asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák számára az aktuális égi konstellációk remek hétvégét ígérnek, de az Ikrek is kellemes fordulatra számíthatnak. A Mérlegek pedig csak úgy vonzani fogják magukhoz a jó lehetőségeket és a szerencsés helyzeteket, sőt, talán még a pozitív gondolkodású embereket is. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Figyelj, mert Ámor nyila rád céloz, s jó eséllyel el is talál ezen a hétvégén. A kérdés az, miként reagálsz erre a helyzetre! Befogadó vagy elutasító leszel? Jobb pillanat nem is adódhatna egy új szerelem elindulásához, mint ez a hétvége, s ez akkor is megtörténhet, ha már elkötelezted magadat valaki mellett. Ha szingli vagy, akkor ez egy szuper lehetőség, egy fergeteges érzelmi vulkánkitörésben lehet részed. Légy nyitott mindenre, de a józan ész segítségével hozz döntést! Ne dolgozz a hétvégén, csakis pihenj, lógasd a lábidat.

Bika

Az aktuális égi konstellációk egy olyan remek hétvégét ígérnek neked, amelyre sokáig emlékezhetsz örömmel. A Jupiter kellemes hátszelet biztosít ahhoz, hogy amibe belefogsz, azt szerencse és jó eredmény kísérje. Zöld jelzést kapsz terveidhez, szabadon szárnyalhatsz, amit csak meg akarsz valósítani, ahhoz még támogatót is találsz. Már szombat reggel találd ki és tervezd meg, mit akarsz csinálni, s ragaszkodj az elképzelésedhez! Kirándulás, buli, tánc, vagy egy jó kis főzőcske? Ez utóbbi akár még egy szabadtéri program is lehet.

Ikrek

A munkanapok leterheltek és megviseltek téged, ám a hétvégére kellemes fordulat van kilátásban, ugyanis megszűnik a feszültség, lenyugszol, emellett teljesen normális, hogy leginkább végtelen békére vágysz. Jogos az igényed ezen csodákra, s mázlid is van, mert a szombati nap nyugalmasan, szeretetteljesen telik, sikeresen és hatékonyan tudsz kommunikálni szeretteiddel, sőt, pár új ötlet is megfoganhat benned, otthonoddal és munkáddal kapcsolatban. Ha valaki mégis veszi a bátorságot arra, hogy megpróbáljon felbosszantani, - hát mosolyogj és üsd el humorral a dolgot!

Rák

Mivel a hét igazán tevékeny részén túl vagy, lásd be, hogy leginkább csak monoton robotban volt részed. Épp ezért nagyon jó lenne egy kicsit mozogni és kikapcsolódni a hétvégén – szokatlan körülmények között, ismeretlen helyen, felfedezve valami új dolgot. Az, hogy miként töltöd a következő két napot, természetesen rajtad múlik, de tudd, hogy rohamtempóban közeleg az újhold, ezért érdemes olyan elfoglaltság után nézni, amely békét, nyugalmat teremt körülötted, s ha lehet, a túl zajos tevékenységeket kerüld el. Leginkább a családoddal való együttlétben, vagy otthonod szépítgetésében találj örömöt.

Oroszlán

Egy olyan beszélgetésre kerül végre sor a következő két napban, mely nagyon időszerű volt, és bizony még hasznot is hozhat mindkét fél részére. Ismerd be, hogy te és a másik fél is messzire kerültétek eddig a témát, azt gondolva, a szőnyeg alatt jó helye van... Komoly és őszinte kommunikációra lesz szükség ahhoz, hogy megértsétek egymást, s kompromisszumra jussatok. Lényeges, hogy egy vagy akár több feszültséget is feloldhat benned ez a helyzet. Fel fogja nyitni a szemed egy konkrét üggyel összefüggésben, s te pedig beismered, hol hibáztál. Ez töltsön el örömmel, kételyek helyett!

Szűz

Ugye eszed ágában sincs munkával és régóta függőben lévő ügyek rendezésével tölteni a hétvégét? Ez kizárólag abban az esetben megengedett, ha a közelgő újhold kapcsán akarsz most valami különlegeset az útjára indítani. Minden egyéb esetben inkább a lélek ápolása és környezeted formálása, szebbé alakítása kerüljön fókuszba. Ezen a hétvégén a rokonok, barátok vagy épp a kedvesed erőteljesen igénylik a társaságodat, jobban, mint az elmúlt pár hétben, hát ne fordíts nekik hátat. Csupán arra van szükség, hogy szem előtt tartsd igényeiket.

