asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák ezen a héten nagyon jó irányba terelhetik a jövőjüket, de az Ikrek lehetőségeit is növelik az égiek ezekben a napokban. A Rákoknak minden vágya teljesülhet, a Mérlegek néhány napját azonban bizonytalanságok jellemezhetik. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Nyugalomra és békére vágysz? A csendet akarod megélni, hogy meghalld végre a saját gondolataidat? Nem csoda, hisz épp eleget tevékenykedtél az elmúlt időszakban, és mindig nagy volt körülötted a sürgés-forgás. A nyár eddigi részén sem pihentél sokat, pedig ez neked is jár. Ha az a vágyad, hogy mihamarabb eltávolodhass a világ zavaró összevisszaságától, akkor itt az ideje, hogy előkészítsd az ehhez szükséges körülményeket. Mindenképpen le kell rendezned néhány függőben lévő ügyet, ezért vegyél erőt magadon, s gyorsan legyél túl rajtuk, akár úgy is, hogy külső segítséget kérsz vagy jelentősebb áldozatot hozol. Csütörtöktől kiváló lesz arra az idő, hogy lazíts, lógasd kicsit a lábad, s olyanokkal találkozz, akik adnak és semmit nem vesznek el.

Bika

A Merkúr támogatásával munkád, karriered terén nem gördülnek eléd akadályok, a váltás, feljebb lépés előtérbe kerül. Akár elkötelezted már magad valahol, akár munkát keresel, netán épp vakációzol, akkor is foglalkoznod kell különféle szakmai kérdésekkel, ugyanis a jövődet most nagyon jó irányba terelheted. A hét első két napján kissé lelassulsz és a visszafogottság is jellemző lesz rád, ám épp ezek a tulajdonságok segítenek megoldani pár égető kérdést. Elérkezett az ideje annak, hogy megpihenj és áttekintsd, mit is szeretnél elérni a közeli- és a távoli jövőben. Ahhoz, hogy ismeretlen útra kelj, régi, függő ügyeket is rendezni kell. Ezért koncentrálj a mára és a holnapra – hisz a nehézségeket mihamarabb meg kell oldanod!

Ikrek

A Vénusz ezen a héten segíti törekvéseidet, növeli lehetőségeid számát – főleg anyagi téren. Új kapuk tárulnak fel előtted, melyek küszöbét csak át kell lépned. Emellett pedig a különféle emberi kapcsolatok kialakítására vagy a meglévők ápolgatására is kellemes időszak adódik. Lehet ez üzleti, baráti vagy akár tanulmányokkal összefüggő kötődés, a lényeg, hogy csalódás nem érhet. Olyan személyekkel hoz össze a sors, akik teljesen másképp fognak támogatni, fura ötletekkel látnak el, de épp ez a kulcsa a jelenlegi fejlődésednek. Meglep, de további életed, boldogulásod új perspektívái nyílnak meg előtted. Jelenlegi főbb problémáid oka a stressz, ezért ne hajtsd túl magadat!

Rák

Minden vágyad teljesülhet, az égiek támogatják valamely komoly terved megvalósulását. Olyan hét áll előtted, amikor nagyszerű ötletek pattannak ki a fejedből, s mások is vevők lesznek erre. Kreativitásod jelentősen megnő, amit vétek nem kihasználni! Több bolygó együttesen támogatja fejlődésedet, a heti konstellációk új ablakokat nyitnak a világra, sok dolgot más perspektívából szemlélhetsz, és tedd is meg, ez a te érdeked. Semmi nem csupán fekete vagy fehér. Lényegessé válik, hogy a körülményeknek megfelelően és teljesen érthetően fejezd ki magadat, bárhol légy, bárkivel beszélj, és akármi is legyen a téma. Amit ki kell mondani, hát ki vele! Ezekben a napokban művészi ambícióid is újra élednek. Éld az életet!

Oroszlán

A következő napok nagyon impulzívak lesznek. Tele érzelmekkel, alkalmanként vitákkal vagy épp heves szócsatákkal, ugyanakkor az összebújás és a kibékülés is belefér a hét második felébe. Ezt a szélsőségességet bámely életterületen megélheted, s van ellenszere, úgy hívják: tudatosság. Ne kapkodj, ne alkalmazd az „ami szívemen az a számon" elvét. Most ne. A párkapcsolat, a munkahelyi kötelék vagy épp a barátság új formáit ismerheted meg, s bizony mindegyikben ott bujkál a csalódás lehetősége vagy épp a kellemes felismerés is. A kompromisszumkészség az, amit nem dobhatsz sutba, ha nyugalmat szeretnél teremteni magad körül. Nagyobb összezördülések nélkül éld túl ezeket a napokat. Nagyon lényeges lesz, hogy egyfolytában emlékeztesd magadat arra, hogy az észszerű együttműködés hosszú távon neked fog sikert hozni.

Szűz

A nyár és a meleg téged most hidegen hagy, középpontba helyezed a karriert és a munkát, a szellemi és anyagi gyarapodás lehetőségét. Kiemelt szerephez juthatnak azon feladatok, melyeket most kapsz, ugyanis óriási tanulási folyamatokban lehet részed általuk. Sokat okulhatsz belőlük, ráadásul valaki épp azért sózza rád ezeket, hogy tesztelje tűrőképességedet és együttműködési hajlandóságodat. A hét közepén egy jelentős, hosszú távra szóló döntést kell meghoznod, amit ne halassz el, mert bizony most érett meg a körülmény arra, hogy a legjobb végeredménnyel járó dolgot kaparintsd meg magadnak. Egészségeddel nincs probléma, fitt vagy.

