Hétvégi horoszkóp (október 13-14.)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok körül érzelmi háború van kibontakozóban, ráadásul éppen ők lehetnek az okozói. Az Oroszlánok számára pedig gyarapodást ígérnek az égiek: váratlanul felbukkanhat egy üzleti lehetőség. A Vízöntők hevesek és tüzesek lesznek, tele szenvedéllyel és formabontó ötletekkel. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Érzelmi háború van kibontakozóban körülötted, melynek akár te magad is lehetsz a kirobbantója! Állj a sarkadra és mondd meg a magadét, ha annak szükségét érzed – de csakis diplomatikusan tedd ezt! Ne hagyd, hogy apró tüskék szurkálják a lelkedet. Csak akkor tudsz és fogsz tisztán látni, ha szabadon engeded a gondolataidat, kimondod a kétségeidet, és természetesen azokat célzod meg ezzel az információtömeggel, akikre a dolog tartozik! Ez a hétvégé nem csak kedvező a kommunikációhoz, hanem lendületet ad a szerelemhez is, mely a szinglik számára óriási eséllyel be is érkezik!

Bika

Légy nyitott minden információra, melyek ezen a hétvégén érkeznek hozzád. Figyeld a híreket, hallgasd meg a mendemondákat is, mert olyasmiről szerezhetsz tudomást, ami eddig rejtve volt előtted. Olvass a sorok közt, de azért az alaptalan pletykáknak ne ülj fel! Talán a totális pihenést tűzted ki célul erre a két napra, ám a sok program közt mégis adódnak lehetőségek, elkezdődnek beszélgetések, melyeket valamilyen formában a munkádban, szakmai előmeneteledben tudsz kamatoztatni a közeljövőben. Információéhséged megnő, s minden, ami most újdonságként hat, azt hamarosan beépíted a mindennapjaidba.

Ikrek

Amennyiben elkötelezted magad valaki mellett, akkor tudasd vele, hogy támogatod, mellette állsz mindenféle körülmények között. Ám, akad valami, amit még ő sem akadályozhat meg! Te hűséget fogadtál, nem vakságot, és az, hogy kicsit nézelődsz, vagy épp flörtölsz valakivel, az még nem megcsalás! Ne legyen lelkiismeret-furdalásod, különösen azért ne, mert az égi energiák bizony felkorbácsolják benned a szenvedélyt. Persze a vágyaidat kielégítheted, de leginkább otthon keresd a boldogság apró morzsáit, kivéve, ha szingli vagy! Akkor bizony szabad a pálya!

Rák

Ezen a két napon jóval érzékenyebb leszel a külvilág felől érkező impulzusokra, mint máskor. Amit általában jól és könnyen viselsz, az most felforgat, felapróz, vagy épp elszomorít. Ezt környezetedből sokan észreveszik, ugyanakkor pontosan megfigyelheted azt, ki van veled, s ki ellened, kit hagy hidegen a problémád. Akad, aki kímél, ám lesz, aki tudatosan kihasználja, hogy fogást találhat rajtad. Cselezd ki ezen embereket, mosolyogj a hétvégén mindenkire, még akkor is, ha titkon pityeregni lenne kedved! Igyekezz erősnek és rendíthetetlennek mutatni magad. Ez az egy módod van arra, hogy ne tudjanak visszaélni sebezhetőségeddel.

Oroszlán

Valaki benned véli felfedezni a megmentőjét, így pedig egy elég bonyolult kéréssel fordul hozzád. Szeretne kölcsön kérni tőled valamit, ám nem biztos, hogy ez pénz lesz! Bármi kerüljön is szóba, tudatosan és szigorúan mondj nemet! Talán látszólag nem lenne nehéz teljesíteni a felmerült igényt, ugyanakkor biztos, hogy búcsút mondhatsz a tulajdonodnak, mindegy mi legyen az! A hétvégi égi konstellációk nem kedveznek az adakozásnak, annál inkább a gyarapodásnak, így akár váratlanul felbukkanhat egy üzleti lehetőség, ami nem tőled vesz el, hanem neked kínál fel valamit!

Szűz

Figyelj oda testedre és lelkedre, szolgáld ki a saját igényeidet, hisz nem szipolyozhatod ki magadat a végtelenségig. Szükséged van valamilyen feltöltődésre, szaunára, masszázsra, vagy mozogj egy kicsit. Figyelj azokra az alapvető dolgokra, amelyek rendszeresen elkerülik a figyelmedet! Könnyen ledönthet lábadról egy rövid, de kellemetlen nátha, ezért igyekezz időben elkerülni a gondot megfelelő öltözködéssel, pihenéssel, gyógyteákkal. Ha lengén öltözködsz, lemondhatsz a hétvégi buliról, mert az ágyat fogod nyomni helyette. Biztos ezt akarod? Ugye nem?

