asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák minden pillanatban sziporkázni fognak, szinte megállíthatatlanok, de a Rákok nem lesznek könnyű helyzetben: sok kellemetlenségre kell felkészülniük. A Mérlegeknek pedig most az egyszer nem szabad hibázniuk. Olvasd el, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

A hétfői nap kifejezetten vontatottra sikeredik, ám te csak ne aggódj, jön aktív időszak is, amikor kapkodhatod a fejedet, mert annyi minden fog történni veled és körülötted. A Nap nagyon kedvező számodra, energikussá tesz keddtől, és megállíthatatlan leszel, már ha persze épp nem a vakációdat töltöd egy kellemes helyen. Egyetlen dolog fontos, ez pedig az, hogy ne ragaszkodj emberekhez vagy helyzetekhez, ha azok nem kedveznek neked. Vedd észre, ha valami csak hátráltat, és már nem nyújt számodra már semmilyen fejlődési lehetőséget. Ha valami elkedvetlenít, az nem neked való. Ha valami inspirál, előrébb visz, jó kedvre derít, akkor ott keresd az örömforrást. A hét második felében már minden megy újra, mint a karikacsapás.

Bika

A Nap már az Oroszlán jegyében baktat előre, s egy kifejezetten energikus, mozgalmassággal teli hetet ígér. Még rád, Bikára is kiváló, egyben felemelő hatással lesz ez a helyzet. Szinte megállíthatatlan vagy, minden pillanatban sziporkázol, kifejezetten jó lesz a társaságodban lenni, az időt veled tölteni, közös terveket szőni. Sok gondolatot megosztasz más emberekkel, és nem félsz semmilyen kihívástól, akadálytól, az előtted megnyíló út akár teljesen sötét és ismeretlen is lehet. Sok érdekességet, fordulatot hozhat számodra ez a pár nap, élj az adódó lehetőségekkel. Leginkább arra lesz alkalmad, hogy ismereteidet szélesítsd, új emberekkel találkozz, elmélyítsd velük a kapcsolatodat, meghallgasd mások véleményét, különleges eszmecserékben vegyél részt.

Ikrek

Hétfőn és kedden még semmihez sincs kedved? Meglehet, bár kicsit fura a helyzet, hisz az Oroszlánban járó Nap felturbóz minden egyes pillanatban. Ha a Nap nem, hát a növő hold biztosan ad elégséges lendületet a jó munkához vagy a szabadság remek eltöltéséhez. Új ügyeket is útnak indíthatsz, minden körülmény adott ehhez. Talán az a baj, hogy nem lelsz olyan tennivalókat, amik teljesen lekötnek, vagy épp izgalmat hoznak napjaidba? Ha úgy érzed, nehezen indul ez a hét, akkor inspiráld magad valahogyan, esetlg kérj erre másokat. Tűzz ki új célokat, rakd magasra a mércét, és csinálj olyasmit, amit eddig sosem. Valahogy pörgesd fel magad, ne hagyd, hogy az unalom maga alá gyűrjön.

Rák

Nem leszel könnyű helyzetben, ezekben a napokban ugyanis a Mars sok kellemetlenséget tud okozni neked, csak neked. Szakmai és magánéleti téren sok szál összekuszálódhat, és minél jobban ki akarod bogozni ezeket, annál bonyolultabbá válhat a helyzet. Ne aggódj, minden rendbe jön, csupán odafigyelésre és tudatos tervezésre van szükség minden cél eléréséhez. Légy toleráns bárhol, bárkivel találkozz, beszélj, vagy épp dolgozz együtt. Ezen a héten gyakori vendég lesz a szeleburdiság, sőt néha olyasmire is rábólintasz, amiről tudod, hogy nem feltétlenül szolgálja az érdekeidet, viszont mások elvárják tőled. Akkor jársz jól, ha most nem kezdesz új dolgokba, hanem inkább a függőben lévő ügyeidnek igyekszel a végére járni.

