asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok emelkedett hangulatú napokra számíthatnak, a Szüzek kreativitása szárnyalni fog, emellett különféle rejtett képességeiket tudják majd kiaknázni. A Skorpiókra az aktuális égi konstellációk nagyon erős hatással lesznek, ebben lesz pozitív és negatív hatás egyaránt. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Végre ismét az élet napos oldalán sütteted magadat, emelkedett hangulatú napok követik egymást. Hab a tortán, hogy pénzügyek terén eljött az idő a cselekvésre, és az eddigi szorgalmas munka gyümölcseinek learatására. Jók az esélyek arra, hogy kibogozd végre esetleges anyagi gubancaidat, és akár komolyabb erőfeszítés nélkül meg tudod oldani szeretteid problémáit is, amiért meglepően hálásak lesznek neked. Az elmúlt időszak bizonytalanságai után most a Jupiter is támogat abban, hogy kimássz a gödörből, bármilyen okból is kerültél bele. Akármibe is vágd most a fejszéd, nem tudsz rossz döntést hozni! Legyél bátor és cselekedj!

Bika

Vágyak és álmok... régóta hordozgatsz magadban ilyeneket, kedves Bika? Nos, minél régebbiek, annál jobban kívánják a megvalósítást. Aktualizáld mindet, s tegyél értük ezekben a napokban, így a létrejöttüket semmi sem akadályozza a továbbiakban. Nagy segítségedre lesz ebben a Jupiter kedvező hátszele. A közelmúltban sok felesleges feszültséggel kellett szembenézned, s bizony rád férne végre egy kis szerencse, hogy újra azt érezhesd, minden rendben van, s jó irányba haladsz. Leginkább szakmai téren és anyagiakkal összefüggésben van kiváló esélyed egy erőteljes, pozitív fordulatra, persze azért ne várj a sült galambra, hisz a sikerekért most is tenni kell valamit.

Ikrek

Racionális ember létedre ezekben a napokban meglepően érzékeny, sőt, alkalmanként bátortalan leszel, sokkalta jobban, mint azt megszokta tőled a környezeted. Könnyebben megsértődsz, magadra veszel mindent, ami elhangzik vagy megesik körülötted, minden neked címzett mondatot kielemzel, s szó szerint akarsz értelmezni, így pedig megtörténhet, hogy nem látsz a színfalak mögé, s szerdára szinte teljesen magadba zárkózol. Ezzel nem teszel jót senkinek. Megszokott gyakorlatias gondolkodásmódodat igyekezz mihamarabb ismét beüzemelni, s ne láss másokban ártó szándékot, különben akaratodon kívül kellemetlen konfliktusokat generálsz magad körül a hét második felében is.

Rák

Nem csak az időjárás lesz kedvedre, hanem lelkivilágod is egyre kiegyensúlyozottabb, így persze remekül fogod érezni magadat a bőrödben, vidám és harmonikus leszel az előtted álló héten. Jótékonyan hatnak rád az égi konstellációk, ennek köszönhetően pedig nemcsak saját, hanem akár mások gondjaira is hamar kínálsz használható és praktikus ötleteket, ha épp erre lenne szükség. Amennyiben a családod, barátaid vagy akár ismeretlenek a te támogatásodra vágynak, azt azért teszik, mert tudják, hogy nagylelkű és segítőkész vagy, aki bárhol és bármikor kiáll a családjáért, barátaiért, s mindenféle bajból igyekszik kihúzni őket. Oszd meg másokkal tapasztalataidat, tudásodat.

Oroszlán

Jelentős és sok jó eredményig elvezető támogatást kapsz az égiektől, fogadd el, és élj ezzel az ajándékkal! Homokba dughatod a fejedet, ám azzal nem fogsz előrébb jutni. Figyeld csak meg, hogy már hétfőn milyen lendületes leszel, meglódul a fantáziád, álmodozásodnak semmilyen határ nem szabhat gátat, vajon a megvalósításnak mikor van ideje? Tele vagy önbizalommal, s jól tudod, mit szeretnél elérni, ráadásul az egyes lépéseken sem kell most túl sokat gondolkodnod, minden jön ösztönösen. Optimizmusod a helyén lesz, bár arra oda kell figyelned, hogy semmibe se kezdj bele anélkül, hogy azt alaposan át ne gondoltad volna. A kapkodás helyett a megfontoltságot válaszd!

Szűz

Erőfeszítések nélkül, lendületesen, jó tempóban haladsz előre, tele vagy kiemelkedő ötletekkel, kreativitásod szárnyal, emellett különféle rejtett képességeidet tudod most kiaknázni. Munkád vagy tanulmányaid terén feltétlenül élned kell a felkínálkozó lehetőségekkel, ne udvariaskodj, ne engedj előre másokat, légy te a falkavezér! Tudatalattid, belső hangod abban is segíthet, hogy logikusan és a legmegfelelőbb helyre fektesd be pénzedet vagy tudásodat, melyhez a Jupiter lesz a katalizátor, különösen akkor, ha már régebb óta töröd ilyesmin a fejed. Ha egyedül nem mersz dönteni, kérj segítséget szeretteidtől!