Mérleg

Kétségek gyötörnek? Van valami, aminek nem tettél pontot a végére, ezért pedig háborog a lelked? Egy félbehagyott ügy súlya nehezedik rád? Ez a hétvége remek teret kínál ahhoz, hogy minden függőben lévő ügyet megoldj, beszélj azokkal, akikkel gondod van, vagy akár tanácsot kérj másoktól. Lehet, hogy kissé nehezen látod át a jelenlegi helyzetedet, de valószínűleg csak csendre, harmóniára van szükséged ahhoz, hogy rálelj a megoldásra. Anyagiak terén is döntést kell hoznod? Keress új pénzforrást, megéri időt szánni arra, hogy meghallgass néhány új javaslatot, még akkor is, ha úgy tűnik, az a hétvégéd kárára megy.

Skorpió

Izgalmas és nagyon mozgalmas lesz ez a két nap, érdekes eseményekben bővelkedsz – örülj ennek! Már napokkal ezelőtt összegyűltek a konkrét terveid erre a hétvégére, ezért ne hagyd, hogy bárki keresztülhúzza a számításaidat! A céltudatosság és a kitartás mindenféle területen komoly sikert hoz neked, és elégedett leszel vasárnap este. Mindig az első ötleteid válnak be, győzd meg szeretteidet, barátaidat arról, hogy bátran bízzák magukat rád. Az anyagiakkal összefüggő döntéseket ne hamarkodd el, mert túlzásokba eshetsz, aminek később látod majd kárát! Ne költekezz, és főleg ne adj kölcsön senkinek most!

Nyilas

Tervezz be erre a hétvégére olyan típusú tennivalókat, melyek koncentrációt, összeszedettséget és kifinomult figyelmet igényelnek. Amennyiben el kell költened némi pénzt, azt most tedd meg, biztosan a megfelelő döntést hozod meg. Iktasd be a nagybevásárlást, valamint azon apró tevékenységeket, melyeket otthonoddal összefüggésben jó ideje csak halogatsz. Visszavonhatatlanul itt az ősz, neked pedig szükséged van pár új holmira. Az anyagiak miatt ne aggódj, mert mindaz, ami most kifelé megy, hamarosan más irányból beérkezik. Szerelmi téren a vasárnap hozhat pozitív fordulatot, ha adódik alkalom randira, mondj igent!

Bak

Egy olyan üzleti lehetőség vagy pénzforrás nyílik meg előtted a hétvégén, amire nem is számítottál. Valaki bekopog hozzád, megvitat veled egy ötletet és ketten összefogva remek együttműködést tudtok létrehozni. Bár munkával és anyagiakkal nem akartál foglalkozni most, ne utasítsd vissza azt, hogy meghallgass egy előadást vagy valakit, aki látszólag a semmiből bukkan fel. Még akkor se mondj nemet, ha első pillanatban nem látsz a helyzetben komoly fantáziát. Nem kell azonnal döntened, és igazad van abban, hogy a hétvége az hétvége, azaz pihenni az elsődleges feladat, majd hétfőtől jöhet ismét munka.

Vízöntő

Egy Vízöntőtől eléggé szokatlan, hogy heves és tüzes legyen, pedig most épp ezt az oldaladat mutatod a világ felé. Sokakat meglepsz ezzel, ugyanakkor akad olyan ember is a környezetedben, aki nagyon fogja élvezni, hogy végre elrugaszkodsz a valóság talajától, s kicsit bolondosabb, bohókásabb, szeleburdibb leszel, tele szenvedéllyel és formabontó ötletekkel. Akár különféle érdekes eseményekben is részt vállalsz. Akadnak olyan szituációk, amelyek rádöbbentenek arra, hogy magánéleti téren sürgős változtatásokra van szükség. Hirtelen egy új kaland lehetősége foglalkoztat, hát vesd bele magad!

Halak

Sok különféle programot terveztél erre a hétvégére? Azért hagyj némi időt a pihenésre, lazításra is. Amennyiben kielégítő lelki és testi feltöltődésre vágysz, akkor a pihentető alvás kötelező eleme ennek a két napnak. Nem árt, ha a szórakozás mellett alkalmanként kicsit megpihensz és a jövődet is kielemzed, de nem csupán a hétfői napot, hanem a következő fél vagy akár egy évet. Amennyiben időt szánsz ilyesmire, s reális vagy, akkor rájöhetsz, ideje meglépned pár kiemelten fontos dolgot, melyeknek bizony nagyon itt van az idejük. Tarts ki, mert nem lesz könnyű döntést hoznod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.