Heti horoszkóp (április 16-22.)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosoknak minden apró részletre oda kell figyelniük a héten, mert nem tudhatják, mi adja majd a legfőbb iránymutatást. Az Ikrek számára kellemes hetet ígérnek az égiek, végül mindennel elégedettek lesznek. A Mérlegek figyelmét pedig óvatosságra hívják fel az égiek. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Lényeges lesz, hogy ezen a héten minden apró részletre odafigyelj, semmilyen hírt ne eressz el a füleid mellett, ugyanis a jelentéktelennek tűnő történések hordozzák majd a legfőbb iránymutatásokat a közeli és a távoli jövőddel kapcsolatban. Mindent elemezz ki, rágj át, nézd a dolgokat és történéseket több perspektívából, így okulhatsz a lehető legtöbbet a különféle élethelyzetekből. Lényeges, hogy kerüld el messziről a vitákat, különben te húzhatod a rövidebbet. Még az is megtörténhet, hogy kibújik belőled a kisördög, és olyan arcodat mutathatod, amely nem is te vagy igazán. Kellő ravaszsággal elkerülhető minden konfliktus, ne hagyd, hogy provokáljanak.

Bika

Érzékenységed jelentősen megnőhet ezen a héten, ugyanis a Nap elhagyja a Kos jegyét, s a te életterületedet hódítja meg. Ennek lesznek előnyös és kevésbé jó eredményei, ám összességében szinte minden változást a magad javára tudsz fordítani. Beleérző-képességed látványosan javul, ösztönös megérzéseid remekül működhetnek, képes leszel belelátni mások fejébe, s olvasni a környezetedben megforduló személyek gondolataiban. Mivel érzékeid egész héten ilyen kifinomultak lesznek, a látott vagy hallott dolgokat könnyebben megérted és feldolgozod. Hozzájuthatsz olyan információkhoz, melyek jelentősen hozzásegíthetnek bizonyos előnyök eléréséhez.

Ikrek

Egészen kellemes hetet ígérnek neked az égiek, jól érzed magad ott, ahol épp tartózkodsz, s feltalálod magadat ott is, ahová az élet elsodor. A múlt heti feszültségek most gyorsan feloldódnak, a hét második felére nyoma sem marad feszültségnek vagy bizonytalanságnak. Nagy lendülettel futsz neki e heti tennivalók sorának. S bár megtörténhet, hogy kissé egyhangúnak találod a következő napokat, mégis a hétvégén nagyon elégedett leszel mindennel. Nincs okod különösebb aggodalomra, a Jupiter hátszelet ad, hogy jó ütemben haladj utadon a céljaid felé. Szerdán és csütörtökön érdemes nagyon határozottnak lenned, állj ki önmagadért, bármi kerüljön fókuszba.

Rák

A heti konstellációk nem okoznak különösebb fejfájást neked, összességében nyugalmas napok követik egymást, s bár alkalmanként növelnéd a tempót, ám tudd, nem érdemes kapkodni, nem kell sehová sietni. Emellett nagyon fontossá válik, hogy az eddig elért – leginkább munkahelyi vagy iskolai - sikereidet ne hagyd elveszni, vagy mások által lekicsinyelni. Hétfőn és kedden a Mars átmeneti kellemetlenkedése miatt utadat állhatja pár gyors megoldást követelő probléma, ám képes leszel okosan és diplomatikusan rendezni ezen ügyeket, sőt akár mások bonyolult dolgaira is te találsz megoldást. A benned rejlő energiákkal hegyeket tudsz megmozgatni, élj a lehetőségeiddel.

Oroszlán

A tolerancia ezen a héten nem feltétlenül lesz igazi erényed, bár igyekszel türelmesen kivárni, hogy a különféle élethelyzet miként alakulnak. A gond abból fakadhat, hogy többször is elveszítheted a fonalat, és megemelheted a hangodat, akár lesz erre okod, akár nem. Ám próbálj meg a realitás talaján állva tekinteni minden változásra, hisz van benned egy kedves és okos Oroszlán, aki hű tud maradni önmagához. Várd ki, hogyan alakulnak a dolgok, mert ha kibírod, hogy nem rohansz fejjel a falnak, akkor végül nagyon elégedett leszel minden eredménnyel. Minden nap emlékeztesd magadat arra, hogy amit adsz, azt kapod vissza.

Szűz

A most kezdődő héten aligha leszel nyugodt, inkább a tüzes oldaladat mutatod meg a világnak. Ehhez illeszkedően alkalmanként már-már féktelenné, meggondolatlanná, hirtelenkedővé és kapkodóvá válhatsz. Ezért megtörténhet, hogy hibás döntéseket hozol emberi kapcsolatok vagy akár pénzügyek terén. Nem jellemző rád, hogy igent mondj olyan dolgokra, amelyekről keveset tudsz, ám ez a fajta vonzalom most megerősödik benned, kockáztatni akarsz, ám ez később gubancokat okozhat. Inkább kétszer is fontold meg, mire mondasz igent, mire adsz ki, esetleg kinek kölcsönzöl pénzt. Habzsolni szeretnéd a lehetőségeket, ami persze érthető, ám a mottód mégis inkább a kevesebb néha több legyen.

