asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikreknél ezen a hétvégén a szeretet, a figyelem és az őszinte tisztelet kerül fókuszba, csodás órák várnak rájuk. A Rákokra a mozgalmasság lesz jellemző, rengeteg dolgot sikerül elintézniük, de a Nyilasok is tele lesznek energiával és kreatív ötletekkel. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Érdekes, izgalmas és minden igényedet kielégítő álmaidnak érdemes teret engedni ezen a hétvégén. Izgalmas feladatok elé nézel, ezek lekötnek, örömmel töltenek el, ugyanakkor egyáltalán nem fognak fárasztani – sőt, inkább pont a folyamatos aktivitásból tudsz töltekezni. A pihenés gondolata most nem köt le, igényled a társasági életet. Nemcsak a karácsonyi előkészületek javítanak a hangulatodon, hanem egy régi barát vagy egy távoli, kedves rokon felbukkanása is örömre ad majd okot, főleg, hogy még jó híreket is hoz.

Bika

Pénzügyeidet szeretnéd tisztán látni, és ha kell, rendezni? Jó az irány, így a hétvégén sokat fognak ezen téma körül sürögni és forogni a gondolataid. A gyors és hatásos rendezés lehetősége eleinte minden energiádat leköti, ezért kimaradhatsz abból az izgalmas és bizsergető érzésből, ami az ünnepek előtt tölti el az embereket. Igyekezz arany középutat találni, és alkalmanként tedd egy kicsit félre a hétköznapi dolgokat, esetleges kételyeket, az otthoni feladatok elvégzését, engedj teret a pozitívabb gondolatoknak, mert összességében nincs is semmi baj! Ne mellőzd a karácsony csodás hangulatát!

Ikrek

Ezen a hétvégén a szeretet, a figyelem és az őszinte tisztelet kerül fókuszba, és ha ezt a három dolgot képes leszel ötvözni, akkor csodás órákat élhetsz meg. Ez a hármas erő jelentős pluszt és lendületet ad számodra, bárhol légy, bármilyen terved is legyen. Szerencsére most nem szenvedsz hiányt semmiben, és akik szeretnek, azok remekül érzik majd magukat a társaságodban. A lényeg, hogy szeress, így visszakapod ezt az érzést. Vasárnap egy váratlan telefonhívás vagy írásos üzenet izgalomba hoz, mert a tartalma nagyon kedvező lesz rád nézve. Jó kedved lesz, és hosszú távú perspektíva nyílik meg előtted.

Rák

Bár pihenni szeretnél, erre kevés mód adódik, inkább a mozgalmasság lesz jellemző. Magad is meglepődsz, milyen nagy lendülettel futsz neki az apró-cseprő teendőknek, és végül nagyobb méretű feladatokat is megoldasz. Ha még nem tartasz sehol a karácsonyi előkészületekben, akkor húzz bele, hisz ha sokáig halogatod, kapkodás lesz a történet vége. Ajándékok? Menülista? Dekoráció? Tényleg az utolsó pillanatokban akarsz bevásárolni a nagy zsúfoltságban? Ugye nem!? Legalább a menüt eszeld ki most, és még egy próbafőzést is csinálhatsz, hogy tudd, min kell még módosítanod.

Oroszlán

Ezen a hétvégén elégedetlenségednek adsz hangot akkor, amikor mások akarják megmondani, mit csinálj és mikor. Egyébként az ilyen helyzeteket máskor jól tűröd, de most nem fogod. Légy bátor, menj szembe mások akaratával és elképzelésével, de a békesség kedvéért tedd ezt diplomatikusan, esetleg némi humorral fűszerezve – így senkinek nem fog fájni. Kínálj alternatívát: ha ő besegít neked, te támogatod őt, így mindenki jól jár. Ne pufogj magadban, az nem megoldás. Ha úgy érzed, hogy az elmúlt hetekben a családban valaki átvette – vagy jelenleg is próbálja átvenni – az irányítást, az ne bosszantson, ugyanis még jól is jöhet ez a változás.

Szűz

Nagy mennyiségű türelemre, kitartásra, emellett még kreativitásra lesz szükséged a következő két napon. Mivel folyamatosan jössz-mész, állandóan találsz magadnak valami pakolni-, tenni- vagy javítanivalót. Sok dolog vár megoldásra, ideje ezeket még az évzárás előtt rendezni. Otthonod régóta áhítozott már arra, hogy törődj vele, de félmunkát ne végezz. Ha belefogsz valamibe, azt fejezd is be, egy kis kreativitás jót tenne a környezetednek és persze neked is. Viszont könnyen lehet, hogy ideges, ingerült emberekkel keresztezitek egymás útját. Ne húzd fel magad, maradj türelmes, és megértő!