Mérleg

Bizonytalanságok, fura félreértések jellemezhetik a hét első két napját, így könnyen úgy érezheted, hogy kicsúszik a talaj a lábad alól. Pedig nem! Ezt úgy tudod áthidalni, hogy jobban odafigyelsz környezetedre, reakcióikra, az emberek vágyaira, kiemelten igaz ez a szeretett emberekre. Természetesen elvárhatod, hogy ők is odafigyeljenek rád, szeressenek, érdeklődjenek irántad, s ha kérdezel valamit, akkor őszinte iránymutatásokkal lássanak el. Ne hagyd, hogy ez az átmeneti, kissé leterhelő helyzet úrrá legyen rajtad, tarts ki, ne tévessz irányt, járd azt az utat, amit kiszemeltél magadnak! Bár kissé összekuszálódhatnak a szálak, ám összességében mégis kedvezően alakul minden.

Skorpió

Egészen csütörtökig nagyon sok tennivalód akad, annyi feladatot sóznak – a már meglévőkön túl - a nyakadba, aminek a terhe bőven túlmutat azon, ami elég az összeroppanáshoz. Ám végül a Merkúr és a Mars felkarolnak, feltöltenek energiával, s nem engedik, hogy energiatartalékjaid teljesen kiapadjanak. Kicsit döcögősen, de mindent el tudsz végezni, sőt, kifejezetten jó eredményeket produkálsz. Végül, nem utolsó sorban anyagi ügyeiddel kapcsolatban kell megoldanod egy hirtelen felbukkanó problémát, ám ez esetben is meglepő gyorsasággal érkezik egy segítő ötlet, ami kihúz a gödörből. Akár a családodtól, barátaidtól vagy valamilyen nem várt forrásból érkező pénzzel vigyázz, jobb lenne, ha csak később döntenél a felhasználásáról!

Nyilas

Nyugalom, béke és kiegyensúlyozottság jellemzi ennek a hétnek a napjait – örülj, hisz ritka szép időszak ez! Ezen nagyszerű körülmények uralják a következő napokat, rég vártad már, hogy kicsit megpihenhess, s végre magadat helyezd középpontba a munka, vagy más emberek problémáinak megoldása helyett. Az elmúlt időszak komoly stresszhelyzetekkel áldott meg, de tanultál ezekből... és éltessen az, hogy végre nyom nélkül eltűnnek ezek a hatások. Végül sok pozitív és megfontolt lépést fogsz megtenni a jelened és a közeljövőd érdekében. Használd ki a benned lévő karizmatikus képességet, kápráztasd el környezetedet rejtett tehetségeddel, valamint remek ötleteiddel! Minden adott a sikerhez, dolgozz ezen szorgalmasan!

Bak

Keresed a helyedet, de valójában te sem tudod, hol van ez a titkos közeg? Határozottan unod a régi dolgokat, s valami újba fognál? Mintha semmi nem lenne ugyanaz, mint a múlt héten vagy évben... Igen, így van, a Szaturnusz gondoskodik arról, hogy eltűnődj magadon és eddigi sorsodon, s igyekszik rávenni téged arra, hogy módosíts azon életterületeken, melyek jó ideje beragadtak és nem hoztak túl sok eredményt mostanság. Az égi hatások teszik nehézkessé a következő napokat, minden döcög, s a kérdésekre ritkán érkeznek jó válaszok. Így többször szembekerülsz azzal a ténnyel, hogy hozzád közelálló emberekben, vagy akár otthonoddal kapcsolatban is zavarni fog valami. Nos, nincs más, mint megkeresni a hiányérzeted okát, és orvosolni azt sürgősen!

Vízöntő

Ha most nem futamodsz meg a tennivalók sokasága elől, hanem erőt és időt nem kímélve dolgozol a céljaid megvalósításán, akkor tudd, hogy minden égi segítséget megkapsz az eredmények eléréséhez. Adj bele mindent az aktuális tennivalók elvégzésébe! A kemény, odaadó és állhatatos munkád látványosan megtérül. Sokan fognak neked köszönetet mondani, hisz másokat is inspirálsz. Egy olyan lehetőség is utadba kerülhet, ami alapjaiban változtathatja meg a jó dolgokról alkotott véleményedet. Ha belső hangod súgásait is igénybe veszed, akkor a megfelelő döntéssel most te leszel nyerő pozícióban - ugye kihasználod ezt?

Halak

Bármibe is fogj ezekben a napokban, kizárólag a gyors siker és sok elismerő tekintet fogja övezni tetteidet. Ezeket a napokat használd ki maximálisan arra, hogy dolgozz, cselekedj, új témák kezdjenek érdekelni. Ne félj lerakni valaminek az alapkövét, és ne lépj vissza kettőt, ha egy gát állja átmenetileg az utadat. Ne tétlenkedj! Dobd sutba a kedvetlenségedet, csak a mosoly és az öröm maradjon az arcodon és s lelkedben. Kizárólag a dolgok pozitív oldalát nézd, mit tanulhatsz a különféle élethelyzetekből, mit kell legközelebb másképp cselekedned. Vedd észre, nem minden csak fekete vagy fehér, vannak arany középutak is, más lehetőségek.

Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Amilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--Versenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--Ezekkel a fóbiákkal küzdesz a horoszkópod szerinthttp://www.life.hu/horoszkop/20180614-ezekkel-a-fobiakkal-kuzdesz-a-horoszkopod-szerint.htmlMindenki fél valamitől, hiszen nem vagyunk tökéletesek. Nincs olyan ember, akinek ne lenne valamilyen gyengesége, bár egyes félelmek szembetűnőbbek, mint mások, de az biztos, hogy mindannyian küzdünk valamivel. Íme, a horoszkóp szerinti fóbiáink. Nézd meg, a csillagok szerint neked mi a gyengeséged! HoroszkópOrigoMilyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.