asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák természetességükkel fognak sokakat lenyűgözni, a Rákoknak pedig a hét második fele tartogat majd sikereket. A Skorpióknak következő napok jelentős, egyben hosszú távra előremutató változást hoznak. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Ha hibát vétesz, hát vállald azért a felelősséget. Nem kell szégyellni semmit, te is ember vagy, megesik ez bárkivel. Nézd a tapasztalatszerzés lehetőségét, így a hangulatod sem inog meg. Nem teheted meg, hogy bedugod a fejedet a homokba, inkább húzd ki a hátadat, és vállald fel, hogy kijavítod a bakit, így végül okos taktikával később már a babérokat aratod le. Nyiss a nagyvilág felé, ne gubózz be, hisz mostanában sokszor befelé fordultál, s ez egyáltalán nem tett jót sem hivatásodnak, tanulásodnak, magánéletednek. Környezeted nagyon szeretné visszakapni azt az izgalmas és mozgékony Kost, akit már régről ismer.

Bika

Bár az időjárás már messze nem nyárias, attól te még remekül érzed magad a bőrödben, kedélyállapotod a szokottnál emelkedettebb, és senki nem tudja, s szerencsére nem is akarja letörni ezt! Ami szíveden, az a szádon, bátran kimondhatod, amit gondolsz, ugyanakkor ezt úgy tudod megtenni, hogy diplomatikus maradsz, és senkit nem sértesz meg. Természetességeddel sokakat lenyűgözöl, ha kell, akár meg is győzhetsz másokat az igazadról, anélkül, hogy ráerőltetnéd magadat és a véleményedet az emberekre. Sok siker vár rád, de ettől még ne rugaszkodj el a földtől. Bika vagy, ismered a hibáidat, hát ne ess a saját csapdádba.

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttjeként vértezd fel magadat, s tudd, hogy adódhat pár kellemetlen helyzet a napokban. Olyan periódus ez, amikor a negatív hatásokat nehéz lesz elkerülni, még akkor is, ha a hét legvégére jelentősen enyhülnek ezek. Adódhatnak olyan pillanatok, amikor kiereszted magadból az összes gondolatodat, s beolvasol másoknak, mert azt érzed, hogy úgy bánnak veled, mint egy gyerekkel, pedig nem vagy az. Független akarsz lenni, s hevesen tiltakozol az ellen, hogy Téged bárki befolyásoljon valamely döntésedben. Egyértelműen kinyilvánítod, hogy meg tudod különböztetni, mi a jó és a rossz, s van saját véleményed. Jól teszed, ha elmondod ez utóbbit, csak ne sérts meg vele senkit.

Rák

Kellemetlen, kisebb-nagyobb nehézségekkel tűzdelt hétfő és kedd vár rád, ráadásul türelmetlenséggel, kapkodással csak tovább ronthatsz saját helyzeteden. Érzelmeid csaponganak, s bár próbálsz megnyugodni, ez csak szerdára fog sikerülni. Készülj fel minden eshetőségre, s messziről kerüld el azt, hogy hirtelen reakciókkal tovább bonyolítsd az amúgy sem egyszerű szituációkat. Igyekezz meglátni a rossznak tűnő helyzetekben a jó dolgokat, valamint a tanulás és tapasztalás lehetőségét. Csütörtökre mindenen túlteszed magadat, így a hét második fele sikerekkel kecsegtet. Légy toleráns környezeteddel, az általad szeretett és tisztelt emberekkel, s bíztasson a tudat, hogy a jövő hét sokkal ígéretesebbnek mutatkozik.

Oroszlán

Űzd messzire a negatív gondolatokat, tedd félre a napi gondokat, ne foglalkozz a rossz idővel, vagy mások nyűgjeivel. Te legyél fókuszban és a saját megoldandó feladataid. Ezen a héten tényleg csak a magad dolgát végezd, emellett foglalkozz a családoddal, barátaiddal, hobbiddal, olyan dolgokkal, melyeket szeretsz vagy épp elhanyagoltál mostanság. Félre a búskomorsággal, hisz összességében jól megy a sorod. Persze, mint sokan mások, titkon mindig egy kicsivel többre vágysz, ám, ha körbenézel, akkor pontosan láthatod, másoknak bizony vannak nagyobb gondjaik. Őrizd meg hidegvéredet minden zűrös pillanatban!

Szűz

Szeretnéd a múlt hét sikereit és örömteli eredményeit megismételni, vagy esetleg a feléd mutatott bizalmat meghálálni? Vágyhatsz erre, ám meglehet, hogy akadályokba ütközöl. Bár igyekszel végtelenül kedves, türelmes és toleráns lenni, kirobbanhatnak viták közvetlen környezetedben, s téged is érinthetnek. Őszinte és odaadó figyelmedért, jótetteidért, segítőkészségedért cserébe nem feltétlenül kapod vissza a megfelelő köszönetet. Tedd ezen túl magadat, nem mindig alakulnak a dolgok a reményeid szerint. Könnyen megeshet szerdán vagy csütörtökön az, hogy hiába kérsz segítséget valaki olyantól, akit már többször kihúztál a bajból, ő könnyedén mond neked nemet. Ám ez a faramuci helyzet mutat rá arra, hogy ne hagyd magad örökké kihasználni.