Mérleg

Eddig halogattad az ajándékvásárlást, a dekoráció előkészítését, a menü megtervezését? Talán még mindig távolinak tűnik a karácsony? Hát, ez nincs így, itt van maholnap! Szerencsés vagy, hisz ha segítséget kérsz a környezetedtől, akkor azt meg is fogod kapni – bármilyen kéréssel is fordulj ezen a hétvégén szeretteidhez. Amennyiben nekiveselkedsz egy fontos teendőnek, azt képes leszel elvégezni, de ha még kreativitást is viszel bele, egyenesen élvezni fogod. A kezdeti kétségbeesés az elmaradások miatt gyorsan elmúlik, mert egy rokoni segítség kihúz a csávából.

Skorpió

A közelmúltban tett komoly erőfeszítéseid a siker és a gyarapodás érdekében már elkezdték meghozni gyümölcsüket, de még a hétvégén is szolgál neked a sors pozitív meglepetéssel és örömteli hírekkel. Nem hiába szántál annyi időt és energiát arra, hogy otthonodban és emberi kapcsolatok terén módosításokat vigyél véghez. Az új dolgoknak szeretteid is örülnek majd, oszd meg velük sikereidet. Ha a változtatások sorából a lelki problémák megoldása kimaradt, arra is szánj időt. Bármi nyomja a szíved, ezen a hétvégén mondd ki, az égiek segítik a tiszta kommunikációt.

Nyilas

Meglehetősen zsúfolt napjaid voltak mostanság, leterheltnek, kissé kiégettnek érezheted magadat. Mégis szerencsés vagy, ugyanis amint beköszönt a hétvége, hirtelen ismét tele leszel energiával, kreatív ötletekkel, környezeted nem is érti, hogy csinálod ezt – ugyanakkor elismeréssel adóznak neked. Már szombat délelőtt emelt fokozatra kapcsolsz, látványos tempóban végzed az otthoni teendőket. Honnan ez a rengeteg energia és kitartás? Az égi konstellációk kedvezők, ráadásul a Mars segít abban, hogy megállíthatatlan legyél, mindent el tudj intézni.

Bak

Ugye nem is jut eszedbe az, hogy szombat reggel vagy délelőtt dolgozz, netán valamilyen formában megerőltesd magad ahelyett, hogy pihennél, és készülnél az ünnepekre? Legyen ez legfeljebb egy kósza gondolat, aztán gyorsan vesd is el! Annyi szép és tartalmas programlehetőség adódik a hétvégére, ezeket használd ki! A karácsonyi előkészületek is igen sürgetővé váltak, és – ha vannak – akkor ki oldja meg a családi gondokat? Ki békíti ki a barátokat vagy a szomszédokat? Már alig van hátra pár nap az ünnepig, úgyhogy ez kerüljön a középpontba!

Vízöntő

Semmi okod a feszültségre, az aggódásra vagy az erőfitogtatásra – keresd inkább a béke, a nyugalom és az elcsendesedés lehetőségét! Nyugodj le, ne hagyd magad felbosszantani, főleg ne banális, semmitmondó ügyek miatt. Ha őszintén körbenézel az életedben, akkor elmondhatod, hogy nagyjából minden a helyén van, hidd ezt el bátran! Talán nem minden fényes és csillogó, ugyanakkor az igazán nagy galibák elkerültek mostanság. Gondold csak végig a dolgaidat, és rájössz, igenis eljött az a pillanat, amikor tisztán látsz, így pedig helyére tudod tenni a dolgaidat.

Halak

Figyelj a testedre, az egyértelmű jelzésekre, és vedd is azokat komolyan, főleg, ha szúr, éget, lüktet vagy épp az emésztésed nincs rendben. Ha fáradt vagy, aludj! Ha emésztési gondjaid vannak, alakítsd át az étrendedet. Ha a megfázás tünetei bukkannak fel, akkor azzal törődj még a kezdetek kezdetén, ne akkor, amikor már heveny tünetek jelentkeznek! Ha érzed, hogy jóval frusztráltabb, ingerültebb vagy a megszokottnál, a vasárnapot szánd teljes mértékben a pihenésnek, végül is ki tilthatja meg, hogy lógasd a lábad? Nincs arra szükséged, hogy jövő hétre összeszedj valami nyavalyát, igaz?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.