asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák ezen a hétvégén mindent odaadással csinálnak, minden a helyére került! A Rákoknak érdemes némi kockázatot vállalniuk ebben a két napban, a Mérlegek pedig végre látni fogják a kemény munkájuk eredményét. Nézd meg, számodra mit tartogat ez a két nap.

Kos

Csak az nem működik ezen a hétvégén, amivel nem foglalkozol. Könnyen megeshet, hogy új ismeretségekre nyílik mód, vagy olyan apróságokkal is beéred, mint egy remek grillparti, egy finom süti, vagy egy izgalmas könyv, s máris egészen más színben láthatod a világot, s jobb kedvre derülsz! Vasárnap délelőtt bosszúság érhet, ám ami a legfontosabb, hogy a környezeted igazán nem tehet semmiről, így hát ne kérj számon semmit, és ne másokon vezesd le a pillanatnyi haragodat! Keress inkább olyan időtöltést, melyet képes vagy élvezni, s ismét felhőtlen lehet a hangulatod.

Bika

Ezt a hétvégét boldog és kiegyensúlyozott pillanatok ölelik körbe, hát add át magadat a harmónia állapotának. Mindkét nap igen kellemes érzések töltik fel a szívedet és a lelkedet. Bármilyen tennivaló adódjék, biztos, hogy azt szeretettel és odaadással leszel képes csinálni. A zsigereidben érzed, hogy érdemes részt venned a saját életedben, s hálás lehetsz a sorsnak, mert minden a helyére került, s az is megeshet, hogy egy mindenben hozzád való embert sodor utadba az élet, egy barátság vagy akár szerelem lehetőségével. Mindegy, ki ő, a lényeg, hogy olyan dolgokat kapsz tőle, melyekért érdemes élni!

Ikrek

A sok rutinfeladat és a hét eddigi részét jellemző túlzott egyhangúságra gyógyírt kell keresned ezen a hétvégén. Rúgj ki a hámból! Szerencsére most nem vonz az unalom, ideje a változások beinvitálásának. Csakis előre nézz, tervezz jó programokat, a hátrálást felejtsd el! Érdekes lehet akár egy főző- vagy tánctanfolyam, esetleg egy hétvégi gyorstalpaló képzés is - a témakör mindegy! Kedvesed, vagy akár a szüleid is örülni fognak annak, ha lendületbe hozod magadat és a gondolataidat, és megleped valamivel őket. Feltétlenül menj társaságba, jól fog esni a barátaid által nyújtott inspiráció.

Rák

Meglepő élethelyzetekbe keveredhetsz a hétvégén, ám semmit nem veszítesz azzal, ha némi kockázatot vállalsz, s új utakat fedezel fel. Élvezni fogod, hogy végre történik veled és körülötted valami izgalmas és formabontó helyzet. Érdekes és egyben értékes ötleteidet mások is nagyra fogják értékelni, ne félj megosztani ezeket másokkal, találhatsz támogatót a barátaid vagy a rokonaid között. Talán épp most van itt az ideje annak, hogy összefogással juss el az aktuális célodig, s nagy dolgokat hozz létre. Ez a hatás a Merkúr segítségével jön létre, komoly és gyors előrejutást hozhat számodra.

Oroszlán

Kedvet kaptál a tanuláshoz, szellemi horizontod tágításához? Ez nem véletlen, élj ezzel a lehetőséggel, hisz nem mindig adatik meg. Továbbképzéshez, egy gyorstalpalóhoz, némi fejtágításhoz nagyszerű ez a hétvége, és ha nem akarsz egy csoporthoz csatlakozni, akkor olvass könyvet, vagy szerezz be egy meditációs CD-t. Szeretnél fejlődni, ez által pedig új kapukat megnyitni önmagad előtt? Határozottan jó időpontot választasz, ha most döntesz erről, hisz ezekben a napokban mindent gyorsabban és hatékonyabban befogadsz, mint máskor. Bármit tanulj most, az hamar megtérül számodra.

Szűz

Az égi állások szó szerinti áldások lesznek ezen a hétvégén, s remek lehetőségekkel kecsegtetnek, bármerre indulj, ott szerencséd lesz, jól fogod érezni magadat. Ha még keresed az igazit, akkor némi kis bátorsággal és kockázatvállalással akár meg is hódíthatod kiszemeltedet - ugyanis erőlködés nélkül tudsz a közelébe férkőzni. Most sokat adhatsz másoknak, és sokat kaphatsz másoktól. A sors nem nehezíti, sokkal inkább alakítja, formálja a lehetőségeidet. Amit meg kell tenned, tedd meg bátran! Ha viszont már van valakid, találj ki új praktikákat a lehengerlésére.

