asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek számára nehézkesen indul a hét, de nincs miért aggódniuk, ugyanis Fortuna mellettük áll, az égiek pedig minden bajtól megóvják őket. A Rákoknak viszont nem lesz okuk panaszra, rendíthetetlenek lesznek, tele jó kedvvel és energiával, de az Oroszlánok sem fáradnak el könnyen! Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

A most következő napokban szükséged lesz józan ítélőképességedre, ugyanis több bonyolult pillanatban is részed lehet. Minden sértést, kellemetlen feléd irányuló kritikát fogadj végtelen türelemmel, s légy toleráns azokkal, akik most téged szemeltek ki céltáblaként. Egy hétfőtől csütörtökig tartó kellemetlen égi hatás miatt könnyen megeshet, hogy többen is alaposan próbára teszik türelmedet, esetleg ki akarják használni jó szándékodat, otthon, közlekedési téren vagy éppen munkahelyeden. Ha mégis sikerül valakinek felbosszantania téged, akkor abból könnyen végeláthatatlan vita alakulhat ki. Fontos, hogy te lehetsz az, aki tudatosan visszafogod magad, mert mások nem fogják megtenni.

Bika

Ezen a héten gondolataid elsősorban az anyagi ügyek körül fognak járni, s pontosan tudod, hogy át kell formálnod számos dolgot ahhoz, hogy ezt az évet is biztonsággal végig vidd, aztán pedig jó eredményekkel zárd. Több terved nem úgy alakult a közelmúltban, ahogy azt remélted, s ennek eredményei csak most tudatosulnak benned. Ez a problémakör, így pedig a vele járó átmeneti kilátástalanság szinte minden napodra rányomja a bélyegét, s a mosoly is csak ritkán jelenik meg arcodon. Tarts ki, ugyanis a hétvégén remek ötletek kerülnek elő, a Jupiter új kaput nyit meg előtted, s remek dolgok kiötlésére, megvalósítására sarkall majd, ez pedig végül minden kételyedet szertefoszlatja.

Ikrek

A hétfői nap nehézkesebb lesz, mint a megszokott hétkezdetek, semmihez sem lesz kedved. Ez a döcögősség kedden elillan, jön a fordulat, de addig is számos kellemetlen helyzet nehezítheti meg életed. Pontosan tudod, hogy jól végzed a munkádat, jók az eredményeid, ám akad valaki a környezetedben, aki kicsit irigy az ötleteidre, ügyességedre, elért sikereidre, ezért igyekszik keresztbe tenni neked, hogy elrontsa javuló kedélyállapotodat. Ám Fortuna melletted áll, s az égiek kérés nélkül is megóvnak minden bajtól. Azt is láthatod, hogy a környezetedben lévő emberek rendületlenül kedvelnek és kiállnak melletted jóban és rosszban egyaránt.

Rák

Magad sem tudod megmagyarázni, mit érzel, és mi zajlik benned, ám még mindig az új esztendő varázsában élsz. Még akad egy-egy új fogadalmad minden napra, s rendíthetetlenül tele vagy erővel és energiával, sok pozitív életkedvvel, amiből még másoknak is tudsz adni egy kicsit, s ezért sokan lesznek hálásak. Jelentős módosulások történhetnek az életedbe, ez lehet akár egy új munkahely, egy váratlan költözés lehetősége, netán régóta húzódó pénzügyeid váratlan, egyben örömteli megoldódása, ha pedig szingli vagy, garantált egy szép szerelem megérkezése. Új és egyben hasznos ismeretségekre tehetsz szert, s megnőnek az esélyek egy utazásra.

Oroszlán

Bátran kimondhatod, hogy nagyon jól érzed magadat, s ez bizony nem véletlen! Mondj köszönetet a Merkúr segítőkészségének, s az általa nyújtott ép testben ép lélek érzésnek. Folyamatosan segít téged égi kísérőnk abban, hogy tele legyél energiával, így pedig a legtávolabbi célok is hirtelen kézzel fogható közelségbe kerülnek. Probléma csak abban az esetben bukkanhat fel, ha terveid elérése érdekében képes lennél a becsület útjáról letérni. Inkább ne tedd meg, ha nem muszáj! Alaposan fontold meg, mit teszel, mert minden lépéseddel támadási felületet nyújtasz ellenlábasaidnak, kellemetlenkedni szerető kollégáidnak. Járda kivilágított utat, így nem eshet bajod.

Szűz

A Vénusz és a Merkúr hathatós összefogása által most elsősorban szakmai előmeneteled vagy tanulás terén nyújthatnak segítséget. Kifejezetten jó, sőt, szinte már túlságosan is csábító üzleti ajánlatot kínálhatnak fel számodra, amit bátran fontolj meg, aztán fogadj el, ám mindent kérdezz meg, így a bizonytalanság teljesen felszámolható. A mézesmadzagnak tűnő ajánlat hosszútávra és tartósan alapozhatja meg a jövődet, s pénzügyi helyzetedet is helyre rázhatja, - tehát mindent fontolj meg! Akadnak olyanok, akik minden erejükkel megpróbálnak majd lebeszélni erről a fontos döntésről, de ne hagyd magad egy percig sem! Egymagad válassz, ne mások mondják ki, merre haladj tovább.