Mérleg

Anyagi döntésekkel vagy kiadásokkal összefüggésben komoly óvatosságra hívják fel figyelmedet az égiek. A heti bolygóállás nem mutatja meg könnyen az alagút végén a fényt, így alkalmanként bedőlhetsz a mézes madzagok csábításának. Hirtelenkedés helyett inkább számolj tízig, kérj külső segítséget, s legyél kellően megfontolt. Alaposan gondold át, mire adsz ki pénzt, főleg akkor, ha az összeg jelentős, netán hosszú távú befektetésen töröd a fejedet. Több váratlan helyzet is felboríthatja eredeti terveidet, s ezeket ne söpörd le az asztalról, hanem rágd át magadat rajtuk, így megérted, mi az, ami segíti a fejlődésedet, s mi az, ami biztosan nem.

Skorpió

Meglepően kiegyensúlyozott lesz ez a hét, főleg akkor, ha elkerülöd a nagy kockázatokkal együtt járó folyamatokat és döntéseket. Nyugalmas, harmonikus, már-már egyhangú napok követik egymást, ám talán épp ez lehet az, ami miatt végül mégis kételyeid támadhatnak. Ne engedj teret a bizonytalanság érzésének, legfeljebb ellenőrizd le azt, hogy az aktuális feladataidat elvégezted-e. Amennyiben mégis kimaradt valami a sorból, annak járj gyorsan a végére, s így senki nem vethet a szemedre semmit. Ha végig gondolod az elmúlt hónapok eredményeit, látni fogod, hogy valójában nincs igazi ok félelemre. E helyett inkább menj sportolni, bulizni vagy szervezz egy wellness hétvégét.

Nyilas

Az elmúlt hetek nem mindig hozták meg számodra azokat az eredményeket, amelyekre titkon vágyakoztál. Vess számot függő ügyeiddel, nézd meg, milyen sok akadály gördült az utadba, s bizony – mivel a te időd és energiád sem végtelen - többet sem tudtál ezek közül maradéktalanul teljesíteni. Ám a most következő napok során nagyot fordul veled a világ, jelentős változásoknak leszel tanúja, a Merkúr segíti a kommunikációt, a Jupiter pedig hátszelet ad a sikerhez. Végre olyan gondjaid is megoldódnak, melyekre már nem is kerestél megoldást. Tele leszel életkedvvel, s ennek segítségével most akár fenekestül forgathatod fel mindennapjaidat, s indulhatsz el egy egészen új irányba...

Bak

Az elmúlt hetekben rengeteg új impulzus érkezett a világból feléd, a legkülönfélébb irányokból és emberektől kaptál információt, motivációt vagy csak egy jó tanácsot. S bár nem volt nyugalmas az elmúlt időszak, ám összességében nagyon hasznosan információk jutottak a birtokodba, melyeket most fogsz tudni a magad javára fordítani. Egy szokatlanul érdekes, egyben váratlan helyzet alaposan felforgatja mindennapjaidat, így láblógatásnak nem lesz helye. Alkalmanként bizony gombóc lesz a torkodban, vajon képes vagy-e megfelelni az elvárásoknak. Könnyen megeshet, hogy nem lesz kellő bátorságod belevágni az ismeretlenbe, pedig ilyen nagyszerű alkalmat kihagyni komoly vétek...

Vízöntő

Eljött a te időd, egy olyan hét, amikor minden égi hatás neked kedvez, csakis rajtad múlik, mennyit teszel a sikerért. Megmutathatod, ki vagy valójában, milyen energiatartalékokkal és titkos tulajdonságokkal rendelkezel. Nem csak a Jupiter, hanem bizony a Merkúr is hozzásegít ahhoz, hogy jól kommunikálj, okosan győzz meg másokat terveid kivitelezhetőségéről. Tele leszel temperamentummal, energiával, kreatív ötletekkel, s ezek összessége olyan eredményekhez vezet el téged, melyeken talán még magad is meg fogsz lepődni. Legyen szó munkáról, családról vagy akár pénzügyekről, pozitív döntések sokaságát hozod meg, s közben még jelentős kockázatot sem kell vállalnod.

Halak

Ezen a héten légy aktív és bevállalós. Engedd szabadjára a fantáziádat és csinálj olyan dolgokat, melyeket csak nagyon ritkán, vagy esetleg még sosem tettél meg. Bár környezeted erkölcsös és etikus embernek ismer téged, ezen a héten többször is megeshet, hogy döntéseidet az emberek megkérdőjelezik. Talán alapszabályokat rúgsz fel, határokat lépsz át, így sokak rosszalló tekintetével számolhatsz. Munkahelyeden vagy vállalkozásodban kiváló alkalom adódhat, hogy karrieredet végre felívelő szakaszba helyezd, s pont a megszokásoktól való eltérés vihet előrébb, úgyhogy ne törődj mások véleményével. Azt tedd, amit te jónak tartasz.

Milyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--Szinglihoroszkóp: melyik csillagjegy illik hozzád a horoszkópod szerint?http://www.life.hu/horoszkop/20170105-melyik-csillagjegy-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlA házasságok vajon tényleg az égben köttetnek? A mondás szerint igen, de vajon az asztrológia iránymutatásai segíthetnek a jó döntésben? A szerelmi kapcsolatok milyenségét, tartalmát erőteljesen befolyásolják a bolygók. Nézd meg, hozzád ki illik a csillagjegyed alapján! Horoszkóp--Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Amilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.