asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák számára a cselekvésről kell szólnia a hétvégének, most nem lazsálhatnak, az Ikrek azonban jól megérdemelt pihenésüket tölthetik ezen a két napon! A Bakoknak pedig kitartásra lesz szükségük, ha eredeti terveiket akarják megvalósítani. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Készülj fel minden eshetőségre. Jó az esély arra, hogy a szombat délelőttöd még meglehetősen békés, harmonikus lesz, ám a délután folyamán véget érhet a nyugalom, s szívügyekkel összefüggésben bonyodalom adódhat. Persze, ha szerencséd van, akkor némi izgalom is okozhat kellemes pillanatokat. Ez a fura kettősség az egész hétvégét körbe lengi. Ha van párkapcsolatod, banális témákon zörrenhettek össze, például olyasmin, hogy hová menjetek, kikkel találkozzatok. Ha még csak keresed az igazit, az első randi elmarad, de ne bánd, hisz semmi sem történik véletlenül.

Bika

Amennyiben most szembesülsz azzal, hogy jelentős elmaradásaid vannak különféle hivatalos- és magánjellegű ügyekkel kapcsolatban... az nem egy véletlen üzenet az égiektől, hanem felhívás arra, hogy ideje cselekedni. Most nincs idő arra, hogy azt fontolgasd, hétvége van. Vedd számba a függő ügyeket, hisz sokat nem halogathatsz tovább, bár a struccpolitika könnyebb választás lenne... de nem igazi alternatíva számodra. Bármennyire szerettél volna ezen a hétvégén békében pihenni, inkább cselekedj, így hamarosan újult erővel, új feladatokba kezdhetsz.

Ikrek

Egész héten pörögtél, aligha pihentél, persze ennek megvan az eredménye is, meglepően sok függő ügynek tettél pontot a végére. Mindennek a végére akartál érni, hogy ne kelljen a két szabad napodat valamilyen feladat miatt beáldoznod, és ez egy jó döntés volt, bátorság kellett hozzá. Vártad, hogy elinduljon a hétvége, hisz remek terveid vannak. Bár lesznek apróbb tennivalók, otthon vagy egy ismerősnél, de ezeken túl minden a kedved szerint alakul. Jöhet a megérdemelt pihenés, hát foglalkozz önmagaddal és szeretteiddel, hisz ez megnyugtat, s a szeretteid hálája is utolér.

Rák

Mozgalmas és izgalmas napok várnak rád, s a legjobb az, ha maximálisan engedsz a vágyaidnak. Messzire mennél? Hát tedd meg! Mindegy hová, hisz nem a hely a lényeg, hanem a menet, a változás. Ne ülj otthon, a négy fala biztosan unalmas lenne most. Úgy töltsd el ezt a két napot, hogy később, akár télen is örömmel gondolj vissza rájuk. Egy magánéleteddel összefüggő tennivalót feltétlenül gondolj át, alaposan tervezz meg, és a megoldást is találd ki! A megvalósítás természetesen ráér hétfőig, addig is keress magadnak egy wellness programot vagy egy gasztronómiai fesztivált.

Oroszlán

Téged nem izgat az időjárás, teljesen mindegy, merre jár a barométer mutatója – ettől függetlenül működsz, a hangulatod remek, a terveidet pedig sorban meg akarod valósítani. Energiaszinted magas, tele vagy segítő szándékkal, s ha valaki hozzád fordul tanácsért, nem fogsz ezzel fukarkodni. Nemcsak a felszínen tűnsz boldognak, hanem belül is képes leszel elégedettséget és örömöt érezni, sőt, akár adni is ebből az érzésből másoknak. Szerezd meg magadnak azt, amiről úgy gondolod, szükséged van rá. Ne hagyd, hogy bárki lebeszéljen valamiről.

Szűz

Ez a hétvége az összes eseményével egyetemben remeknek ígérkezik, úgyhogy vesd bele magad abba, amit terveztél. Teljesen mellékes, hogy a terveidet házon kívül vagy otthon akarod megvalósítani, hisz minden a kedved szerint alakul, sőt, akár még jobban is. Mindig lesz mit csinálni, például takarítani, lecserélni a nyári dolgokat őszire, felújítani a ruhatáradat vagy épp beszerezni pár új darabot. Arra is érdemes időt szánni, hogy átgondold, milyen céljaid vannak még az év hátralévő részére. Aztán persze egy röpke pillanat erejéig majdnem elcsábít a semmittevés illúziója, de hősiesen ellen állsz a vonzásnak.

