Heti horoszkóp (február 19-25.)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák meglepően tüzes oldalukat mutatják a hét elején, de ez nem feltétlenül jelent jót! Az Oroszlánoknál egy kimondottan megterhelő életszakasz zárul le a héten, a Bakok pedig tele lesznek inspiráló erővel, energiával. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Fáradtnak és nyűgösnek érezheted magad, vajon nem pihentél eleget a múlt hétvégén? Valószínűleg a válasz nem ebben, hanem a folyamatos leterheltségben keresendő. Az igazi nehézséget azzal éled meg, hogy további tennivalókra bólintasz rá, miközben a függőben lévő ügyeknek kellene elsősorban a végükre járnod. Közben jó, ha tudod, hogy közeleg az asztrológiai újév, s valójában már ennek a hatását érzed, - nincs olyan messze! Gondold át a 2018-as esztendő eddigi történéseit, az eredményeikkel és esetleges sikertelenségekkel egyetemben, s vond le a megfelelő konzekvenciát. Te sem vagy hibátlan, ezért inkább dolgozd fel a kudarcokat, fuss neki még egyszer a megvalósításnak.

Bika

Meglepően tüzes oldaladat mutatod a hét elején, megértő és türelmes nem, ám morcos, alkalmanként kifejezetten mogorva annál inkább leszel, ugyanakkor fordul később a kocka, ahogy közeledik ismételten a hétvége, ezzel arányosan már sokkal többet fogsz mosolyogni, fittebb leszel, jobban fogod magad érezni a bőrödben, és kedvesebbé, megértőbbé válsz környezeted tagjaival is. A hét első felében több nehézség okoz gondot, s bizony az is megtörténhet, hogy olyan ember segítségét kell kérned, akit nem kedvelsz, ám kénytelen leszel előítéleteidet a háttérbe szorítani. Ez a faramuci kényszerhelyzet oldhatja fel köztetek a régóta húzódó ellentétet.

Ikrek

Kellemes, örömteli, jó energiákkal körül ölelt napok követik egymást, panaszra nem lehet okod, úgyhogy ne tétovázz, cselekedj bátran, fogd meg azt a bizonyos gyeplőt, s csapj a lovak közé! Irány a feladatok megvalósítása és a siker elérése! Olyan lehetőségek keresztezik utadat, melyekre régóta vártál. Csütörtökig szakmai vagy tanulmányi téren adódnak látványosan pozitív fordulatok, minden olyan döntés, melyet most hozol meg, s netán még hosszú távra is szól, azok nem csak fantáziák, hanem a célok maguk. Semmire ne mondj nemet, sőt, ha időd engedi, keress még újabb lehetőségeket, ugyanis a Jupiter mindenben támogat.

Rák

Leginkább karriered, munkád vagy saját vállalkozásod jövőbeni alakulása kerülhet fókuszba ezekben a napokban, s elkerülhetetlen, hogy sok döntést kell meghoznod a céljaid elérése érdekében. Könnyen megtörténhet, hogy olyan választásra kényszerülsz, amely nagyon nem fog tetszeni, ugyanakkor muszáj mondani valamit, lépni előre, bólintani egy kérdésre, hisz az időhúzás biztosan hibás döntés. Már hétfőn gondold át, mit tennél, ha új munkaajánlattal lepne mag valaki, netán egy másik pozíciót ajánlanának fel számodra. Vajon elfogadnád vagy megfutamodnál? Mondj igent, hosszú ideig nem kínálkozik még egy ilyen nagyszerű lehetőség.

Oroszlán

Az év eddigi részében bizony sok mindent elhanyagoltál, igaz, ezt azért, hogy egy másik területen kiemelkedően teljesíts. Ez akkor is igaz, ha az előbbi állításra most nemlegesen csóválod a fejed. Nem vagy fitt, fáradt is lehetsz, s az sem kizárt, hogy kisebb betegeskedéssel is szembe kellett nézned az elmúlt hetekben. Ezen a héten viszont jelentősen megváltoznak a dolgok, végre fellélegezhetsz, sőt, megnyugodhatsz! Lezárul egy kimondottan leterhelőnek mondható életszakasz, amiben persze nem csak mindig üröm volt, hanem öröm is, ám a mérleg nyelve nem a vágyott oldalra dőlt el. Új dolgok veszik kezdetüket, életed fellendülőben van, új barátokra, üzleti érdekeltségekre tehetsz szert.

Szűz

Egy jelentős feladat megvalósítása vár rád ezekben a napokban, hát ereszd szabadon a tüzes énedet, szükséged van kitartása ahhoz, hogy bármilyen feladat megalkotására képes légy! Ám ez talán egy kevésbé szakmai jellegű kihívás, sokkal inkább a magánéleted kaphat végre hangsúlyt. Különféle emberi kapcsolataidat érdemes kielemezned, alaposan átgondolnod, ezáltal vagy jobbá tudod tenni, és erősítheted azokat sorban, vagy végleg lezárhatod valamelyiket. Ezek a napok kiemelkedően kedveznek a régi sérelmek megbeszélésére és orvoslására, új barátságok keresésére és tartóssá tételére, régi ismerősökkel való kapcsolatfelvételre.