Mérleg

Félelmek uralkodnak rajtad? Mitől tartasz? Vagy kitől? Ki vagy mi az, ami el tudna riasztani céljaid elérésétől? Nyugalom! Aggodalomra nincs ok, a nagy nehézségek messzire elkerülnek, a bajok és gondok máshol keresik helyüket. Kellemes, kiegyensúlyozott, bár összességében talán kissé monotonnak tűnő napok követik egymást, ám talán épp ezért van alkalmad arra, hogy eltöprengj a jövőn, s aktuális helyzeted módosításán is. Ha van kedved, lazíts kicsit, ha dolgozni akarsz, hát tedd azt, azonban bármi mellett tedd le a voksodat, azt csináld teljes erőbedobással. Otthonod felújítására, takarításra, csinosítgatására is nagyszerűek ezen napok. Szentelj elegendő időt a pihenésnek is, a hétvégén felejtsd el a munkát.

Skorpió

Valahogy semmi sem jó, semmi sem elég tökéletes? Se itt, se ott nem érzed jól magadat, és a megszokott dolgok is zavarnak? Bármit tégy, akármilyen célt tűzöl ki, az elé akadály gördül? Nem csoda, a Mars tesz keresztbe neked, állandóan a hullámvasút érzés uralkodhat el rajtad, egyszer lenn, aztán meg fenn, s ez mindenféle életterületre kiterjed, semmi sem lesz nyugodt és békés. Az aktuális égi konstellációk nagyon erős hatással lesznek rád csütörtökig, ebben lesz pozitív és negatív hatás egyaránt. A hétvége már csendesebb perceket ígér. Péntektől változtathatsz környezeted véleményén önmagaddal összefüggésben, könnyebben meg fogják érteni reakcióidat. Ha tanulnál, most kezdj bele!

Nyilas

A Vénusz és a Jupiter jótékony, kedvező energiái egész héten végigkísérik tetteidet, ösztönöznek a cselekvésre, és segítik utadat, ennek köszönhetően igényed lehet arra, hogy kimutasd érzelmeidet épp azok felé, akik nagyon is fontosak neked, s nem csak magánélet terén, hanem akár tanulmányi vagy szakmai életben. Kedélyállapotod magas szinteket ér el, így érdemes arra is ügyelned, nehogy túlzásokba ess, hisz nem mindenki vevő a fokozott érzelgősségre, s ez akár nézeteltérésekhez is vezethet, minden jó szándékod és kedvességed ellenére. Ha bármilyen igen egyértelmű ellenállásba ütközöl, fújj visszavonulót, ne erőltesd rá szeretetedet másokra.

Bak

Vegyes hatásokkal teli napok várnak rád, a hét első felében semmi sem sikerül úgy, ahogy még a hétvégén eltervezted. Úgy tűnik, nem találod a helyedet, fáradt és elégedetlen leszel, a vidámság helyett a nyűg jellemzi napjaidat. Szerdán pedig már ott is problémát keresel, ahol valójában soha nem volt – ez az a pillanat, amikor be kell látnod, változtatnod kell a hozzáállásodon. Szakmai vagy tanulmányi, valamint magánéleti kérdésekben is az elégedetlenség jellemző rád, akármi is adódik, te csak a rosszat és a nehézséget keresed a dolgokban. Csütörtökre viszont megunod a saját viselkedésedet, Merkúr ebben sokat segít majd, s végre újra látod a Napot a felhők mögött.

Vízöntő

A Nap meghódítja az Ikrek házát, s ha úgy vélnéd, ehhez egy Vízöntőnek semmi köze, hát rosszul gondolod! Rád is kiemelkedően jó hatással lesz ez a változás, figyeld csak meg, milyen kellemes napok követik egymást, áldozatos munkád meghozza a várt eredményeket, amiért az elmúlt időszakban nagyon sokat tüsténkedtél. Sok időt és energiát fektettél már szakmai előmeneteledbe, s abba, hogy elismerjenek, s most végre megvan az esélye, hogy igen nagyot lépj előrébb a ranglétrán. Ha erre esetleg a mostani munkahelyeden nincs lehetőséged, akkor egy új állás vagy saját vállalkozás elindítása kiváló alternatíva lehet!

Halak

Keresed a helyed, valami új dologra vágysz, nem férsz a bőrödbe – bár nem tudod, mit kellene tenned, csak azt tudod, hogy valamit biztosan... Talán nem kerek a világ, de te majd azzá teszed? Rajta! Ám ne ugorj bele semmibe szeleburdi módon, mert bár a Jupiter támogat, de felhívja a figyelmedet arra, hogy minden tettedet megfontoltság jellemezze! Semmibe ne kezdj elhamarkodottan, mert a következő napokban nagyon döcögősen működik a kommunikációd, mintha folyamatosan félreértenének téged az emberek, s ez bizony okozhat gondokat. Ez a hét erről szól, sok konfliktus alakulhat ki, még annál is több emberben csalódhatsz, de téged is könnyen félreérthetnek. Légy ura minden helyzetnek úgy, hogy előre felkészülsz az eshetőségekre!

Milyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--Szinglihoroszkóp: melyik csillagjegy illik hozzád a horoszkópod szerint?http://www.life.hu/horoszkop/20170105-melyik-csillagjegy-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlA házasságok vajon tényleg az égben köttetnek? A mondás szerint igen, de vajon az asztrológia iránymutatásai segíthetnek a jó döntésben? A szerelmi kapcsolatok milyenségét, tartalmát erőteljesen befolyásolják a bolygók. Nézd meg, hozzád ki illik a csillagjegyed alapján! Horoszkóp--Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Amilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.