Az első fotó George Clooney esküvőjéről

esküvő kép fotó házasság George Clooney Velence menyasszony Amal Alamuddin vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint általában mindig, most is a Hello! magazin csapott le elsőként az év egyik legjobban várt esküvőjének képeire. Íme, az első fotó a házas George Clooneyról és feleségéről, Amal Alamuddinról.

Ahogyan Angelina Jolie és Brad Pitt világraszóló lagzijának képeit is sikerült megszereznie, úgy George Clooney és újdonsült neje, Amal Alamuddin esküvői fotói sem jelentettek kihívást a Hello! magazinnak.

Forrás: Hello! Magazine

A lap október 1-jén megjelenő számában nem csupán a londoni sztárügyvédnő Oscar de la Renta menyasszonyi ruháját csodálhatják meg a kíváncsiskodók, hanem a teljes vendéglistát és a ceremónia menetét és az előkészületeket is megtudhatják. Mint például Amal Alamuddin ruhapróbáját, amelyet IDEkattintva te is megnézhetsz.

Mindent a Clooney-Amal esküvőről

A Hello! Magazine nem várt a lap megjelenéséig a részletek kieregetésében a George Clooney-Amal Alamuddin frigy kapcsán. A menyegzőt a velencei Aman Canal Grande luxushotelban tartották, ahová közel 30 országból érkeztek a vendégek: családtagok, barátok és olyan hírességek, mint például Angelina Jolie, Brad Pitt, Matt Damon, Bill Murray és a tanúja, Rande Gerber feleségével, Cindy Crawforddal. Amal Alamuddin ruháját végül nem McQueen, hanem a már többször is említett Oscar de la Renta tervezte, míg George Clooney szmokingját jó barátja, Giorgio Armani neve fémjelezte, öltözékére pedig a feleségétől kapott mandzsettagombok tették fel a koronát, amelyekre a „George" nevet íratta rá arabul. A pár hivatalosan hétfőn pecsételte meg házasságát. Nézd meg IDEkattintva, milyen ruhában tündökölt Amal a polgári szertartáson.
Clooney neje megmutatta hosszú és formás lábaithttp://www.life.hu/trend/20140928-george-clooney-neje-amal-alamuddin-megmutatta-hosszu-labait-velencenek.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, George Clooney és Amal Alamuddin szombaton kimondták a boldogító igent Olaszországban. Azóta pedig először jelentek meg együtt, mint férj és feleség.Trend--Megelőzte: oltár elé állt George Clooney exnőjehttp://www.life.hu/intim/20140915-george-clooney-exbaratnoje-elisabetta-canalis-hozzament-volegenyehez-megelozte-volt-baratjat.htmlGeorge Clooney volt szerelme, Elisabetta Canalis a csodaszép Szardínia szigetén mondta ki a boldogító igent orvos vőlegényének. Ezzel bizony beelőzte a sármos színészt.Intim--Nők, akik nem tudták megtartani George Clooney-thttp://www.life.hu/intim/20140808-george-clooney-volt-baratnoi-amal-alamuddin-stacy-keibler-elisabetta-canalis-es-a-tobbiek.htmlA földkerekség legszexisebb agglegényének közel harminc év kellett ahhoz, hogy megtalálja a nagy őt. A nyolcvanas évektől színésznők, celebek és modellek tucatja fordult meg George Clooney ágyában és életében, ő mégis 2013-ban, egy 36 éves jogásznő oldalán találta meg a szerelmet. Most minden Amal Alamuddinról szól, de minket az is érdekel, kik voltak azok a nők, akik ideig-óráig combjaik közt tarthatták, a kezeik közül azonban mégis csak kicsúszott a dögös sztár.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.