Mérleg

A Mars most épp ellenkező erőt fejt ki rád, szinte két kézzel tart vissza, elgondolkodásra késztet, visszautal a múltbéli hibákra, s azok megoldására sarkall – és ez hidd el, nagyon jó energia! Szerencsére a Jupiter sem tétlenkedik, abban siet a segítségedre, hogy határozott és öntudatos légy mindenféle körülmények között, mert semmi más nem vihet előrébb. Az igazi talpraesett, bátor, kitartó oldalad az, ami most sikert hozhat számodra. Most egyáltalán nem várhatod, hogy külső segítség által oldódjanak meg a függőben lévő ügyeid. Nagyon is ideje, hogy lépéseket tegyél saját boldogulásod érdekében, de ne másoktól várd a csodát, neked kell lépned! Sok sikert!

Skorpió

Aggodalomra egyáltalán nincs okod, sőt! Minden jó ütemben halad a maga útján, ráadásul szinte erőlködés nélkül jutsz most egyről a kettőre aztán még tovább és még magasabbra. Ez a hét szakmai előmeneteled egyengetésében vagy tanulmányaid feljavításában lesz különösen nagy segítségedre, kedd és szerda maga lesz a csúcspont, csak figyeld a történéseket, alkalmazkodj a változó körülményekhez. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor most nagyon fogékony leszel, mindent gyorsan és akadályok nélkül szippantasz magadba, ha vannak vizsgáid, könnyedén oldod meg azokat. Olyan eredményeket érhetsz el, melyekkel jelentősen több sikert könyvelhetsz el, mint mostanság bármikor.

Nyilas

Bár a múlt hét nem volt mentes a bonyodalmaktól, s adódott pár vitás helyzet, melyek igencsak megviseltek lelkileg, ám most látványos fellendülés veszi kezdetét, ezt már hétfőn érezheted, s minden nap javul a kedélyállapotod. A kívülről érkező pozitív energiák hozzásegítenek ahhoz, hogy maximálisan feltöltődj, sokkal jobban érezd magad, tele legyél inspiráló energiával, szuper ötletekkel, s mindemellett könnyen túl tudd tenni magadat a mindennapok pillanatnyi nehézségein. Sok új feladat megvalósítása kerül az asztalodra, de kifejezetten élvezni fogod, s eljött az idő, hogy belevágj néhány érdekes megújulásba. Új munkalehetőség? Saját vállalkozás indítása vagy fejlesztése? Rajta!

Bak

Tele leszel inspiráló erővel, energiával, és még a kreativitásod sem hagy cserben ezekben a napokban. Kell ennél több a sikerhez és a fejlődéshez? Nem! Elképesztő kitartásodért, remek ötleteidért, fáradhatatlanságodért cserébe most az égiek sok jutalommal áldanak meg, hisz nagyszerű eredményeket érsz el hivatásod, pénzügyeid terén, emellett akár otthon és magánéletben is kedved szerit formálhatod a dolgokat. Ha még nincs vállalkozásod, ideje elgondolkodnod a lehetőségen, tegyél ehhez szükséges lépéseket, érdeklődj, s meglepődsz a pozitív válaszokon. A hét második felében oda kell figyelned arra, hogy túlságosan szókimondóvá válsz, gondolkodás nélkül adsz hangot annak, ami a fejedben jár. Ezzel bánj óvatosan.

Vízöntő

Összességében egészen jó passzban leszel ezen a héten. Bátran kimondható, hogy a veszekedés nem jellemző rád, mégis úgy alakulhatnak az események a hét közepén, hogy kellemetlen konfliktusok nehezíthetik életedet, a legváratlanabb helyen és időpontban. Hajlamossá válhatsz arra, hogy túlzott segíteni vágyásból meggondolatlanul beleütöd az orrod mások dolgába, pedig senki nem kéri a tanácsodat. Hiába a jó szándék, bánj óvatosan a kiosztott iránymutatásokkal. Jó, ha tudod, hogy ezzel leginkább saját magadnak okozol kárt, netán még egy-két ellenlábast is összeszedsz magadnak. Vonulj vissza, gondolkodj, s ha szükséges kérj elnézést az érintettektől, így időben elsikálhatsz mindent.

Halak

Ezen a héten minden a te javadat szolgálja, kizárt, hogy komoly hibát véts. Mintha meg sem éreznéd a különféle égi változásokat, pörögsz tovább, teszed a dolgod, nagyszerűen teljesítesz. Ne feledd, a Nap épp a te jegyedbe lép, ami extra motivációt ad a siker eléréséhez. Az égiek abban lesznek segítségedre, hogy komoly változásokat eszközölj mindennapjaidban, s az elért változásokat tartósan megalapozd. Erre a most következő napok mind alkalmasak, szinte potyognak eléd a lehetőségek, bátran válogass belőlük. Bármilyen terv, álom, elképzelés van a tarsolyodban, az most kézzelfogható és megvalósítható lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.