asztrológia horoszkóp hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikáknak nem kezdődik túl jól a hétvégéjük, a Rákok türelmét pedig valaki alaposan próbára teszi. A Mérlegeknek ez lesz a tökéletes hétvége, a Skorpióknak viszont egy régóta húzódó családi ügyet kell megoldaniuk. A Vízöntőkre rengeteg feladat vár. 

Lássuk hát, mit ígérnek a csillagok!

Kos

A zsúfolt, feszült, nyüzsgős munkanapok után ideje önmagaddal törődni, saját magadat kényeztetni egy kicsit! Ez a hétvége azért lesz különleges, mert már jól érzékelheted a magánéletedben elindult átalakulásokat. Számos különleges dolog történik mostanában veled, többségükön magad is alaposan meglepődsz. Lesz közöttük olyan, amin nagyon el fogsz ámulni, mert annyira hihetetlennek tűnik majd. De miért is ne lenne hihető mindez? Végre kezd olyan irányt venni az életed, mint amilyenről mindig is álmodtál. Élvezd ki alaposan a sikert!

Bika

Kezdődhetne jobban is ez a hétvége! Valaki ugyanis teljesen alaptalanul megvádol valamivel, vagy sértő szavakat vág a fejedhez. Ennek az lehet az előzménye, hogy te segítő szándékkal fel akartad hívni valamire az illető figyelmét, és tanácsot adtál neki a megoldáshoz. Mivel úgy gondolod, hogy ok nélkül támadt rád, nehezen viseled ezt a helyzetet. Mielőtt nagyon megsértődnél, gondolj arra, hogy álltál már te is párszor a másik oldalon... Törődj inkább a vasárnapi programmal, ami meghozza a várva várt nyugalmat, pihenést.

Ikrek

Ikrek jegyűként neked nagyon fontosak az emberi kapcsolatok. Így aztán ezen a hétvégén nagyon elemedben lehetsz, mert a bolygóállások és fényszögek ezekre a kapcsolatokra helyezik a hangsúlyt. Akár baráti, akár szerelmi, akár párkapcsolatról legyen is szó, a lényeg az, hogy ne hagyj figyelmen kívül egyetlen apró égi jelet sem, ami kapcsolatos lehet velük. Szerencsére a viták, súrlódások és egyéb problémák ezen a hétvégén messze elkerülnek, élvezd a békét és nyugalmat. Vasárnapra tervezz egy szép májusi programot a család aprajának és nagyjának.

Rák

Elég érdekes és mozgalmas hétvége elé nézel, amely azonban nem minden percében lesz pozitív a számodra. Alaposan készülj fel lelkileg, mert valaki meglehetősen próbára teszi a türelmedet, pattanásig feszíthet az idegeidet, valamint a tűrőképességedet. Igaz, hogy az illetőhöz soha nem volt sok türelmed, miért is változna meg ez pont most? Az illetőnek nagy szerencséje, hogy te rendkívül udvariasan viselkedsz, és elengeded a füled mellett a sok furcsa megjegyzését. Igazából azért nem idegesít annyira, mert gondolatban már épp a vasárnapi programokat tervezed, szervezed.

Oroszlán

Uralkodóként ezen a hétvégén a saját érzelmeiden kellene tudnod uralkodni, ugyanis meglehetősen érzékeny, megbántható hangulatban leszel, nehezen viseled majd a kritikát. Mindent magadra vonatkoztatsz, így nehéz nap áll előtted. Ha ilyen erőteljesen nyilvánítod ki az érzelmeidet, valaki könnyen megtalálja majd a gyenge pontodat, és alaposan megbánthat. Vasárnap valaki beavat téged a nagyon súlyos problémáiba, és akkor jössz rá, hogy abba kell hagynod a magaddal való foglalkozást, hiszen más sokkal rosszabb lelkiállapotban van nálad, segítened kell neki.

Szűz

A hétvége első napján meghatványozódik a kitartásod bizonyos dolgokkal összefüggésben, olyannyira, hogy még magad is meglepődsz ezen. A kitűzött cél érdekében szinte mindent elviselsz, és olyasmit is megteszel, amit eddig még soha. Szeretteid is meglepődve figyelik, honnan lett ennyi türelmed. Aki jól ismer, tudja, hogy korábban már rég feladtad volna a harcot. Sikeres és hatékony hétvége áll előtted, és vasárnapra valami olyasmivel rukkolsz elő, amivel teljes mértékben elégedett leszel, és amire – jogosan – nagyon büszke lehetsz.

