asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok számára a Hold kellemetlen meglepetéseket tartogat: összekuszálhatja a szálakat, amiket nekik kell kibogozniuk. Az Ikrek ezzel szemben harmonikus és békés napokra számíthatnak, és a Skorpióknak sem lesz okuk a panaszra, valaki még a hálóját is kiveti rájuk! Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Érdekes lesz a hétvége, összességében elégedett leszel vele vasárnap este. Egy családi összejövetelen is bármi megtörténhet, akár az is, hogy valaki felvidít, valaki más pedig inkább le akarja törni a szárnyaidat. Talán asztalra kerül egy olyan téma, ami már rég nem aktuális, és te tovább lépnél, a másik fél ezt nem feltétlenül akarja. Mi legyen? Jobb a békesség, igaz? Legyél te az okos, keress mindenki számára megfelelő kompromisszumot, így talán lenyugodnak a kedélyek, és vita nélkül megúszhatsz mindent. A Hold ezen a hétvégén igen könnyen összekuszálja a szálakat, viszont neked kell kibogoznod, ha harmóniát akarsz magad körül.

Bika

A hétvége első fele jól fog telni, aligha történik olyasmi, ami problémát jelentene, esetleg elkedvetleníthetne, sőt! Még a házimunka is energiával tölt fel, élvezni fogod az otthon töltött pillanatokat, kicsit olyan, mintha békére és nyugalomra lelnél. Ám a vasárnapodról már kevésbé mondható el ugyanez a csendes, harmonikus közeg, mert valaki váratlanul felpaprikázhat, persze csak akkor, ha hagyod magad provokálni, esetleg sértegetni! Csak rajtad múlik, vajon képes vagy-e ellenállni a kísértésnek, hogy vitába bonyolódj. Meg tudod akadályozni a konfliktusok kialakulását, ha elkerülöd a problémás embereket. Csinálj úgy, mintha meg sem hallottad volna őket.

Ikrek

Összességében olyan hétvége áll előtted, mely kielégíti a harmóniára való igényedet, békés közeggel ölel körbe, és biztosítja a teljes szabadságot számodra. Közben nem szabad elfeledni, hogy sok, régen halogatott tennivaló is vár rád, de most még ezekkel is könnyen elboldogulsz. Jó lenne, ha szombaton magad mögött tudnád a tennivalókat, ebben segítségedre lesz a Merkúr is. Átlendít a holtpontokon, és ad pár kreatív ötletet neked. Hiába van mögötted egy nehéz munkahét, könnyen és gyorsan veszed az esetleges akadályokat. A hétvégéd kellemesen telik, egy jó program is férjen bele.

Rák

Remek hétvégére számíthatsz, csak a fantáziád szab határt annak, mit teszel, kivel találkozol, merre indulsz. Akármit tervezz is, minden a reményeid szerint fog alakulni. Ha nyugalmat keresnél, ki tudod alakítani az ehhez szükséges körülményeket. Ha viszont pörgésre, jövés-menésre mondasz igent, akkor is meglesznek a pozitív élmények és örömteli pillanatok. Talán az a legjobb, ha nem tervezel semmit meg percre pontosan előre, csak hagyod magad sodortatni az árral. Így két remek napban lesz részed, s hab a tortán, hogy a Jupiter hatására hangulatod tovább javul, sokat mosolyogsz, és mindenre készen állsz.

Oroszlán

Az égi iránymutatások szerint minden kellemesen alakul a hétvégéden, legalábbis az első napon biztosan. Ám egy számodra örömteli, kevésbé mozgalmas szombati napot követően egy kicsit hangosabb vasárnapra ébredhetsz. Két szeretted vagy barátod, esetleg szomszédok közt fura viszály robbanhat ki, aminek közepén egy tárgy vagy egy elrendezetlen ügy áll. Ám ekkor te színre lépsz, és remek diplomáciai képességednek köszönhetően, a békebíró szerepét magadra öltve, pár okos szóval elsimíthatod a dolgot. Ezért mindenki rettentő hálás lesz neked, a dicsfény pedig körbe ölel.

Szűz

Remek, igényed szerinti hétvége lesz a mostani, ha mennél, tedd azt, ha békét keresel, az adatik meg. Csakis olyan dolgokat tégy, s olyan helyekre menj, amik jól esnek! Mivel a kötelezettségeket letudtad péntekig, ezért végre mindenre és mindenkire jut elég időd, energiád, senki nem fog panaszkodni, hogy nem figyelsz eléggé rá vagy a gondjára. Ha elfelejtettél megvalósítani egy ígéretet, most utolérheted magadat ezen a téren is. A közösen eltöltött jó pillanatokat szeretteid is élvezni fogják, így olyan két napot tudhattok majd a hátatok mögött, ami rengeteg emlékezetes pillanattal és közös élménnyel gyarapít mindenkit.

