Szeptemberben szakítás? Egyre biztosabb Beyoncé és Jay Z válása

Forrás: AFP/Neilson Barnard -
Solange Knowles válás Jay Z Beyoncé Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapokkal ezelőtt kapott szárnyra a pletyka, miszerint Beyoncé és Jay Z házassága romokban hever. Ezt pedig az utóbbi néhány nap történései is megerősítették. Egyik szemünk sír, mert imádtuk a házaspárt, viszont reméljük, hogy Queen Bey talál egy olyan férfit, aki nem fut túl gyakran fiatal sztárocskák után.

A májusi MET-gálán nagy botrányt kavart a videó, amin Beyoncé húga, Solange és Jay Z esett egymásnak. Akkor pontosan nem derült ki, mi is okozta a botrányt Beyoncé húga és férje között, mert napokkal később is csak "szokásos családi botrányként" magyarázta a popkirálynő a történteket. A rossznyelvek már akkor is arról suttogtak, Solange nem bírja elviselni, hogy Jay Z nyíltan csalja nővérét, ezért néhány ital után nekiesett a sógorának.

Forrás: AFP/Neilson Barnard

Az utóbbi hetekben is többször megjelentek olyan hírek, miszerint vége a sztárpár kapcsolatának, a minap pedig a New York Post szerint a 32 éves díva egyedül nézett meg luxuslakásokat New Yorkban. Ez nem is lenne feltűnő, ha mondjuk az igencsak önálló Victoria Beckhamről lenne szó, ám Beyoncéék családjában mindig Jay Z volt az, aki intézte az ilyesmit. Egy bennfentes szerint Beyoncé nagyon csöndes volt, és igen rosszkedvű a nézelődés alatt. Tény, hogy ha ők ketten elválnak, az nagyon nehéz ügy lenne: a popkirálynő és a hiphopkirály között ugyanis nemcsak házastársi kapcsolat, de egy nagyon szoros üzleti kötelék is van. "Ők ketten jól tudják ezt, és nem valószínű, hogy veszni hagynák. Most azt próbálják kitalálni, hogy szakítsanak, vagy elváljanak. A közös turnéjuk szeptemberig tart - amíg annak nincs vége, biztosan nem fognak elválni. Hiszen a jegyeladásból származó milliókat már megkapták, így kénytelenek megtartani a koncerteket. De már nem játsszák úgy a szerepüket, mint korábban, és a gyűrűiket sem viselik már" - pletykálta egy ismerősük.

És hogy jön a képbe Rihanna? Nos, a fiatal énekesnő és Beyoncé között mindig is volt egy jó adag rivalizálás. Beyoncé nem nézte jó szemmel, hogy férje jóban van a féktelen szexuális éhségéről is ismert Rihannával, akinek valószínűleg nem esne nehezére szétbombázni a sztárpár házasságát sem. Állítólag a MET-gála utáni balhé is Riri miatt tört ki, de erről most már csak kevesen susognak az álomgyárban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.