asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rákok számára pozitív irányú, nagyon szerencsés változások jöhetnek, melyek új, akár teljesen fura lehetőségeket kínálnak, de az Oroszlánok is pozitív fordulatokra számíthatnak. A Szüzek számára pedig energikus, élettel teli, mozgalmas hét kezdődik el. Nézd meg, számodra mit ígérnek a csillagok!

Kos

Itt a nyár! Ez jó hír és a hangulatod is emelkedett lesz egész héten. Elégedettséggel tölt el az, hogy jó úton haladsz, és a külvilág pozitív visszajelzéseket küld feléd. Végre kiélheted a napozás, úszás, lenge ruhák által kínált lehetőségeket. Az elmúlt hetekben sokszor igencsak le voltál terhelve, és akadtak olyan helyzetek, amikor semmi sem tudott boldoggá tenni. A hét elején még adódhat pár galiba munka, anyagiak vagy akár magánéleti téren, ám csütörtökre váratlanul minden a helyére billen, és bármit meg tudsz majd valósítani, ami csak a fejedből kipattan. Hétvégére azonban a túlzott tempót fogd vissza egy kicsit, különben már nem marad erőd otthonról kimozdulni.

Bika

Egy akadály bizony nem lehet gátja semminek, igaz? Tekints minden ilyen jellegű élethelyzetre úgy, mint megoldandó feladatokra, melyek elvisznek a célig! Most megtörténhet, hogy nem jön össze valami elsőre, hát rugaszkodj neki ismét, és mutasd meg, képes vagy jó dolgokat alkotni. Ezen a héten a kitartásod végtelen, ne add fel céljaidat, hisz mindennek eljön a maga ideje, ha nem most, akkor pár nap vagy egy-két hét késéssel. Legyen türelmed kivárni a megfelelő körülményeket! Ehhez légy még megfontoltabb, alaposabb és körültekintőbb, akár segítséget is kérhetsz olyasvalakitől, aki racionálisabb gondolkodású, mint te.

Ikrek

Folyamatosan harcolsz az időért, és bizony nem ritkán elpazarolod az energiáidat mostanság. Az időhiány a legnagyobb ellenséged? Lásd be, hogy túl sokat vállalsz, így nem csoda, hogy képtelen vagy utolérni magadat. Bármennyire hajtson téged a tatár, azaz a főnököd vagy a családod valamely tagja, a vállaidat teherként nyomó munka nem lehet örökké főszerepben. Jóval több időt kell magadra és kötelezettségeidre szánnod, mert csak így kerülhetsz egyensúlyba – ám mindehhez egy jó tervre is szükség van. Állítsd össze ezt a hét elején, és mellőzd a lényegtelen tennivalókat. Meg kell hozni néhány döntést, amelyekkel bizonyos dolgokról lemondasz, de hát tudod, a sikert senkinek nem osztogatják ingyen...

Rák

Meglepően sok, egyben igen jó dolgok várnak rád, vesd bele magad az életbe, ugyanakkor ne hagyd magad céltalanul sodortatni az árral. Minden lépésed és tetted legyen megfontolt. Akadnak pozitív irányú, nagyon szerencsés változások, melyek leginkább munka, karrier vagy üzleti fronton mutatkoznak meg, s egészen új, akár teljesen fura lehetőségeket kínálnak számodra. Ha most megfontoltan és okosan döntesz, s bevállalod az ismeretlen útra lépést, akkor hosszú távon is kiemelkedő eredmények várnak rád, s ennek meglesz az anyagi és erkölcsi elismerése is. Olyan barátságok, ismertségek szökkenhetnek szárba most, melyekre a későbbiekben nagy biztonsággal lehet alapozni.

Oroszlán

Extragyors tempóval közeledik az a pillanat, amikor a Vénusz és a Merkúr segítséget nyújtanak egy régóta húzódó probléma megoldásához. Szinte már a múlt héten is érezhetted valamilyen pozitív előszelét ennek a hatásnak, ezekben a napokban pedig már látod, hogy nagyon szerencsés fordulat készülődik életedben, amire természetesen kötelező egy bátor igent kimondani. A Hold hétfőn még illúziókba ringathat, s előidézheti, hogy átmenetileg nem látod a fától az erdőt. Megeshet, hogy elsétál valami az orrod előtt, ami fontos lenne, de egyszerűen nem veszed azt a dolgot észre. Ám kedden észbe kapsz, és megragadva a lehetőséget óriási dolgokat formálhatsz, akár a semmiből is. A lendületed egész héten kitart.

Szűz

Energikus, élettel teli, mozgalmas hét kezdődik el, használd ki, amit a sors felkínál tálcán. Akármibe fogsz most, az arannyá változhat a kezedben, csupán a szorgalmadra és némi kreativitásra lesz szükség. Mindkettőnek birtokában vagy, úgyhogy alkoss valami nagyon jó dolgot! Ne utasíts vissza semmilyen ajánlatot, nem tudhatod, miben rejlik a nagy kihívás. Ha banálisnak tűnő kérdés érkezik, arra legyintés helyett válaszolj. Mindennek oka van! Épp ott lehet valami különlegesség, ahol a legkevésbé várod. Szakmailag vagy tanulás terén jelentős fordulatok várnak, ha vannak vizsgáid, most könnyedén megoldod azokat. Otthonod is elvárja, hogy törődj vele, esetleg egy kis ötleteléssel pár új dolgot alakíts ki, vagy cserélj le színeket.