Mérleg

A kitartó és szorgalmas munka és az ezekkel párosuló elszántság elkerülhetetlenül eredményt hoz, már most, ezen a hétvégén is. Az elmúlt napokban is voltak sikereid, ezen is látszik, hogy érdemes dolgozni, cselekedni, ötletelni, aztán ezeket megvalósítani. A hétvégéd teljes szabadságban telhet, kedved szerint. Anyagi helyzeted is pozitív változásokat jelez, jó hírek érnek el hozzád, még az is megtörténhet, hogy valakivel összehoz a sors, aki felkínálja, dolgozz vele vagy neki, így a pénztárcád is vastagodhat. Bármiben töröd a fejed, most fontos elhatározásokra juthatsz.

Skorpió

Gyümölcsöző emberi kapcsolatok építésére kínál lehetőséget az élet, mozdulj ki otthonról, légy spontán, és azt is fogadd el, hogy valaki össze akar ismertetni másokkal. Most csakis nyerhetsz az új kapcsolatok építésével. Minden helyzet közelebb visz ahhoz, hogy jól érezd magadat. A különféle élethelyzetek alátámaszthatják és elősegítik hosszú távú terveidet, s valamilyen formában összefüggenek egyéb álmaiddal is. Ne pihenj túl sokat, inkább cselekedj, haladj célod felé lépésről lépésre, gondolkodj, formálj át néhány dolgot, kövesd nyomon, hogy mennyi minden történik most veled, és minden a hasznodra van.

Nyilas

A hétvége történései és a sok jövés-menés, izgalmas pillanatok új dolgokat hoznak mindennapjaidba. Érdekes változások indulhatnak el, ugyanakkor egyáltalán nem biztos, hogy pozitív hatásúnak fogod a különféle eseményeket látni vagy érezni elsőre. Ám ha okosan átgondolod, vajon miért kell a pillanatnyi feladatokat, tennivalókat azonnal és mindenképpen jól megoldanod, akkor az esetleges kihívásoktól sem fogsz félni! A sors mindig pontosan tudja, melyik irányba sodorjon téged! Vasárnap valaki egy jó ötlettel nagy lendületet ad neked.

Bak

Ezen a hétvégén számos érdekes - alkalmanként akár fura - szituációkba is belebonyolódsz, pedig nem keresed a zavaros helyzeteket tudatosan, sőt inkább kerülnéd a galibákat. Nos, mivel mindennek megvan a maga oka, tekints ezekre a dolgokra úgy, mint tanulnivalókra. Meglehet, hogy akár egy kisebb hatalmi játékhoz is kedvet fogsz kapni, mégpedig azzal összefüggésben, ami kifejezetten lényeges szerepet játszik az életében: egy új feladat kerül a látóteredbe, egy olyan eredmény elérésének lehetőségével, amelynek képtelenség ellenállni. A vonzódás vasárnapra tovább erősödik.

Vízöntő

Talán téged is meglep, ám érezd magadat szerencsésnek amiatt, hogy szinte minden tettedet folyamatosan a könnyedség, az öröm és a kellemes élethelyzetek kísérik, még a család is nagyon megértőnek bizonyul, ha épp nem akarsz valahová elmenni, vagy valamiben részt venni. Ha találkozol barátokkal, ők lenyűgözve hallgatják remek gondolataidat, és kérik tanácsaidat. Minden a legjobb úton halad új céljaid felé, zökkenőnek nyoma sincsen! Oszd meg eredményeidet a környezeteddel, hisz ők is részesei voltak annak, hogy idáig el tudtál jutni.

Halak

Ezen a hétvégén szombat reggeltől egészen vasárnap estig nem szűnő, és semmit sem apadó energikusság jellemez. Amit megálmodsz, azt meg is tudod valósítani. Régen láthatott ilyen jókedvűnek, tettre késznek a környezeted, ugyanakkor látod majd az arcukon, hogy örülnek neked. Érdemes meghívni a számodra fontos embereket egy kis fürdőzésre, társasjátékra vagy közös sütögetésre is, biztosan minden jól alakul, az esetleges régi viták is végre rendezhetőek békésen! Harmonikus, vidám napokra számíthatsz. Örülj annak, ami van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.