asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oroszlánok a hétvégén jobban teszik, ha a magány helyett a társaságot választják: vessék bele magukat a találkozás örömeibe, de a nyilasoknak sem ajánlott az egyedüllét! Válasszák a zenés bulikat és a beszélgetéseket. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Nehéz napok? Már túl vagy rajtuk, s emellett jó hír az, hogy nem gondokból, hanem tennivalóból volt sok, viszont alaposan megcsappantak az energiatartalékaid. A pénteki nappal marad benned némi feszültség, ám a tudat, hogy itt a pihenés lehetősége, ez feloldódik benned órák alatt. Szombat reggel fitten és jó kedvvel ébredsz majd, s már azt sem fogod bánni, hogy az időjárás egyre mostohább. Tény, hogy a hétköznapokat tényleg a mókuskerék állapota jellemzi, ám ezen a hétvégén képes leszel valami új dolgot alkotni, családodat meglepni, valami formabontót, vakmerőt tenni!

Bika

Az elmúlt napok kapkodását, rohanását és gyors tempóját követően a hétvégén csak magaddal törődj! Helyezd a középpontba saját vágyaidat, terveidet, s másokét told kicsit háttérbe. Talán ez mások szemében kicsit önzőnek fog tűnni, ám, aki így gondolja, az nem a barátod! Idődet és energiáidat csakis olyan személyekre áldozd, akik képesek örülni neked, támogatják a terveidet, elképzeléseidet. Ezen a hétvégén lehullhat a lepel, s rájössz, van olyan ember, akitől érdemes lenne búcsút venni. Pihend ki magad, így a környezetedben senki sem fog rád ismerni hétfőn.

Ikrek

Szedd össze a családod összes tagját - időseket és kicsiket egyaránt -, s töltsetek el együtt egy igazán kellemes és emlékezetes hétvégét. Hab a tortán, ha mindezt lehetőleg jó messzire teszitek az otthonotoktól. Ha belefér az időbe és a költségvetésbe, hívd el a barátaidat is, minél nagyobb a társaság, annál izgalmasabb lesz a kikapcsolódás. Már rég nem volt mód egy ilyen jó kiruccanásra, mely a bulin kívül a mély beszélgetéseket és a közös ötleteléseket is magában rejti. Ne foglalkozz az időjárással, akármit ígérjenek az időjósok, ne torpanjatok meg, induljatok útnak!

Rák

Nem kell eltitkolni senki előtt, hogy elfáradtál, a hátad mögött lévő napok bizony nem voltak könnyűek, igaz, viszont cserébe bővelkedtél eredményekben. Ha kialszod magad alaposan péntek éjjel, akkor sem biztos, hogy szombat reggel vagy délelőtt látványosan fitt leszel, a feltöltődés lassacskán halad. Ne habozz egy percig sem megvalósítani valamely fontos tervedet, ugyanis, mihamarabb belekezdesz a megcélzott feladatok megvalósításába, annál hamarabb találod meg önmagad. Ha aktív leszel, gyorsan töltődsz fel energiával, és így képes leszel pozitív hatással lenni környezetedre is.

Oroszlán

Muszáj lenne társaságba menned... válaszd ezt az opciót egyéb programokkal szemben, és jól fogod magad érezni! Nem javallott begubódzni, sem otthon ücsörögni egész hétvégén. Örülj az ősznek, hisz megvan a maga szépsége, a jó szervezés kulcsa pedig légy te magad! A társaság középpontja lehetsz, és learathatod a gyümölcsét annak, ha okos javaslattal invitálsz meg embereket egy konkrét helyre és időpontban. Vesd bele magad a találkozások örömeibe, a beszélgetések lehetőségébe, meglásd, megéri a fáradozást minden tetted, ráadásul ismerőseid is hálásak lesznek azért, hogy felvállaltad a szervezés nehézségeit

Szűz

Valld be őszintén, rég nem volt időd és energiád szeretett tevékenységeidre, hobbidra. Mikor olvastál, kertészkedtél utoljára úgy, hogy közben nem valami más elvégzendő feladat járt fejedben? Adj magadból egy-két órát házi kedvencednek, gyermekednek, hogy tényleg érezhesse, nem csak kirakati bábú az otthonodban. Családod, barátaid, állatod, de még az autód is megérdemli a törődést, foglalkozz szeretteiddel, környezeteddel - hisz az odafigyelést valamilyen formában mindig visszakapod. Lepd meg egy barátodat vagy a kedvesedet egy jó programmal, hisz az emberi kapcsolatok ápolása fontos.

