asztrológia tarot ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az égiek elkényeztetnek mindenkit a héten, árulkodó üzenetet küldtek, vagyis a Hold, a Nap és az Uralkodónő lapjainak trióját, ami egyet jelent a remény beteljesülésével és megvalósítással. Nézd meg, mit üzennek még neked!

A Hold, a Nap és az Uralkodónő lapjainak trióját küldték az égiek – s ez bizony jót ígér, a remény beteljesülését, az aktuális feladat megvalósításának lehetőségét, olyasvalamit, ami mindenki vágya. Ez pedig összefoglaló nevén maga a gyarapodás. Aki képes gyarapodni, az fejlődik. Aki fejlődik, az eredményt ér el. Aki eredményt ér el, az eljut oda, ahová tart.

A Hold, a Nap és az Uralkodónő lapjainak trióját küldték az égiek – s ez bizony jót ígér Forrás: Szatmáry Nóra

Az örök váltakozás, az éjjel után mindig jön a nappal. Ahogy a jinnek van egy jang párja, ahogy a fénynek árnyéka, amint a tél ellentéte a nyár. Igen, most is felkel a Nap, felemelkedik a látóhatár legszélén, oly távol, mely nem elérhető ember számára, ám az áldása eléri a Földet.

Meleget, enyhülést, örömöt kínál erre a hétre ez a lapsor, utalva arra, hogy képesek leszünk kezünkben tartani az irányítást.

Kellő figyelemmel és tudatossággal kell uralkodunk a gondolatainkon, tudva azt, hogy a lehető legjobb irányba haladunk ezekben a napokban. Jó dolgokat tűztünk ki magunk elé, s talán a messze távolban már a kifeszített célszalag is feltűnik. Ha eddig nem, hát ezekben a napokban biztosan felleljük a tökéletes, jó irányba vivő utat, melynek végén ott van a fényesség, az eredmény, a siker, mely mindenki számára megadatik. A pozitív végkifejlet garantált.

Ha eddig nem, hát ezekben a napokban biztosan felleljük a tökéletes, jó irányba vivő utat, melynek végén ott van a fényesség Forrás: Shutterstock

Bármire szánd el magadat ezen a héten, tudd, hogy a cselekedeteid minősége és a hozzáállásod milyensége határozza meg a végeredményt. A jó tettek meghozzák a várva várt sikert, olyan formában, mely segít neked fejlődni, szellemileg emelkedni, anyagilag gyarapodni, emberi kapcsolatokban pedig elmélyülni.

Ha érdekel a tarot, itt olvashatsz róla, itt pedig napi tarot üzeneteket kaphatsz.

Heti horoszkóp (február 12-18.)http://www.life.hu/horoszkop/20180207-heti-horoszkop-februar-12-18.htmlA Kosok ezen a héten feszültebbek lesznek, így kellemetlen konfliktushelyzetekbe is belekeveredhetnek, a Bikák számára pedig a hét első fele tartogat vitákat. Az Ikrek viszont még ott is sikeresek lesznek, ahol igazán nem várnának jó eredményt, a Rákok számára pedig a bolygók együttes, kedvező hatása hoz jó eredményt. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok. Horoszkóp--Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Nagy hódító, szenvedélyes szerető vagy a tűzhely őrzője - Csillagjegyed elárulja, milyen vagy szerelembenhttp://www.life.hu/horoszkop/20150623-csillagjegyed-elarulja-milyen-vagy-a-parkapcsolatban.htmlAz ellentéted vonz, vagy a hasonlóságot keresed a párodban? És vajon mit árul el a pasiról a csillagjegye? Lássuk, mit mond a horoszkóp.Horoszkóp--Versenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--Milyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.