Mérleg

Szombat délelőtt minden családi és baráti kötelezettségnek tégy gyorsan eleget, s ez igaz a házimunkára is! Sőt, ha lehet, ne ülj le úgy, mintha letudtál volna mindent, hisz azért akad még bőven tennivaló. Főzz előre, vasárnapra, ezért cserébe viszont a hétvége második napját tényleg láblógatással, vagy egy remek program megélésével töltheted. Hát nem ez lenne az ideális? Közben tűnődj el azon, kinek és mit ígértél mostanság, mert meglehet, hogy valami elkerüli a figyelmedet, s ez vasárnap galibát okozhat, amiből nehéz lesz kimászni. Ne hagyd, hogy bármi elrontsa a kedved, vagy akár a hétvégédet.

Skorpió

Miért gyötörnek kételyek és bizonytalanság? Tényleg úgy véled, hogy téged senki sem szeret? Honnan veszed ezt a gondolatot? Ha valóban akadnak ilyen fantáziáid, akkor ezen a hétvégén kiderül, egyáltalán nincs igazad, s az, amit hiányoltál, most megérkezik. Kedves szavak, pozitív gondolatok, néhány ölelés és érintés segít a kétségeket tovaűzni, így pedig sokkal derűlátóbb leszel. Sokan fogják keresni a társaságodat, olyanok is, akikkel nagyon régen nem találkoztál. A végén azt sem tudod, mi tévő légy, annyian szeretnének veled lenni, szórakozni menni, együtt bulizni. Sőt, valaki még a hálóját is ki fogja vetni rád!

Nyilas

Ezen a hétvégén elakadhat vagy jelentősen lelassulhat pár dolog, pedig épp a gördülékenységben bíztál nagyon. A Hold most nem siet a segítségedre, és más bolygóktól sem kapsz motivációt, így elsősorban rajtad múlik, hogy aktívvá vagy passzívvá válsz. Kevés lesz az energiád, nehezen jön meg a kedved vagy épp kreativitásod megoldani bizonyos dolgokat. Kisebb akadályok állják utadat, és ebből a szempontból a szombat különösen kritikus lesz. Ám te tarts ki, álld a sarat, hisz minden rossznak vége szakad egyszer. Semmi ne szegje kedved, mert némi tudatossággal és sok mosollyal jó irányba fordíthatók az események.

Bak

Gyakorlatilag semelyik magánéleti területedre nem volt időd hét közben, így nem csoda, ha káosz uralkodik otthonodban és nem utolsó sorban a szívedben, lelkedben szombat reggel. Sebaj, te mindig megoldasz mindent! Vegyél egy nagy levegőt és tégy rendet! Eljött az idő, hogy szeretteid között is békét teremts, mert a kisebb viták miatt van némi feszültség. A nyugodt családi háttér elengedhetetlen a fejlődéshez és a különféle sikerekhez. Ezért teremtsd meg annak a lehetőségét, hogy mindannyian egyszerre üljetek le a kerekasztalhoz, és beszéljétek át a függő ügyeket. S ha ez megtörtént, akkor lehet szervezni valamilyen közös vasárnapi programot, ahol már mindenki mosolyog.

Vízöntő

Ne hagyd, hogy bárki beleszóljon a dolgaidba, azt pedig végképp ne engedd, hogy bárki lebeszéljen egy számodra fontos terv megvalósításáról. Utasítsd el azt, hogy eltérítsenek a felfedezendő úttól, mert az elhatározás már megszületett benned. Önálló, független lény vagy, no és felnőtt is, el tudod dönteni, mi a jó neked. Már szombaton megeshet, hogy valaki okosabb akar lenni nálad, s igyekszik meggyőzni a saját elképzeléseiről, amelyek szöges ellentétben lesznek a tieddel. Vasárnap pedig egy közeli rokon próbálhat meg más útra téríteni, a saját rossz tapasztalatait figyelembe véve. Ugye lesz elég bátorságod elengedni ezeket az instrukciókat a füleid mellett?

Halak

Ne húzd az időt szombat reggel, a lustálkodást tartogasd máskorra. Kapd össze magadat, fürdés, öltözés, irány a piac vagy ha már összepakoltál, akkor a célzott hely. Ha otthon töltöd az idődet, akkor még szombaton intézz el minden olyan dolgot, ami a hétvégéd kényelmetlenebbik részéhez tartozik, viszont szükséges ahhoz, hogy utána elereszd magadat. Délutántól tiéd a pálya, vasárnap pedig még annál is jobban alakulnak a dolgok, mint várnád. Örömteli pillanatokban és meglepetésben lehet részed, igyekezz minden pillanatát önfeledten élvezni ezeknek. Egy szeretted fog figyelmével és odaadásával körbeölelni, ami rád fér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.