Mérleg

Ezen a hétvégén szem nem marad szárazon, izgalmas eseménynek lehetsz tanúja, vagy épp egyenesen részese. Amennyiben hajlandó vagy belevetni magad az élet sűrűjébe, akkor egy életre emlékezetes események zajlódhatnak körülötted. Bulik, mozgalmasság és izgalom, kell ennél több? Ne ücsörögj a négy fal között! Adrenalinszinted minden program során emelkedik, adj az élményekben való dúskálásra módot magadnak! Központi szerepet játszhatsz ezen a hétvégén, minden turpisságban vegyél részt, a humor legyen az egyik fő mozgatórugó! A többiek irigyelnek, és el sem tudják képzelni, honnan van neked ennyi energiád.

Skorpió

Ugye nem munkára akarod pazarolni a drága időt? Eszedbe se jusson dolgozni hétvégén! Ez itt a pihenés ideje, nem pedig a roboté! Egy percig sem gondolhatod komolyan azt, hogy pihenés vagy buli helyett olyan ígéreteket teljesítesz, melyek nem tartoznak a feladataid közé! Ugorj ki időben a mókuskerékből, s leld meg a számodra megfelelő, felemelő, izgalmas és mozgalmas programokat, házon kívül! Abból csakis hátrányod származik, ha még otthon is a karrieredet helyezed előtérbe a magánéleti ügyek rendezése helyett. Ne csodálkozz azon, hogy a családod sem nézi jó szemmel cselekedeteidet. Csakis a magánéletre fókuszálj!

Nyilas

Egy csomó tennivalód összegyűlt a hétvégére? Rendben, ám azért szabj határt, ne csak abból álljon a pihenésre szánható idő, hogy egyfolytában tüsténkedsz otthon, vagy épp a családod igényeit szolgálod ki. Teremts módot arra, hogy egy-két dolog csak úgy spontán megtörténjen veled. Ha úgy adódik, akkor vesd bele magad egy jó kis zenés buliba, vagy ismeretlenekkel ülj le eszmét cserélni! Használd ki, és élvezd azt, hogy az égiek támogatják új ismeretségek kialakulását, s akár egy tartós barátság alapjainak a letételét is. Ne foglalkozz komoly kérdésekkel!

Bak

Milyen terveid vannak a hétvégére? Kiruccansz, vagy begubódzol otthon? Netán azt a nemes feladatot tűzöd ki célként magad elé, hogy rendbe teszed a lakásodat vagy a kertet? Kitakarítod az egészet, netán csak a garázst és a pincét, esetleg a fiókokat és a szekrényeket szortírozod ki? Átválogatod az egész ruhatárad? Akkor ne csodálkozz azon, hogy már szombat estére elfogy az energiád. Mire ez a nagy igyekezet? Pihenni mikor fogsz? Nem kell teljesen kizsigerelned magad, találd meg az egyensúlyt! A hétvége két napból áll, hát oszd meg az időt a feladatok és a pihentető programok közt arányosan.

Vízöntő

Mikor voltál egy kicsit gyerek utoljára? Mikor jártál az állatkertben vagy egy vidámparkban? Egy kellemes séta bizony elkélne szombaton a kötelezettségek letudása után... vagy épp ezek előtt! Szellőztesd ki a fejedet, adj teret új eszméknek, menj kirándulni, érezned kell a szabadságot valamilyen formában! Ha az időjárás engedi, látogass el egy olyan helyre, ahol teljes egészségben önmagad lehetsz, mindenféle megkötés nélkül. Ezen a hétvégén felejthetetlen élményt nyújthatnak azok a szórakozási formák, melyeket gyermekként biztosan élveztél. Csak olyan emberekkel töltsd az időt, akiket igazán szeretsz!

Halak

Ezen a hétvégén pörögsz, forogsz és megállíthatatlan vagy, épp, mint egy búgócsiga. Az energiáid tobzódnak, fel akarod használni valamire a belőled kikívánkozó kreativitást és tenni vágyást. Gondold végig, milyen terveid vannak ebben a pillanatban, ugyanakkor csakis olyasmit valósíts meg, ami valamiféle szórakozást is kínál neked a kihívás mellett. Ne pazarold az időt olyasmire a hétvégén, ami nem érdekel, vagy amit inkább másvalaki érdekében csinálnál. Könnyen elveszítheted a lendületet, ha rájössz, neked valamiből semmi hasznod nem lesz. Az alkotás szépsége mellett a buli és a társaság is legyen fókuszban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.