Oroszlán

Jelentős változásokra van szükség ahhoz, hogy ismét kiválóan érezd magad a bőrödben, és ehhez a titkos, égi segítséget is megkaptad azzal, hogy a Nap a te jegyedbe lépett. Ismerd be, hogy rengeteg apró-cseprő ügyed van függőben, hát járj ezek végére, fogd meg a munka végét, és ha kell, menj, kérdezz, érdeklődj, add be a szükséges papírokat oda, ahová kell, mindegy mi a téma. Ezek az ügyek visszafognak az új dolgok elindításától és megvalósításától. Minél tovább húzod az időt, annál nehezebb lesz pár dolog végére járni. Tény, hogy a nyár eddigi részében nem feltétlenül alakultak a tervezettek szerint a dolgaid, ám hidd el, igenis szebbé tudod formálni az életedet néhány apró dolog megtételével. Felejtsd el a pesszimizmust, tűzz ki új célokat!

Szűz

Energikus, minden szempontból inspiráló napok következnek, sikeres és eredményes lehetsz ott, ahol maximálisan beleadsz erőt és energiát ügyeid intézésébe. Akár munkában vagy épp magánéleti téren kell a változtatás? Ne légy félénk, és kérj segítséget, ha kell a tisztánlátáshoz. Ha épp vakációzol, akkor életed talán legremekebb élményében lehet részed, adj bele mindent, semmire ne mondj nemet! A hét első felében tele leszel tetterővel és energiával, ötleteid hasznosak lesznek, sokakat lenyűgözöl, és meglepő helyzetek is adódhatnak. Talán olyasvalaki is veled akar majd a közeljövőben dolgozni, aki eddig sosem adott erre jelet. A hétvégén szánj időt a szórakozásra, így újult erővel kezdheted a következő hetet.

Mérleg

Most még a megszokottnál is alaposabbnak, körültekintőbbnek és megfontoltabbnak kell lenned azért, hogy ne kövess el hibát. Semmit ne bízz a véletlenre, és ne hagyd, hogy mások döntsenek a fejed felett! Tartsd kézben az irányítást, hidd el, ez alkalmanként sok időt és energiát felemészt, ugyanakkor megéri a fáradságot. Lényeges, hogy megőrizd a békét és a harmóniát a lelkedben, így a környezetedre is jó hatással leszel. Ha szükséges, inkább próbálj kissé eltávolodni a világ túlságosan gyors körforgásától. Kerülj el jó messzire minden olyan helyzetet, ami vitákra adhat okot. Ha kell, légy megbánó! Ha jogi ügyek kerülnek szóba, azokat kellő odafigyeléssel kezeld, szükség esetén kérj szakértői segítséget.

Skorpió

Kiváló időszakot rejt az élet számodra, a most következő napokban olyan élményekben lehet részed, amelyek talán nem forgatják fel az életedet, és nem feltétlenül repítenek a magasba, ám a különféle hatások által békére lelsz, megértesz bizonyos folyamatokat, könnyebben szót értesz az emberekkel, s le tudod tenni valaminek az alapkövét. Ez - hidd el - épp elég siker egy hétre! Csakis rajtad múlik, hogy beleállsz ezekbe a helyzetekbe, vagy csak hagyod magad sodortatni az árral. Jó hír, hogy egyik választással sem jársz rosszul, bár azért az aktivitás jobb eredményeket fog hozni. Szellemileg és érzelmileg is topon leszel, kreativitásod folyamatosan nő, csak némi pluszkitartásra van szükség ahhoz, hogy átszakítsd a célszalagot.

Nyilas

Kreativitásoddal és merőben új ötleteiddel minden egyes nap megleped környezetedet, sőt még önmagadat is. Ez ám az inspiráció! Nem másoktól vársz motivációt, hanem magad gyártod. Remek irány, csak így tovább! Beindulnak a fogaskerekeid, és a bonyolult szálakat kibogozod, az egyszerűekbe pedig olyan többletet viszel, ami széppé, varázslatossá tesz mindent. Jó lesz veled tölteni az időt, és aki most fogna össze veled egy közös munka céljából, jól teszi, ha nem várakozik. Jelezd is ezt ott és annak, aki ebben érdekelt lehet. Rengeteg új ötleted születik ezekben a napokban, és támogatókat lelhetsz ezek megvalósításához. Bár eleinte azt fogod érezni, hogy folyamatosan gátakba ütközöl, de ne aggódj, ami késik, nem múlik. A siker jön...