Mérleg

Ezen a hétvégén mágnesként fogod vonzani magadhoz a jó lehetőségeket és a szerencsés helyzeteket, sőt, talán még a pozitív gondolkodású embereket is. Az ellenkező nem képviselői közül többen kinyilvánítják feléd érdeklődésüket – mersz igent mondani egy randira? S bár lehet, hogy nem készültél fel hasonló helyzetekre, mégis érdemes lenne kinyitni a szívedet, mert célt érhetsz. Egy csodás szerelem szökkenhet szárba most, az elkötelezett Mérlegek pedig még közelebb fogják magukhoz érezni kedvesüket. Ki akarhatna ennél többet?

Skorpió

Fontos döntés előtt állsz, amit ideje lenne véglegesíteni – légy bátor, és formálj véleményt! Így a közelgő újhold előtt a legjobb pillanatot választhatod arra, hogy kimond, merre fogsz elindulni, mit akarsz, vagy épp mit nem! Amennyiben házasságon, váláson, netán épp gyerekvállaláson töprengsz, csak nem mered nyíltan bevallani azt, miben reménykedsz, ez a hétvége kedvező, hogy előhozakodj ezekkel az intim és kényes témákkal! Beszélgess kedveseddel erről, meg fogsz lepődni azon, mennyire nyitott lesz mindenre. Akik viszont a szinglilétet élvezik, elgondolkodhatnak, tényleg ezt akarják még sokáig csinálni? Ha nem, most kell cselekedni!

Nyilas

Ez a hétvége összességében békésen telik, a nyugalom fenséges érzése folyamatosan körbe ölel – hát élvezd ki ezeket az órákat. Semmi és senki nem fog tudni, és nem is nagyon akar majd kihozni a sodrodból, kibillenteni lelki egyensúlyodból, sőt, a legtöbb ember örömmel tölti az idejét a te társaságodban. Annak a csodás képességnek leszel a birtokában, hogy másokat kibékíts, vagy épp utat mutass a bajba jutottaknak. Régóta vágytál már egy ilyen csendes időszakra, amikor feltöltődhetsz, nincsenek kötelezettségek, s azt csinálhatsz, ami éppen jól esik.

Bak

Több olyan kérdés kerül szóba ezen a hétvégén, melyek megválaszolása aktuális és fontos, különben megakadhatsz a fejlődésben, a gyarapodásban. Az időhúzás felesleges és csakis veszteséget okozhat, tehát nem érdemes egyhelyben toporogni és várni a csodára. Amit le kell zárni, azt zárd le, amit meg kell újítani, arra pedig szánj elegendő időt, bármi is legyen a téma. Mivel közeleg az újhold, az égi energiák kifejezetten kedveznek ahhoz, hogy felvállald, ha valamiből nagyon eleged van. Ne várj tovább egyetlen percig sem, másokra pedig végképp ne, csak a saját érzéseid vezéreljenek, belső hangod mindent időben megsúg.

Vízöntő

Mozgalmas és izgalmakkal teli lesz a következő két nap, akadnak majd olyan pillanatok, amikor egy időben kellene két helyen tartózkodnod, hogy maximálisan ki tudd használni a pillanatnyi lehetőségeket. Ugyanakkor nagyon jó passzban leszel és képes arra, hogy kövesd az eseményeket. Egy váratlan történés, akár egy pozitív hír formájában a szombati napon lendületet ad neked, s azonnal tettekre sarkall. Most minden feltétel adott ahhoz, hogy kibékülj egy régi haragosoddal, vagy a múltból érkezik vissza életedbe valaki, akit már szinte el is felejtettél. Fogadd tárt karokkal, ami megadatik!

Halak

Végre lesz időd és lehetőséged pihenni, kikapcsolódni úgy, ahogy az neked kedvező. A gondok messzire űzéséhez különösen kedvező energiákat biztosít a közelgő újhold. A tested alvás és nyugalom után áhítozik, a szíved talán nem, így lényeges, hogy megfelelően hangold össze fizikai és szellemi képességeidet, és semmiképpen se kezdj bele olyan feladatba, ami teljesen lefáraszt. A gondolataidnak is adhatsz teret, hagyd azokat száguldozni, fantáziálj, tervezd a jövőt, és kérd ki mások véleményét. Elemezd az elmúlt időszak eseményeit, ennek hatására pedig megszülethet benned számos úttörő ötlet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.