asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák tettekre készek lesznek, itt az idő, hogy újra nekifussanak a sportolásnak vagy a tanulásnak, de az Ikrekben is buzog majd az energia. Mindegy, mihez fognak, mindennek a végére érnek. A Rákok sem tétlenkednek majd: olyan feladatot is elvállalnak, amely ismeretlen kihívások elé állítják őket. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Hangulatod óvatosan fogalmazva is ingadozó lesz, főleg a hét első felében. Azt érezheted, szinte semmi nem sikerül, vagy csak komoly nehézségek árán, gödröket és magas akadályokat megjárva. A Mars űz átmenetileg tréfát veled, ám tarts ki, hiszen csütörtökön fordul a kocka, és erőlködés nélkül tudsz mindent rendezni. Fogadd el, hogy néha nem megy minden úgy, mint a karikacsapás, ne vegyél magadra minden apróságot és kritikát! Ne bonyolódj olyan vitákba, melyekbe máskor sosem mennél bele. Ez az érzelmi ingadozás a hét második felére teljesen megszűnik.

Bika

A növő hold tettekre sarkall csütörtökig, talán újra nekifutsz a tanulásnak, sportolni kezdesz, megtervezed a 2019-es év főbb részleteit, vagy végre saját vállalkozásba fogsz. Ha van az utóbbihoz kapcsolódó terved, szánj erre most elegendő időt és energiát, vágyaddal jó úton haladsz a cél felé. Amit most tervezésbe és alapozásba fektetsz, az hamarosan megtérül. Ha netán munkahelyet váltanál, arra is remek mód kínálkozik a napokban, csupán nyisd ki a füledet, és halld meg az információt. Készülhetsz a hétvégére tervezett programokra is, ahol könnyen új barátokra tehetsz szert.

Ikrek

Meglepő mennyiségű fölös energiád van, nem is tudsz a hét elején mit kezdeni vele. Ha a környezeted rád akar valamit tukmálni, te szó nélkül, mosolyogva vállalod el a tennivalót, hogy levezesd a többletenergiát. Persze mások dolgai mellett feltétlenül figyelj magadra is, keress valami pluszelfoglaltságot, különben megeshet, hogy mindenkinek helyrehozod a ballépését, csak magadat tolod háttérbe. Bármibe kezdesz, annak a végére érsz még ezekben a napokban, sőt akár előre is dolgozhatsz a következő pár hétre, így az év utolsó hava kifejezetten felüdítő lesz majd számodra!

Rák

Apró félreértések, felesleges összetűzések és energiarabló erőfitogtatás jellemzik a hétfői napot - így pedig kapkodás és a magamutogatás is felbukkanhat. Igyekezz visszafogott lenni, nincs szükséged ezekre az energiákra. Szerencsére ez az átmeneti, viszont elég kellemetlen hatás keddre tovatűnik, és azok, akik hétfőn nem ismertek rád, visszakapják a jó kedvű, mosolygós Rák személyt. Amitől a hétfő csak időt és energiát vett el, azt kedden bepótolod, szerdától pedig emelt fokozatra kapcsolsz, és nemcsak a rutinfeladatokat rendezed le gyorsan, hanem azt is elvállalod, ami ismeretlen kihívások elé állít majd.

Oroszlán

A hétfői és a keddi napok jól sikerülnek, régi dolgoknak jársz a végére, s ez a két nap arra is rámutat, min kell sürgősen változtatnod szakmai vagy épp tanulmányi téren. A szerdai nap viszont alaposan elgondolkodtat, mert olyan élethelyzetek alakulnak ki körülötted, melyek a jövőddel kapcsolatos terveidben ingathatnak meg. Olyan kérdések cikáznak majd a fejedben, mint pl. Vajon jó úton jársz? Tényleg azt szeretnéd csinálni, amit az elmúlt hónapokban elgondoltál? Hidd el, a válasz egyértelműen igen! Ne mondj le álmaidról, csak önnön magadra hallgass. Azért, mert más valamiben kudarcot vallott, neked még nem kell őt leutánoznod, nem igaz?

Szűz

Lényegtelen, milyen az időjárás, és az is mellékes, hogy a Nap és a Merkúr nem feltétlenül kedveznek neked, ugyanis az is épp elég, hogy növő hold van, ennek erejét és építő jellegű hatásait viszont 100 százalékig ki fogod tudni használni. A további égi konstellációk sokat segíthetnek abban, hogy szép és emlékezetes időszaknak nézz elébe. Szakmai és magánéleti téren is kiemelkedő eredményeket érhetsz el, jól érzed magad a bőrödben, és ennek a szeretteid is csak örülni fognak. Könnyedén veszed a felmerülő akadályokat, bár ezekből nem lesz túl sok.

