Heti horoszkóp (december 10-16.)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák számára a lehetőségeket tálcán kínálja a sors ezen a héten, de az Ikrek sem panaszkodhatnak: megnyílik előttük egy új kapu, csupa jó lehetőséggel. A Vízöntőknek is nagyszerű lehetőségeket kínálnak a következő napok, most bárkit lenyűgözhetnek. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Hétfőn és kedden látványosan akadozik a kommunikáció. Valahogy messze nem tudod úgy kifejezni a gondolataidat, átadni eszméidet és érzelmeidet, ahogy azt máskor szoktad. A Mars és a Merkúr kuszálja picit össze a szálakat, és okozhatnak némi kellemetlenséget, de szerdára minden visszaáll a normál kerékvágásba, így pedig ismét megtalálod az összhangot magaddal és a világgal. Talán kirobbanhat pár vita is, de a hét második felére látni fogod, hogy még ezek is hasznodra lesznek. Ugyanakkor a jelentős döntéseket, szerződéskötéseket, fontos, anyagiakkal összefüggő ügyeket érdemes lenne a jövő hétre halasztani. A hétvégén csakis magaddal és szeretteiddel foglalkozz, a munkát kerüld el.

Bika

Közvetlen környezetedből igen erőteljes ösztönzést kapsz ahhoz, hogy meglévő tettvágyadat és fölös energiáidat jó helyre tedd - például munkádra, karrieredre, eljövendő sikereidre fordítsd. Cselekedj, légy aktív és szorgalmas, mert ezen a héten növekvőben lesz a hold, amely extra képességekkel és tartalékokkal ruház fel, ám az, hogy mit kezdesz ezzel, csak rajtad múlik. Tele leszel ambícióval, kitartással és eltökéltséggel, ezért tegyél meg mindent a karriered építéséért, tanulmányi eredményed javításáért, valamint hosszú távú terveidhez is teremtsd meg a biztonságos hátteret. Ha nyitott szemmel, őszinte nyíltsággal és befogadással vagy a világ felé, észre fogod venni, hogy a lehetőségeket tálcán kínálja neked a sors.

Ikrek

Semmi okod sem lehet az elkeseredésre, lelombozódásra. December van, sok a tennivaló, és végre a hold is nő, így – ha lassan is, de – feltöltődsz ismét. A múlt héten a cél nem mindig szentesítette az eszközt, ám fordult a kocka, és megnyílik előtted egy új kapu, csupa jó lehetőséggel. A küszöböt pedig érdemes lesz átlépned, akkor is, ha a terep teljesen ismeretlen, és sok kihívást rejt. Ne légy kritikus önmagadhoz, ha hibát követsz el – hisz épp ebből tanulhatsz. Ne rágódj a régmúlton, törődj a jövővel. Légy önmagad, és végzed el azokat a dolgokat, amelyek most kerülnek színre. Nem teljesíthetsz mindent tökéletesen, a szorgalom és az odaadás a lényeg.

Rák

Fokozódó életkedvedre és pozitív gondolataidra még egy lapáttal rátesz a növő hold. Energiád, emelkedett tettvágyad, valamint az ezekhez társuló szellemes éned sokakat meggyőz arról, hogy remek ember vagy, és okos gondolat valamilyen formában együttműködni veled. A környezetedben élő/lévő személyek aligha tudnak nemet mondani neked vagy ötleteidnek. Most keresel állást vagy új ügyfeleket? Meg fognak érkezni a pozitív válaszok a megkereséseidre és az igényeidre, csak figyelj! Ha van olyan régi álmod, vágyad, amelyet tényleg szeretnél végre megvalósítani, és persze időszerűek is, akkor tedd meg a kellő lépéseket, most biztos, hogy sikerrel jársz.

