrég szinglivé vált úriember szerint ő itthon már mindenkit megkapott, akit akart, így most országhatáron kívül keresgél. 

Berki Krisztián a napokban elköltözött Pamelától, és miután felmerült, hogy esetleg műsorvezetőtársának, Czippán Anettnek csapja a szelet, Pamela üzent is gyermeke apjának. Úgy tűnik, Berkinek elege lett a körülötte lévő hölgyekből, mert igen érdekes kijelentést tett a minap.

Forrás: Origo

,,Akiket akartam Magyarországon, azok már megvoltak. Jelen pillanatban az országhatáron belül nem keresgélek, viszont múlt héten voltam Párizsban, most hétvégén Münchenbe megyek, nem tudom, hogy a francia életérzést össze lehet-e hasonlítani a némettel, meglátjuk. Röpke kalandokra nem szeretném elfecsérelni a testem, hosszú távú párkapcsolatra pedig nem állok készen, mert ezeket a géneket hordozva úgyis arra kerülne sor, hogy újabb gyereket akarnak tőlem. Nekem Natasa Zselyke áll az első helyen, így egyelőre nem tervezek több utódot" - mesélte Berki Krisztián a Borsnak. Ehhez nem is nagyon van mit hozzáfűzni...

Pamela üzent Berkinek és Czippán Anettnek: „Mindent és mindenkit el­tiporva! Gratulálok Nektek, »munkatársak«!http://www.life.hu/bulvar/20141018-hodi-pamela-nem-nezi-jo-szemmel-hogy-gyermekenek-apja-czippan-anettnek-udvarol.htmlPamela nem fogta vissza magát. Nem nézi jó szemmel, hogy szakításuk utángyermekének apja a csinos műsorvezetőnek, Czippán Anettnek udvarol és ezeket az érzéseit megosztotta a nagyvilággal is. TV + BulvárOrigoAz év botrányinterjúja: Berki vs. Puzsérhttp://www.life.hu/bulvar/20141016-berki-krisztian-az-edes-elet-sztarja-egy-asztalhoz-ult-puzser-robert-kritikussal-az-ev.htmlEgy asztalhoz ültették Berki Krisztiánt és Puzsér Róbertet. A kritikus keményen kérdezett, nem köntörfalazva, ahogy megszoktuk tőle. A volt Fradi-vezér pedig válaszolt: flegmán, magabiztosan, egóból, ahogy tőle megszoktuk.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huBerki Krisztián Szulejmánná változott - nézd csak!http://www.life.hu/bulvar/20141015-berki-krisztian-szakallt-novesztett-az-emberek-tobbsegenek-nem-tetszik-az-uj-kulso.htmlBerki Krisztián elhatározta, szakállt növeszt. A rajongóknak azonban nem tetszik ez a nagy átalakulás.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.