Mérleg

Hétfőtől csütörtökig kissé hullámzó, változó érzelmeket, fura konfliktushelyzeteket kell megélned, többször is úgy fogod érezni, mintha egy gyors hullámvasúton ülnél, és teljes mértékben kiszámíthatatlan, mikor érsz ennek a végére. Csütörtök estére megszűnik ez a kellemetlen állapot, cserébe pedig a hét további napjain minden a terveid szerint fog alakulni, sőt talán még jobban is. Több pozitív dolog kárpótol majd, főleg magánéleti téren érdemes rendezni a soraidat, ha valakivel haragban vagy, békülj ki vele! Ha most hívnak randira, mondj igent!

Skorpió

Hétfőn és kedden a munkád, a karriered, esetleg a saját vállalkozásod környékén adódhat némi gubanc. Akár apró félreértések is adódhatnak körülötted, ám az a fontos, hogy ne dugd a fejedet a homokba, hisz az adott dolog gyors tisztázása végül békét hoz az életedbe, így a szerdai napodat már semmi sem árnyékolhatja be. Ne húzd az időt, rendbe kell tenni minden függő ügyet, különösen azért, hogy szerdától dupla energiával dolgozhass, vagy alakítsd kényed és kedved szerint a magánéletedet. Mi az, amin szívesen változtatnál? Tervezd meg csütörtökön, és lépj a cél felé legkésőbb pénteken!

Nyilas

Harmonikus, meglepően kiegyensúlyozott, nyugodt napok követik egymást, pedig telihold közeledik. Ne rontsd el csupán azért, mert valami kis izgalomra vágysz. Inkább fogadd el, hogy minden csendes, békés, ráadásul az ügyeid jól alakulnak, nincsenek galibák, s hab a tortán, hogy senki nem akar semmit számon kérni rajtad. Új ismeretségeket és barátságokat alapozhatsz meg, sőt szerdán vagy csütörtökön egy jelentős üzletet is megcsíphetsz, így az év vége felé közeledve, és ezek a pozitív élmények nagy segítségedre lehetnek a közeli és távoli jövőd formálásában.

Bak

Hetek óta érlelődik már egy kellemetlen helyzet, amelynek most érkezhet el a csúcspontja, és könnyen összecsaphatnak a hullámok a fejed felett. Nem engedheted meg magadnak a könnyelműséget, muszáj lesz szembenézned az aktuális problémákkal, és akármennyire is nem tetszik, itt az ideje, hogy rendezd az anyagi vagy épp a magánügyeidet. Bár összességében rendben haladtak mostanság a különféle ügyeid, de akad valami, amiről valószínűleg elfeledkezhettél. Ha szükségét érzed, hát kérd a környezeted iránymutatását, együttes erővel könnyen, gyorsan és hathatósan megoldjátok a gondot.

Vízöntő

A Jupiter és a Merkúr pozitív és hathatós támogatásával lendületet ad a terveid megvalósításához, ez nagy segítségedre lehet egy titkos álmod, régi vágyad életre keltéséhez. Kedvezők a kilátások ahhoz, hogy pluszbevétel álljon a házhoz, netán egy régi adós önszántából megadja a kölcsönt. Meglehet, hogy egy szuper munkaajánlat érkezik, amelyre tilos nemet mondani. Ne fecsegj másoknak a hirtelen jött lehetőségekről, mert irigyed teremhet emiatt, és nem utolsósorban: ne igyál előre a medve bőrére! Sikereket arathatsz le, sok elismerésre számíthatsz, ugyanakkor fontos, hogy türelmet tanúsíts, ne siettesd a dolgokat.

Halak

Egészen szerdáig feszült leszel, pedig ez nem megszokott tőled. Talán épp ez a szélsőséges kedélyállapot fog segíteni abban, hogy egy fontos dolgot lezárj vagy épp beteljesíts. Ebben a tervedben még a növő hold is támogat. Emellett kiemelkedően lényeges, hogy az akaratodat ne érvényesítsd túlzóan, akadnak olyanok, akik nem fogják tűrni azt, ha irányítani szeretnéd őket. Ne keresd tudatosan a bajt vagy a konfliktust, ha viszont már hétfőn előre felkészülsz ezekre a nehéz napokra, akkor okosan elkerülheted a nehézségeket. Csütörtöktől már a jövő hetedet és a decembert tervezd, rengeteg feladatod lesz, érdemes akár előre is dolgoznod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.