asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák számára kellemesnek ígérkezik ez a két nap: láblógatással, pihenéssel és aktív kikapcsolódással, de a Rákoknak sem lesz okuk a panaszra! Az ő hétvégéjüket is a jó hangulat jellemzi majd. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Ezen a hétvégén feltétlenül helyezd középpontba az egészségedet, fittségedet, szellemi és fizikális képességeid javítását. Nem kell rohannod sehová, ne bólints rá plusz munkákra, és kerüld a túlzott evést vagy italozást, - nem tesz jót ez most neked. Ne hagyd, hogy bárki kihozzon a sodrodból - különösen ne banális dolgok miatt! Csak engedd el magad tedd fel a lábad, pihenj, meditálj, vagy akár jógázhatsz is, ne csinálj semmit olyat, amihez most nincs kedved. Terveidet tudasd környezeteddel, így nem adhatsz okot konfliktusra.

Bika

A hétvége kizárólag a pihenésé, a láblógatásé, kedvenc programjaid megéléséé. Találkozz barátokkal, rokonokkal – tedd, ami jól esik. Legyen ebben a két napban aktív és passzív tennivaló, így elégedett leszel végül mindennel! Ne tölts minden percet láblógatással, ugyanis ez nem feltétlenül pihentet. Tegyél valamit önmagadért, környezetedért, esetleg a nagyszülőkért. Mozogj, sportolj egy kicsit! Tele leszel energiával, s akár egy hegyet is képes vagy megmozgatni, csak rajtad múlik, mire használod fel az erődet. Mivel fogyó hold idejét éljük, így a szellemi felfrissülés nem feltétlenül garantált.

Ikrek

Ez a két nap alaposan eltér a tervezettektől, más irányba indulsz és máshová érsz. A béke és a harmónia valószínűleg elkerülnek, a feszültség szinte tapintható lesz, de tudatos visszafogottsággal elkerülheted a vitákat. Ha úgy véled, összecsapnak fejed felett a hullámok, az nem véletlen, hisz mostanában sok mindent elhanyagoltál egy különös cél érdekében, aminek meglesz végre az eredménye. Ám ideje az apróságokkal is foglalkozni, a családodat sem hanyagolhatod. Természetesen magadról se feledkezz meg, készíts könnyű ételeket, két napig kerüld a szénhidrátbevitelt.

Rák

Jó hangulat jellemzi ezt a hétvégét, kedélyállapotod emelkedett, pozitívan látod a jelent és a jövőt. Terveidben megingathatatlan vagy, mosoly, vidámság és látványos optimizmus ölel körbe. Gondolataid a jövő felé irányulnak, és másoknak is nagyszerű tanácsokkal szolgálsz, ha hozzád fordulnak segítségért. Ugyanakkor lényeges az is, hogy okosan kommunikálj környezeteddel, mert a nagy vidámságban néhány határt átléphetsz, úgy, hogy észre sem veszed. Senkire ne erőltess rá semmit, és tartsd magad azokhoz a szabályokhoz, melyeket önmagadnak állítottál fel! A humor jó, de nem iróniával fűszerezve!

Oroszlán

Csupán augusztus elején járunk, mégis úgy fogod gondolni, hogy bátran költekezhetsz, kicsit jobban kinyithatod a pénztárcádat? Nos, inkább légy óvatos és mértékletes! Mivel fogyó hold van, hajlamosabb lehetsz olyan dolgokra szórni a pénzedet, melyekre nincs is szükséged. Szükséged van óvatosságra a kiadásaiddal kapcsolatban. Ezért inkább írj listát a kötelezően beszerzendő dolgokról, és uralkodj magadon, amikor meglátsz egy sokadik ruhát vagy káprázatos cipőt. Energiáidat fordítsd inkább a családodra, barátaidra, ők biztos több örömöt tudnak adni, mint egy tárgy.

Szűz

Rengeteg energia lakozik benned, jó dolgokat szeretnél csinálni a hétvégén. Olyan motivációd lesz, melyek a kreativitásodra hatnak leginkább. Végre kimozdulsz a monotonitásból, a rutinból, vagy épp a megszokott környezetedből. Ettől a helyzettől a családod, közeli barátaid kissé meglepődhetnek, mert általában tudják, hogy mire számíthatnak veled kapcsolatban. Most viszont azt látják, hogy túlteljesítesz mindenen. Nem szoktak ennyire tetterősnek és cselekvésre hajlandónak látni, de ne hagyd magad visszafogni! Végre saját magad határait feszegetheted, s fény derülhet arra, hogy milyen rejtett tartalékokkal bírsz.