Mérleg

A hétvégéd kissé átlagos volt, ám ez talán nem baj, legalább feltöltődtél. Ehhez illeszkedve hétfőn reggel lendületesen, tettre készen kelsz fel, majd indulsz útnak. Kedélyállapotod nagyszerű, erőből és energiából ezen a héten egy percig sem szenvedsz hiányt, igen nagy benned a tettvágy, a belülről érkező inspiráció arra sarkall, hogy az egész világnak megmutasd, mire vagy alkalmas. A rutinfeladatok mellett most olyan tennivalókat is magadra vállalsz, melyek mások feladatkörébe tartoznak, ám éppen ezek által látják meg benned sokan az eddig elrejtett képességeket. Épp jó helyen vagy és jó időben, de arra figyelj oda, hogy ne vállald túl magadat.

Skorpió

A hét eleje nyugalmasan telik, szinte már azt mondhatjuk, egyhangúak a napjaid – ám ezt egy percig se bánd! Csütörtöktől a Hold miatt meglepően sok érzelmi hatásnak leszel kitéve, és könnyen megtörténhet, hogy valaki vagy valami alaposan felbosszant, s ez átmenetileg annyira megvisel, hogy a tervezett programjaidat is legszívesebben lemondanád. Ne tedd! Épp a társaságban eltöltött idő képes majd átbillenteni újra az élet naposabbik oldalára. A kritikát vagy a szemrehányást most fogadd el, és ne tiltakozz! Így tudod elkerülni a különböző vitahelyzeteket. Nehéz lesz, de a béke kedvéért próbáld meg elfelejteni az esetet!

Nyilas

Az új év már elkezdődött, ám úgy tűnhet, te valamilyen késésbe estél. Valahogy csak most kezdesz ébredezni, ezáltal épp ezekben a napokban láthatod meg a sokféle változást magad körül, melyek sok jó kilátással kecsegtetnek. Érdemes ezekbe sorra belekapaszkodnod. Képes vagy minden reggel újra és újra lendülettel nekifutni aktuális teendőidnek, energiatartalékaid nem csappannak. Mivel érzelmes és szenvedélyes ember vagy, ezt érdemes is kimutatni szeretteidnek, de ezekben a napokban mégis úgy érezheted, jobb, ha nem adod ki magad teljesen környezetednek. Márpedig vannak olyan családtagok vagy épp barátok, akiknek szükségük lenne arra, hogy velük légy, és iránymutatást adj.

Bak

Hétfő kissé zűrös és fárasztó lehet, kedden pedig kapkodhatod a fejedet, annyi tennivalót sóznak rád az emberek. Csütörtöktől végre kezded magad ismét remekül érezni, lassan, de biztosan visszatér minden az eredeti kerékvágásba, új lendületet veszel, elemedben vagy, vágysz a kihívásra, egy formabontó ötlet megvalósítására. Az ünnepek mindenféle utóhatásai is elillannak végre. Hangulatod a hétvégére sokat javul, a mosoly letörölhetetlen lesz az arcodról. A hét eleji általános kedvetlenség, esetleges fejfájás, fáradékonyság megszűnik, és jó darabig nem fogják ismét megkeseríteni mindennapjaidat.

Vízöntő

Január havának további része mindenféle szempontból kedvező számodra. Kiválóan alkalmasak ezek a napok arra, hogy közeli és távoli jövődet megtervezd, alaposan átgondold karrieredet, építgesd és alakítgasd meglévő vállalkozásodat, új munkát vagy mellékállást kutass fel, rég áhított üzletbe, saját vállalkozásba fogj, azaz mindenképp valamilyen formában jelentős lépést tegyél előre. Különösen a keddi és a csütörtöki napok kínálnak kiemelkedően jó alkalmat arra, hogy csapatban dolgozz, úgy még sikeresebb lehetsz, és könnyebben megláthatja benned valaki a fantáziát. A hétvégét töltsd aktív pihenéssel.

Halak

Az új év második munkahetét a Neptunusz megspékeli némi szétszórtsággal és feszültséggel. Indokolatlanul összetűzésekbe keveredhetsz másokkal, nagyon egyértelműen és meglehetősen hangosan kinyilvánítod nemtetszésedet minden olyan esetben, ami elégedetlenséget vált ki belőled. A különféle, utadba akadó dologgal kapcsolatosan sokszor ellentmondsz önmagadnak, így jobb, ha picit átgondolod, mit is akarsz mondani, hogy senki, semmit ne vethessen a szemedre. Olyan dolgokat csinálsz ezen a héten, melyek valójában egyáltalán nem jellemzők rád. Környezeted viszonylag szelídnek ismer, de ezekben a napokban hajlamos leszel elveszíteni önuralmadat, és jó eséllyel megsérthetsz másokat. Légy megfontolt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.