Mérleg

A Plútó nem fog kímélni, erre készülj fel, ám lásd tisztán a helyzetet. Nem azért piszkálódik, hogy bántson és megnehezítse a napjaidat, hanem azért, hogy felrázzon a Csipkerózsika álomból. Bár a hétfőtől szerdáig tartó kellemetlen bolygóállások hatása visszavethetik jókedvedet, ugyanakkor nincs okod az aggodalomra, hisz végül fordul a kocka, s jól alakulnak a dolgaid. Napról napra visszanyered mosolygós önmagadat, így csütörtökön vagy pénteken kinyílhat előtted egy olyan kapu, melynek küszöbét átlépve az eddigieknél sokkal kedvezőbb irányba fordulhat az életed. Megeshet, hogy úgy pottyan az öledbe a szerencse, hogy semmit sem kell tenned érte, csak tárt karokkal fogadni azt.

Skorpió

Jelentős dolgok közelednek, s mindaz, ami most történik, alaposan át fogja formálni gondolkodásmódodat, mindennapjaidat, terveidet. Szinte azt fogod érezni, hogy ezek a hatások kényszerítenek arra, hogy legyél az eddigieknél is pozitívabb, nyitottabb, valamint célratörőbb is! Anyagiakkal összefüggésben jelentős válaszút elé kerülhetsz, s a döntést meg kell hoznod szerda estig, ugyanakkor ne hamarkodj el semmit! Ha valaki kölcsönt kér tőled, most bátran mondj nemet, nem kell pironkodni. Figyelj arra, hogy érzelmeidet könnyen befolyásolhatják a hozzád közelálló emberek, így eltérítve téged egy lehetséges jó útról. Ne hagyd magad! A te célod a fontos, tartsd azt fókuszban!

Nyilas

A hétfői napod kifejezetten nyugalmasan és békésen telik, ám kedden és szerdán érzelmileg hullámvölgybe kerülhetsz. Ez megnehezítheti a dolgodat, bonyolíthatja a döntéseidet, valamint a hangulatod is a béka feneke alá süllyedhet. Bizalmatlanná válhatsz környezeteddel szemben, ez pedig rossz tanácsadó. Közeli és távoli rokonokkal, barátokkal nehezen találod a közös hullámhosszt. A hét első felében semmi nem lesz jó, mindent kritizálsz, megnézel, elemzel, pedig csak el kellene fogadni az aktuális helyzetet. A munkád sem megfelelő számodra, s mintha otthon sem éreznéd jól magad. Ezt az érzést sürgősen el kell űznöd, hisz ennyire azért nem mennek rosszul a dolgok. Tűzz ki újabb célokat magad elé, és csak ezekre fókuszálj!

Bak

Változnál? Változtatnál? Minden körülmény adott a sikerhez! Ennél jobb napokat életed gyökeres módosításához aligha találhatsz, mint ez a hét. Sőt, még a következő is remekül fog alakulni. Már jó ideje te is érzed, hogy át kell formálni bizonyos dolgokat. Ehhez a régóta húzódó ügyek lezárása halaszthatatlan! Nézz szembe a tényekkel, tervezz okosan, aztán pedig cselekedj. Sokáig megtetted, hogy bizonyos dolgokat félvállról vettél, netán akár legyintettél is egyet, ám épp ezek az ügyek azok, mely miatt nem tudsz tovább lépni. Ha nem akarod, hogy mások kritizáljanak, netán a körmödre égjen a munka, akkor hétfő reggel rázd meg magad, és viszonyulj a körülményekhez egész más módon, mint az elmúlt hetekben tetted.

Vízöntő

Olyan napok követik egymást, melyeken összeszedettnek, harmonikusnak és nagyon kiegyensúlyozottnak kell lenned. Minden adott a jó eredmények eléréséhez, ezért csak önmagadra figyelj és önmagadra hallgass. Ne hagyd, hogy mások mondják meg, mit tégy. Jó hír, hogy tudod majd magadat ehhez tartani, így lehetetlen lesz téged kibillenteni a béketűrésből. Más emberekre is pozitív, nyugtató hatással leszel. Természetesen most is figyelj a különféle lehetőségekre, alkalmad adódhat arra már a hét elején, hogy munkáddal, karriereddel vagy épp saját vállalkozásoddal kapcsolatban kiemelkedő eredményt érj el. Emellett törekedj a béke megtartására. A hétvégén szánj időt a pihenésre, kijár neked egy kis szórakozás.

Halak

Sokkal nyugodtabb és harmonikusabb hét lesz a mostani, mint a múlt heti. Szerencsére aggodalomra nincs okod, inkább örülj ennek a csendesebb körülménynek, hisz így tudsz tervezni, lépéseket fontolgatni, és másokkal megbeszélni az aktuális feladatokat. Amennyiben mindenképp szeretnéd a fejszédet nagy fába vágni, akkor tudd, hogy a Jupiter és a Merkúr a karriereddel és anyagiakkal összefüggésben jótékonyan támogatnak. Régóta dédelgetett ötleteid megvalósítása válik aktuálissá. Olyasvalakivel találkozol, aki nagyon inspiráló lesz számodra. Ha esetleg tervezgeted a munkahelyváltást, vagy saját vállalkozást indítanál, minden esélyed megvan a sikeres és gyors eredmények elérésére.

Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Amilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--Versenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--Milyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.