Mérleg

Ezen a hétvégén érdekes élményekben, remek találkozásokban lehet részed. Új emberek érkeznek, régiek mennek el életedből, sőt, valamilyen titok elől is fellebbenhet a fátyol, s akárkiről vagy akármiről legyen szó benne, rosszul fog érinteni az új információ. Ugyanakkor ne feledd, a hír egy része vagy egésze akár pletyka is lehet, így ha kíváncsi vagy a teljes valóságra, a valós tényekre, akkor beszélj azokkal, akiket közvetlenül érint a téma. A lényeg, hogy járj a végére mindennek, hogy a te lelkiismereted tiszta maradhasson! Ráadásul, hogy tudnál úgy bulizni, hogy közben a gondolataid máshol járnak?

Skorpió

Légy kreatív, cselekedj bátran, és nem utolsó sorban menj szembe az elvárásokkal! Egyértelműsítsd, hogy van szabad akaratod. Nem vagy köteles másoknak megfelelni, csakis azt tedd, ami számodra fontos és a kielégítő pihenésedhez szükséges! Erődet, energiádat, valamint az ezekből fakadó ötleteidet megvalósíthatod, sokrétűen felhasználhatod képességeidet ezen a hétvégén, például rendet rakhatnál, szelektálhatnál, olyan helyeken is kitakaríthatnál, ahová ritkán nyúlsz. Szabadulj meg pár fölösleges tárgytól, azoktól mindenképp, melyeket jó ideje nem használtál. Cseréld el, add el, vagy jótékonykodj!

Nyilas

Nem lesz sem békés, sem csendes a hétvégéd, viszont örömhír lehet, hogy nem veszekedések vagy tányércsörömpölés lesznek a részletei ennek a mozgalmasságnak, sokkal inkább egy jó buli és a remek társaság ad okot a vidámságra. Az esetleges feszültségtől most könnyen megszabadulsz, felhőtlenül mosolyogsz, és másokat is pozitívabb gondolkodásra bíztatsz. Segítségedre lehet, ha beszélsz esetleges gondjaidról bizalmasaidnak, hátha ők össze tudják rakni a puzzle apró darabkáit, s meghallgatva véleményüket, túl tudsz lendülni ezen a lelki gondon. Több szem többet lát! Legyen ez a hétvégi mottód!

Bak

Nem vagy az, ám most mégis tüzes, vehemens, akaratos oldaladat mutatod a világnak, és bizony kijárod magadnak azt, hogy neked legyen igazad, te kerülhess fókuszba, csakhogy te is tudod jól, egyáltalán nem mindegy, mindezt milyen stílusban teszed. Fogd vissza akaratosabb oldaladat egy picit, fogalmazz diplomatikusabban, teljesen egyértelműen, és mellőzd a sértéseket! Úgy add át a gondolataidat, hogy senki ne tudja azokat félreértelmezni, vagy a szavaidat kiforgatni. Kár lenne banális dolgokkal elrontani ezt a nagyszerű hétvégét, miközben olyan szép az élet. Ha te is engedsz egy kicsit, akkor ezt mások is meg fogják tenni.

Vízöntő

Könnyen megeshet, hogy a jól alakult pénteket követően, pár apró bosszúság ér szombaton. A legjobb, ha mindent megpróbálsz humorral kezelni, de lehetőleg találj jó módszert arra, hogy a dühödet levezesd, ne veszekedéssel kezeld a különféle élethelyzeteket. Igyekezz megérteni mi és miért történik. Sport, mozgás, pakolászás, szelektálás, kirándulás vagy egy kis otthoni barkácsolás... Veszteség, konfliktus bárhol, bármikor kialakulhat, de nem mindegy, miként kezeled a helyzetet. Szerencsére a hétvégéd további része vidámnak ígérkezik, mosolyogni pedig ne felejts el! Vasárnapra minden visszatalál a harmonikus kerékvágásba.

Halak

Ez a hétvége minden szempontból remekül alakul, jobban, mint reméled. Komoly hatással lesz rád minden esemény, de csakis pozitív értelemben! Jó híreket kapsz, pozitív gondolatok keringenek a fejedben, sok jó dolgot adsz másoknak, a mosolyt pedig nem lehet letörölni az arcodról! Sok érdekes emberrel hoz össze a sors, de rég elfeledett barátok is feltűnhetnek a színen. Fontos, hogy építsd emberi kapcsolataidat. Ha még keresed életed nagy szerelmét, bizony a mindent elsöprő érzelem is kopogtathat végre az ajtódon. Mozdulj ki otthonról, mindegy hová!
Ezekkel a fóbiákkal küzdesz a horoszkópod szerinthttp://www.life.hu/horoszkop/20180614-ezekkel-a-fobiakkal-kuzdesz-a-horoszkopod-szerint.htmlMindenki fél valamitől, hiszen nem vagyunk tökéletesek. Nincs olyan ember, akinek ne lenne valamilyen gyengesége, bár egyes félelmek szembetűnőbbek, mint mások, de az biztos, hogy mindannyian küzdünk valamivel. Íme, a horoszkóp szerinti fóbiáink. Nézd meg, a csillagok szerint neked mi a gyengeséged! HoroszkópOrigoMilyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Amilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.