Mérleg

Már nagyon vártad a hétvégét, hogy végre kikapcsolódhass, és kicsit megfeledkezhess a hétköznapok gondjairól. Ez a két nap tökéletesen fog alakulni, jobbnál jobb dolgok történnek veled! Szombaton remek hírt kaphatsz egy távoli ismerősödtől, aminek köszönhetően egész nap kitűnő hangulatod lesz. A vasárnap is tartogat számodra meglepetést, méghozzá egy családtagod szeretne a kedvedbe járni. Hagyd, hogy kiszolgáljanak, jól fog esni egy kis kényeztetés! A testi-lelki feltöltődés közepette ne feledkezz meg az otthoni feladataidról se, mert ha semmit nem csinálsz, akkor a jövő hetedet nehezíted meg.

Skorpió

Készülj úgy, hogy egy régóta húzódó családi ügyet kell megoldani. Nem lesz könnyű, ugyanis igen kényes témáról van szó, de most legalább alkalmatok lesz mindannyiótoknak leülni egy asztal köré, és megbeszélni a gondokat. Fontos, hogy te is őszinte légy, és minden apróságot említs meg, ami zavar téged, de semmiképp se legyen sértődött, esetleg támadó a hangnemed. A családi kupaktanács eredményesen fog zárulni, és mindenki meg fog könnyebbülni, hogy végre sikerült pontot tenni az ügy végére. A hétvége további része már békében és nyugalomban telik.

Nyilas

A hétvége első felében inkább nyugalomra vágysz, ez nem is meglepő, ugyanis egész héten káosz, felfordulás és hangzavar vett körül. Most lehetőséged lesz arra, hogy elmélyülhess a gondolataidban, és kiértékelhesd a hét főbb eseményeit. Meg fogsz döbbeni, hogy a héten mennyi apró, ugyanakkor lényeges dolog elkerülte a figyelmedet. Szombat délutánra sikerül minden gondolatodat a helyére tenned, így a hétvége második felében megjön a kedved, hogy részt vegyél a családi programokon és a baráti összejöveteleken. Vasárnap mindenképp mozdulj ki, egy séta vagy kirándulás jól fog esni!

Bak

Ez a hétvége minden szempontból jól fog alakulni. Rengeteg dolgod lesz, de mégis minden a teveid szerint alakul, így az otthoni teendőkön kívül jut időd a kikapcsolódásra is. Úgy tűnik, hogy az égiek pénteki energialöketéből még mára is bőven maradt, ugyanis már szombaton végzel minden feladatoddal. Nézz körül az otthonodban, biztos akad még valami tennivaló! Nagytakarítás, apró javítások, vagy a mindenesfiók rendbetétele? Mindenesetre arra ügyelj, hogy szórakozásra és lazításra is jusson időd, mert hétfőtől újra tengernyi munka és megfeszített tempó vár rád.

Vízöntő

Rengeteg feladat vár rád, ráadásul ügyesen kell beosztanod az idődet ahhoz, hogy pihenni is tudj a hétvégén. Azonban napközben lesz valaki, aki folyamatosan foglalkoztatni szeretne a saját problémáival, ezzel lassítva a munkádat. Ha finoman megmondod neki, hogy sajnos most nem érsz rá, de később szívesen meghallgatod, akkor biztos lehetsz benne, hogy az ebből fakadó sértődést is elkerülheted. A vasárnap se lesz egyszerű, ugyanis egy fontos családot érintő ügyben kell döntést hoznod. Ha szükséges hívd össze a család összes tagját, hogy együtt, mindenki érdekét figyelembe véve tudjatok dűlőre jutni.

Halak

Annyira fáradt leszel, hogy a pihenésen kívül nem lesz kedved semmihez. Ezen a napon mélypontra jutsz, ugyanis arra döbbensz rá, hogy az egész életedet csak a munka tölti ki. Nincs egy szabad perced, nem jut idő a családodra, a barátaidra, és a hobbiddal se tudsz foglalkozni. Hétvégenként, ha kicsit ledőlsz, akkor már azon jár az eszed, hogy milyen otthoni vagy munkahelyi teendő vár még rád. Muszáj néha kikapcsolódnod, és kilépned a mókuskerékből, mert így nem tudsz boldog és kiegyensúlyozott életet élni! Előtted az egész hétvége, hogy végre változtass! Felejts el mindent, és csináld azt, ami igazán feltölt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.