Mérleg

Ezen a hétvégén olyasmire is rászánod magadat, amire ritkán. Többek közt hajlandó vagy közvetlen környezeted felfrissíteni, ez pedig nagyon jót fog tenni a lelkednek. Egy kis őszi takarítgatás, szortírozás és lomtalanítás igenis remek programot kínál, tekintve, hogy fogyó hold van. Ráadásul örömmel tölt el az, ha néhány régi emlék kerülhet elő, melyek érdekes emlékeket idéznek fel benned, s olyan emberek is képbe kerülnek hirtelen, akikről évek óta nem hallottál, nem tudod, merre sodorta őket az élet. Itt az idő, hogy felkutasd őket!

Skorpió

Már napok óta érzed, hogy valami készülődik és mozgolódik körülötted, ám nem látod, mi az, s mit kell tenned, hogy védekezz ellene vagy épp maximálisan befogadd ezt a folyamatot életedbe. A hétvége fellebbenti végre a fátylat. Új szelek fújnak, s ha lassan is, de végre választ kapsz a kérdéseidre, s kiderül, minden neked kedvez, kapuk nyílnak meg előtted, s ami eddig megfoghatatlan volt, az konkréttá válik. Figyelj oda éned titkos üzeneteire, s a külvilág is időben küldi az impulzusokat. Most tényleg kiderülhet valami, ami örömöt hoz neked, és egyfajta elismerés lesz számodra.

Nyilas

Ezen a hétvégén légy igazi Nyilas, azaz tettre kész, bátor, látványosan magabiztos, ugyanakkor feltétlenül rugalmas is. Így érheted el a vágyott sikert, bármi legyen is a célod. Egyetlen percig se kételkedj abban, hogy a jó időben és a megfelelő helyen hozol remek döntéseket. Amennyiben úgy kell választanod két opció közül, hogy nincs idő az alapos átgondolásra, vagy arra, hogy kikérd egy bizalmasod véleményét, inkább mondj nemet, ha túl sok a bizonytalansági tényező, és legbelül kételyek gyötörnek.

Bak

Szombaton reggel talán még magad sem tudod, hogy jó vagy rossz a kedved, hát adj teret a spontaneitásnak, ez pedig meghozza a hangulatot a hétvégéhez. Meglehet, hogy azt érzed, jobb lenne otthon maradni, bebújni a sarokba, és elzárkózni a külvilágtól? Lehet, ám pont az a lényeg, hogy hagyd magad sodortatni egy kicsit az árral, így a végén elégedett leszel a történésekkel. Még az is megeshet, hogy valaki megpróbálja keresztülhúzni a számításaidat, amit toleranciával remekül elrendezel. Légy kitartó, dolgozz minden erőddel azon, hogy eredeti hétvégére szóló terveidet meg tudd valósítani.

Vízöntő

Ez a hétvége egészen békésnek ígérkezik. Örülj ennek, jó az, ha meghallod végre a saját gondolataidat. Itt az ideje, hogy átgondolj néhány fontos, egyben régóta húzódó ügyet, olyanokat, melyeket tudatosan halogattál, mert úgy vélted, ha nem foglalkozol velük, akkor nem is léteznek, vagy talán elmúlnak, végső soron nélküled is megoldódnak. A csendes, békés pillanatokban hagyd szárnyalni a fantáziádat, és tervezd meg aprólékosan a jövő hét lépéseit. Az időjárás is kellemes, így jól teszed, ha otthonod négy fala közül kimozdulsz. Érezd jól magad, ne vállalj extra feladatot.

Halak

Kissé egyhangúan indul a hétvége, a szombat reggeled olyan, mintha csak valamely hétköznap lenne. Tele lesz tennivalókkal, mozgalmassággal, talán még a telefon is csörög és e-mailek is érkeznek, kapkodhatod a fejed, ha ott akarsz lenni minden pillanatban, ahol a különféle dolgok megtörténnek. Leginkább ez azért történhet meg, mert nem adtál a héten felmerült kérdésekre kielégítő válaszokat, s az emberek be akarják hajtani rajtad ezt az adósságot. Szeretteid melletted állnak, beszélgess velük, és légy támaszuk. Ők is megtennék érted, igaz?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.