Ezekkel a fóbiákkal küzdesz a horoszkópod szerint

Forrás: Shutterstock -
félelem fóbia horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki fél valamitől, hiszen nem vagyunk tökéletesek. Nincs olyan ember, akinek ne lenne valamilyen gyengesége, bár egyes félelmek szembetűnőbbek, mint mások, de az biztos, hogy mindannyian küzdünk valamivel. Íme, a horoszkóp szerinti fóbiáink. Nézd meg, a csillagok szerint neked mi a gyengeséged!

Kos


Az elbukástól való félelem: nem meglepő, hiszen a Kosok a legversengőbbek, és mindenben szeretnek a legjobbak lenni. A vereség így számukra nem opció, ezért rettegnek tőle.

Bika


A változástól való félelem: a Bikák szeretnek kényelmesen élni és biztonságban élni, ezért rémiszti meg őket az ismeretlen, vagyis a változás. Az a biztos, amit már megtapasztaltak.

Ikrek


Kötelezettségtől való félelem: az Ikreket sokszor a kíváncsiságuk hajtja, ezért nehéz számukra elköteleződni bármi mellett. Nyugtalanok, és tele vannak ötletekkel, gondolatokkal.

Rák


Félelem a zsúfolt, vagy túl nyitott terektől: a Rákok kevésbé tűrik a stresszes helyzeteket, és számukra a kellemetlen környezet, és a túlzott emberi interakciók is komoly idegességet jelentenek.


Oroszlán


Mellőzöttségtől való félelem: az Oroszlánok szeretnek a figyelem középpontjában lenni, és rettegnek attól, hogy nem veszik őket észre, hogy elfelejtődnek és kimaradnak valamiből.

Ettől félnek a különböző jegy szülöttei Forrás: Shutterstock


Szűz


A tökéletlenségtől való félelem: a Szűz jegy szülöttei pontosabbak és részletesebbek bárkinél, nem engedhetik meg maguknak a hibákat, a tökéletesség az egyetlen út.

Mérleg


Félelem az egyedülléttől: a Mérlegek egyszerűen nem bírják, ha magányosak, nem is olyan hatékonyak a problémák megoldásában. Egy partner azonban harmóniát és biztonságot jelent számukra.

Skorpió


Cserbenhagyástól való félelem: a Skorpiók sok mindenen mentek már keresztül, az érzelmi fájdalom azonban megkeményítette őket, nem viselik el többé, ha elárulják őket.

Nyilas


A lemaradástól való félelem: a Nyilasok általában a bulik lelkét jelentik, ők pedig szeretnék megtapasztalni az életet annak teljességében. Kíváncsi és izgatott személyiségük nem engedi, hogy bármiről is lemaradjanak.

Bak


Kudarctól való félelem: A Bakok nagyon fókuszáltak, és elhatározottak, tudják, hogy a sikerekért keményen meg kell küzdeniük, de számukra a kudarc nem opció.

Vízöntő


Fertőzésektől való félelem: A Vízöntők aztán nem esznek fel a földről semmit, ők ugyanis félnek a különböző bacilusoktól és fertőzésektől, de a szennyezett, vagy piszkos dolgokat sem szeretik.

Halak


Felelősségtől való félelem: a Halak jegy szülöttei sokat álmodoznak és fantáziálnak, szeretnek elrugaszkodni a valóságtól, ami számukra egyet jelent a felelősséggel.

Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Nagy hódító, szenvedélyes szerető vagy a tűzhely őrzője - Csillagjegyed elárulja, milyen vagy szerelembenhttp://www.life.hu/horoszkop/20150623-csillagjegyed-elarulja-milyen-vagy-a-parkapcsolatban.htmlAz ellentéted vonz, vagy a hasonlóságot keresed a párodban? És vajon mit árul el a pasiról a csillagjegye? Lássuk, mit mond a horoszkóp.Horoszkóp--Mutasd a a csillagjegyed, megmondom, miben vagy tehetséges!http://www.life.hu/horoszkop/20150622-mutasd-a-a-csillagjegyed-megmondom-miben-vagy-tehetseges.htmlMindenki szuper valamiben, de mégsincs két egyforma tehetség. Van, aki született vezető, van, aki tökéletes alkalmazott. Kíváncsi vagy, neked mi "fekszik" a legjobban? Mutasd a csillagjegyed!HoroszkópThinkstockAmilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--Milyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.