Mérleg

Jól érzed magad a bőrödben, még azt is egészen jól viseled, ha nagy a zsivaj és a jövés-menés körülötted. A múlt héten sok pozitív történésben volt részed, úgyhogy túl sok panaszra nem lehet okod jelenleg. Végre a mindennapi élettel együtt járó apró örömöket is észreveszed, jó döntéseket hozol és alkalmanként örömmel besegítesz másoknak. Ha vannak jelentős gondjaid, azokat most képes vagy félretolni és ezek helyett a jó dolgokat akarod látni. Viszont semmiképpen se kalandozzanak el a gondolataid munkádtól, és a rendszeres kötelezettségeidtől, mert a trehányság luxusát nem engedheted meg magadnak.

Skorpió

A most következő napok jelentős, egyben hosszú távra előremutató változást hoznak számodra, ne bújj ki ennek terhe alól. Talán eleinte inkább problémaként és gondként fogsz erre a helyzetre tekinteni, ám hamarosan belátod, épp ezek a döccenők kellenek a felemelkedésedhez. Sok megterhelő feladattal, lelki problémák felbukkanásával jár együtt a sokféle átalakulás, mégis lényeges, hogy legyen kellő bátorságod belevágni egy hirtelen felbukkanó lehetőségbe. Ne utasíts vissza semmit, amit munka, karrier terén kínálnak számodra, mert a Szaturnusz új kapukat nyit meg előtted szakmai téren. Nagy fordulat időszaka lehet október közepe.

Nyilas

Bár a racionális gondolkodásmód nem mindig jellemző rád, ám a következő napokban erőd és kitartásod segítségével eltántoríthatatlan leszel terveid megvalósításától. Kitartásod és ambíciód elvisz a célig, és támogatókat is találsz, ha keresel ilyeneket magadnak. Bátran fordíts hátat az eddigi munka- vagy tanulási metódusaidnak és próbálj ki új szisztémákat. Egy olyan dolgot sikerülhet elérned vagy épp megteremtened, amelyről sokat álmodoztál, és talán sosem hitted, hogy kész leszel vele. Örülj az eredményeknek, emellett mások is büszkék lesznek rád. A közeli s a távoli jövőben is komoly sikereket könyvelhetsz el magadnak, ráadásul anyagilag is egy fellendülő szakaszba lépsz. Hát kell ennél több?

Bak

Hová sietsz? Minek ez a nagy kapkodás? Élj meg minden napot teljes egészében, mert csak egyszer adatik meg neked minden lehetőség! Bár még csak október van, a te gondolataidban már most helyet kaphat az advent és az év végét közel hozó karácsony, ám közben megfeledkezhetsz arról, hogy a most mindjárt elmúlik. Sürgősen gyere vissza a realitás talajára, állj két lábbal a földön, s gondold át, min szeretnél ezekben a napokban és a következő hetekben változtatni. Ez a hét a szakmai előmeneteled szempontjából lehet meghatározó, ám, csak, ha itt vagy, és figyelsz a pillanatnyi eseményekre. Olyan dolgot kérhetnek a hét második felében tőled, melyet csak Te tudsz elvégezni, és ráadásul másokat lenyűgözve!

Vízöntő

A hét első felében belesüppedhetsz a fantázia világába, álmodozós hangulatban leszel, rózsaszín felhőcskékbe burkolódzol, két lépéssel a föld felett jársz, aminek talán nem mindenki fog örülni közvetlen környezetedben. Megeshet, hogy többet kell noszogatni Téged a feladataid ellátása miatt. A helyzet az, hogy az előző hetekben felgyűlt benned rengeteg feszültség, sokat tevékenykedtél, és kikapcsolódásra nem jutott időd. Itt az ideje egy kis pihenésnek, különben az egészséged bánhatja ezt a leterhelő helyzetet. Ezekben a napokban semmiképpen se vállalj pluszmunkát, és nyugodtan mondj nemet a túlzó kérésekre. Szükséged van nyugalomra, pihenésre.

Halak

Könnyen megeshet, hogy hétfőn vagy kedden teljesen elfeledkezel egy jelentős tennivalóról, vagy egyszerűen csak késésben leszel ennek teljesítésével. Ne halogass semmilyen fontos és aktuális feladatot. Az biztos, hogy kapkodással nem jutsz közelebb a céljaidhoz, ne csapd össze a dolgokat, abból csak kellemetlenséged adódhat. Akkor jársz jól, ha alapos leszel, s először is számba veszed elmaradásaidat, hogy időtervet készíthess. Így könnyen jutsz egyről a kettőre. Ha ügyes vagy, akkor már péntek reggelre minden feladattal végzel, és idejekorán eldobhatod a tollat, s vidáman megkezdheted a hétvégét. Minden gond könnyen elkerülhető, ha neked jut előbb eszedbe, valamilyen elmaradásod, s nem másvalakinek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.