Oroszlán

A bizonytalanság vagy akár a bizalmatlanság érzése ütheti fel a fejét a gondolataidban. Ez eluralkodhat rajtad egészen szerdáig. Képes lesz mélyen beleenni magát a lelkedbe, és érintheti a munkádat, az emberi kapcsolataidat és a pénzügyeidet egyaránt. Megtörténhet, hogy egy új álláslehetőség, netán egy lakáscsere, költözés lehetősége merül fel váratlanul, és mivel nem számítottál ilyesmire, és fogalmad sincs, mit kellene tenned, nagyon bizonytalanná válsz. Még olyan témákban is kételyeid lesznek, amelyekben egyébként mindig biztos és elkötelezett vagy. Ugyanakkor legbelül érezned kell, hogy jöhetne már valami gyökeres változás, gondolkodj el ezeken a lehetőségeken, ne vesd el őket azonnal. Értékeld át az életedet, eddigi sikereidet és kudarcaidat. A közelgő új év hozhat magával pozitív dolgokat!

Szűz

Emberi kapcsolataid kiemelt szerepet kapnak a hét folyamán, így pedig erőteljesen befolyásolhatják a napjaidat, az eredményességedet, a döntéseidet is. Akad majd olyan ember, aki visszafog, egy másik pedig előretol. Ez a csiki-csuki érzés nem teszi könnyűvé az életedet. Amint érzed, hogy valaki hátráltat, vagy épp a negatív gondolataival bombáz, azonnal távolodj el tőle, és ne adj módot neki arra, hogy magával húzzon a pesszimizmus sötét bugyraiba. Te légy eltökélt és kitartó Szűz. Baráti, családi kötelékeid most sok kérdőjelet vetnek fel, ugyanakkor jó hír, hogy mindegyikre találsz választ a hét második felében. Igyekezz türelmes maradni, bár, ha úgy véled, valaki kifejezetten zavarja a köreidet, akkor szépen és barátsággal búcsúzz el tőle.

Mérleg

Ennek a hétnek az első felében bármi megtörténhet, lehetsz csúcson, vagy zuhanhatsz a mélységbe. Akár egy bomba is felrobbanhat körülötted, aminek hatására több, régen a szőnyeg alá sepert ügy kerül váratlanul felszínre, és most tényleg nem lesz menekvés a megoldásuk elől. A probléma gyökere ott keresendő, hogy nehezen hajlottál az elmúlt időszakban kompromisszumokra, inkább struccpolitikát folytattál. Gyakorta úgy vélted, hogy csakis neked lehet igazad. Pedig ideje lenne belátnod, hogy a nehézkes ügyek arany középutat követelnek maguknak. Gondold át, mely témák lényegesek számodra, és keresd a mihamarabbi megoldási lehetőségeket. Hidd el, pozitív válaszok fognak hozzád érkezni!

Skorpió

Rengeteg felesleges energia van benned, ez pedig akár össze is kuszálhatja a szálakat körülötted. Feszült leszel hétfőn és kedden, a kérdés, hogy mit teszel. Az energiát észszerűen fel kellene használni, jó ügynek szentelni, a feszültséget pedig leginkább sporttal, takarítással, önkéntes munkával elűzni jó messzire. A növő hold egészen kedvező lehetőségeket hoz, de persze ne élj vissza azzal, hogy sokan akarnak majd támogatni, jó tanácsokkal ellátni. Kizárólag pozitív, építő tevékenységre használd az erődet és tudásodat - így nem adódik semmilyen gondod. Ne bonyolódj etikátlan helyzetbe, még ha ez csábító is. Alkoss valami egyedit és páratlant, olyat, amitől leesik mások álla.

Nyilas

Az egész heted jól és eredményesen telik, egyenesen felemelő dolgokban lesz részed, az elégedettség látványosan kiül az arcodra, leginkább kedves mosolyok és gesztusok formájában. Kiemelkedően jó lehet a szerdai és a pénteki nap, adj teret a kreativitásnak és az alkotómunkának. Jelentős fordulatot hozhatnak életedbe a tanulással, új dolgok megtapasztalásával együtt járó folyamatok. A magánéletedet, érzelmekkel teli emberi kapcsolataidat jobbá tudod formálni, vagy ha van valakivel bonyodalom, azt képes leszel meglepő módszerekkel rendezni. Ne a szerelemre asszociálj, hanem inkább egy családi kötelék megerősödése, egy régi konfliktus lezárása lendíthet nagyot rajtad, illetve rajtatok.