Bak

Változatos hatásokkal lesznek teli a következő napok, ám végül és összességében az Oroszlánban járó Nap minden esetleges problémádra kínál remek megoldást. Csak figyeld, mi történik körülötted, mert a válaszok ott hevernek az orrod előtt minden kérdésedre. Ha inkább a szorgos munkát választod vakációzás helyett, akkor karriered, vállalkozásod terén tudsz most nagyot alkotni, érdemes kihasználni még a furcsa, alkalmanként nyakatekert lehetőségeket is. Akivel eddig nem dolgoztál együtt, azzal most érdemes lesz! Valami egészen különleges feladatban tudsz részt venni, így pedig új tapasztalatokra szert tenni, kockázatok nélkül. Végre befut egy pimaszul jó ajánlat, amit tilos visszautasítani.

Vízöntő

Egész héten tele leszel energiával, tettvággyal, megvalósítható ötletekkel, s azon túl, hogy emiatt jól érzed magad a bőrödben, még másokat is inspirálsz. Cselekedj, tedd a dolgod, és ha akadna valaki, aki visszahúzna, arra mondj határozott nemet! Tiéd az irányítás, így tiéd lesz a siker is. Kifejezetten ajánlott másokat is bevonnod a mindennapi teendőkbe, mert a különféle ötleteket - ha bedobjátok egy közös kalapba -, akkor jelentős eredményre juthattok. Komoly kihívások várnak rád, ugyanakkor ne vállald túl magadat, épp csak annyi dologra bólints rá, amennyit teljes biztonsággal el is tudsz végezni. Csütörtökön és pénteken adódhat pár galiba, de ezek friss tapasztalatokhoz juttatnak hozzá. Hétvége? Buli minden mennyiségben!

Halak

A heti bolygóállások erőteljes hatásai sok mozgalmasságot hoznak a mindennapjaidba, nem hagy pihenni az Oroszlánban járó Nap, és bizony a Mars sem. Erőt és energiát beleadva aktuális ügyeidbe a legjobbat tudod ezekből kihozni. Ha nem vakációzol, hanem dolgozol, akkor sikereket és eredményeket tudsz elérni. Ha egyszer-egyszer elakadsz, akkor ne félj tanácsot kérni tapasztaltabbaktól vagy hozzáértőktől. Ez nem ciki, hanem része az életnek. Igenis néha kockázatot kell vállalni, és az egyik legkockázatosabb dolog kérdezni... hát merd ezt megtenni, s a jó helyen és jó időben megkapod a keresett válaszokat. Ha most indulsz nyaralni, sok izgalomban és pozitív élményben lesz részed, legyen a programban aktív és passzív nap is.

Heti horoszkóp (július 17-21.)http://www.life.hu/horoszkop/20170712-heti-horoszkop-julius-17-21.htmlA Kosoknak bátorságot kell gyűjteniük a héten, ha meg akarják valósítani ötleteiket, az Ikreket pedig semmi nem tántoríthatja el a cél elérésétől. A Vízöntők nem lesznek kiegyensúlyozottak, ez azonban nem biztos, hogy rosszul sül el. Nézd meg, számodra mit tartogat ez a hétvége! HoroszkópThinkstockMilyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockJúlius havi szerelmi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170627-juliusi-szerelmi-horoszkop.htmlIzgalmas élmények, változó helyzetek, s akár nagy szerelmek is jöhetnek. Mindenki, aki hajlandó kimozdulni a komfort zónájából, nyerő pozícióba kerül. Horoszkóp--Július havi pénzhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170627-juliusi-penzhoroszkop.htmlA retrográd a Neptun segítségével elhozza az időt arra, hogy az emberekben megbúvó tudást, rejtett képességet az egyén önmaga hasznára fordítsa. Ennek kiemelkedő eredménye, hogy az ember önmagát gyógyítsa. Megérthetjük ebben az időszakban, hogy lényeges elem a pénz, de messze nem az első a fontossági sorrendben. HoroszkópThinkstockJúlius havi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170627-juliusi-horoszkop.htmlA Bikák számára sikereket tartogat a július, most bármeddig eljuthatnak. Az Ikrek számára ez a hónap az önvizsgálatról szól, az Oroszlánoknak pedig ki kell tartaniuk: a szorgalmukat siker fogja koronázni. Nézd meg, számodra mit tartogat a július! Horoszkóp--Álomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.