Férfivélemény: 5 nőtípus, akit sosem visznek ágyba a pasik

Forrás: Thinkstock -
párkapcsolat szex férfi szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak olyan karakterű nők, akik szabályosan taszítják a férfiak többségét, és hiába nincs baj a külsejükkel, mégsem szoktak elkelni. (Barney Stinson szerint ők a "crazy eyes" csajok.) Pasiszemmel osztályoztuk a leghúzósabb típusokat.
Forrás: Thinkstock

1. Az erőszakos

Az akaratosság nála általában okoskodással is párosul: mindig mindent jobban tud, és nem képes elviselni, ha nem úgy történnek a dolgok, ahogyan azt ő elképzeli. Általában már az első találkozáskor, kvázi ismeretlenül is letorkollja a férfiakat, hogy elmondhassa nekik a "tutit". Jellemző ez a viselkedés az olyan nőkre, akik sokáig voltak egyedül (általában családi, később párkapcsolati okokból), és akiknek egyedül kellett megküzdeniük mindenért, így ahhoz szoktak hozzá, hogy senki másra ne legyenek tekintettel.

Persze kialakulhat szimplán a túl nagy egó következtében is, de egy biztos: a pasiknak nem jön be. Mint ahogyan az sem, ahogyan ez a típus ismerkedni szokott: ha leküzdötte az igazából meglévő belső bizonytalanságát (általában alkohollal), akkor szinte férfiként akarja felszedni a pasikat. A női kezdeményezés pedig még csak-csak működni tud pár férfi esetében, de az erőszakos nyomulás biztos nem.

Forrás: Thinkstock

2. A díva

Ki akar sokadik lenni? Egy férfi (és nő) sem. Márpedig a díva azt játssza el, hogy őérte mindenki odavan, mindenki őt akarja, és a vele épp ismeretségbe kerülő pasi is csak egy lesz a sorban. Merthogy ő olyan ellenállhatatlan... Jellemzően olyan csajoknál alakul ki ez a szerep, akik vonzó külsejűek, de kórosan önbizalom-hiányosak – az előbbi révén állandó tapasztalatuk, hogy sok férfi érdeklődik irántuk, az önbizalomhiányukat pedig úgy próbálják ellensúlyozni, hogy folyamatosan bizonyítani akarják a kis lelküknek: őértük mindenki rajong, ők bárkit megkaphatnának.

Ennek a vége pedig általában az, hogy senkit sem kapnak meg, mert a kezdeti kíváncsiság után a férfiak úgy vannak vele, hogy nem kell nekik egy szerepet játszó, őszintétlen, érzelmeit kifejezni nem képes nő.

3. Az érdektelen

Nem összetévesztendő a szürke egér típussal, amelyik igenis tud érdekes lenni (sőt, gyakran az), miután egy megfelelő férfi oldalán levetkőzte a gátlásait. Nem, az érdektelen típussal ránézésre semmi baj nincs: ők azok, akiknek a nagymamája nem érti, hogy miért nincs pasijuk, "pedig a Móni olyan csinos, rendes kislány".

Igen, csak épp semmi érdekes, semmi egyéni, semmi olyan nincs benne, ami megfogná a férfiakat, amibe bele lehetne szeretni: szépen dolgozik, aztán ügyesen, a normák szerint eltölti a szabadidejét – de nincs egy saját szenvedélye sem, a hobbijait is a barátnőitől veszi, a munkájában sikeres, de nincs oda azért sem, beszélgetni bármiről el lehet vele pár percig felszínesen, de érdekeset, meglepőt, saját ötletet sosem fog mondani. A pasik pedig úgy vannak vele... nem, pont ez a lényeg: a pasik SEHOGY sincsenek vele, mert nem vált ki belőlük semmit.

Forrás: Thinkstock

4. A nőietlen

Ő az, akivel imádnak haverkodni a pasik, de mint nőtől sosem akarnak semmit. (Maximum egy közös durva berúgás után egy szerencsétlen egyéjszakás numera keretében, amit mindenki el akar felejteni utána.) Általában vagány, jó fej, kiválóan lehet vele sörözni, esetleg még a focit is szereti, és mindig több fiú barátja van, mint lány.

Nem egyszer harsány és közönséges, szexuális ügyekről ugyanolyan stílusban és gondolkozásmóddal beszél, mint a férfiak. Ez pedig egy társaságban érdekes is tud lenni, de mint potenciális partner kiábrándító: a pasiknak igenis szükségük van a nőiesség titokzatosságára, a felfedezendő rejtélyekre.

5. A kétségbeesett

Ő az, aki mindig mindenkinek meg akar felelni. Ezt pedig olyan elánnal és kétségbeesett igyekezettel műveli, hogy ezzel tönkre is tesz mindent. Rá van írva a homlokára: "SZIMPATIKUSNAK AKAROK LÁTSZANI", rosszabb esetben az, hogy "SZEDJ FEL!". Ez mindig gyanús a pasiknak, hogy itt valami nem stimmel.

Ráadásul az is látszik, hogy amiket mond, azok nem a személyiségéből fakadnak, hanem a megfelelési vágyból jönnek, így pedig honnan tudhatná az ember, hogy őszinték-e? Emellett ennek a típusnak a képviselői mindezt nem is túl elegánsan, vagy magabiztosan művelik – hisz épp ezeknek a tulajdonságoknak vannak a híján, és emiatt folyamodnak ehhez a módszerhez –, egy szemlátomást ideges, minden rossz poénon látványosan hálásan nevető nő pedig cseppet sem vonzó férfiszemmel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.