Bak

Számos váratlan, ugyanakkor pozitív jellegű történés szerez örömöt és elégedettséget számodra ezekben a napokban. Annyira sok dolognak tudsz majd örülni, hogy ez még téged is meglep, felvidít. Persze könnyű, hisz a növő hold komoly segítséget ad minden elkezdett feladat gyors és hathatós lezárásához. A nagy gondok, kényes ügyek messzire elkerülnek, nyugalom és harmónia ölel körbe, ami csak elősegíti a karácsonyi felkészülést. Úgy tapasztalhatod, hogy szakmai téren, netán épp saját vállalkozásodban, otthon, vagy tanulmányaiddal összefüggésben is minden rendben van. Ezt tökéletesen érzed, ezért jól tennéd, ha emberi kapcsolataidon is formálnál, esetleg újakat alakítanál ki.

Vízöntő

Nagyszerű lehetőségeket kínál számodra ez a hét. A növő hold segíti szellemi, testi fejlődésedet, anyagi gyarapodásodat, és a szellemi horizont is kitágul előtted. Valamilyen formában mindenképpen növekedsz, fejlődsz, ami hozzásegít az elégedettség állapotához. Érdekes ajánlat érkezhet hozzád, új üzleteket köthetsz, függőben lévő jogi ügyet rendezhetsz le – ez utóbbi nagyon fontos, mert jól jöhetsz ki belőle. Új munka mellett kötelezheted el magad, összességében mindenképpen tovább építheted a karrieredet, de jó irányba terelheted a magánéletedet, vagy akár javíthatsz tanulmányi eredményeiden. Fontos üzleti vagy magánjellegű megbeszélés előtt állsz? Akkor vesd be a szakmai tudás mellett a személyes varázsodat is, most bárkit lenyűgözhetsz!

Halak

Az elmúlt hetekben rád jellemző lelki stabilitás váratlanul meginoghat, megmagyarázhatatlan bizonytalanság uralkodhat el rajtad, a közérzeted sem megfelelő – vajon mi bujkál benned? Ez testi vagy inkább lelki jellegű dolog? Meglehet, hogy többet vállaltál magadra a kelleténél, és nem bírod már cipelni a terheket? Kétségkívül szükséged lenne arra, hogy szerdán egy kicsit magad légy, és a csendet megteremtve átgondold, hogyan tovább. Az égiek csütörtöktől segítik a tisztánlátást, valójában bármikor képes vagy kiegyensúlyozottságot teremteni a mindennapjaidban, csak jó célokat kell találnod. Ha mostanában egy-két fontos dolog elintézését halogattad, ne várj tovább, cselekedj.

Karácsonyi horoszkóp: csillagjegyed elárulja, hogyan töltöd az ünnepekethttp://www.life.hu/horoszkop/20161213-karacsony-hetvegi-horoszkop.htmlA Kosok igazi kisgyerekként várják a szentestét, a Skorpiók a nagy ünneplés közben gondolják át a következő évüket, a Bakok pedig igyekeznek megőrizni hidegvérüket még akkor is, ha valami nem éppen úgy alakul, ahogyan azt ők eltervezték. HoroszkópThinkstockMelyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Amilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--Versenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--Ilyen vagy az ágyban a horoszkópod szerint (18+)http://www.life.hu/horoszkop/20181113-ilyen-vagy-az-agyban-a-horoszkopod-szerint.htmlItt a lehetőség, hogy megismerd, a csillagok alapján milyen szerető vagy te, esetleg a párod. Vannak jegyek, amelyek a szenvedélyt kedvelik, míg mások az érzéki együttlétek szerelmesei – írja a Ripost. HoroszkópOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.