asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosoknak ideje a tettek mezejére lépni, a Rákok pedig bátran előállhatnak a legmerészebb ötletükkel is, mert jó vége lehet! A Mérlegek számára nem létezik lehetetlen, a Nyilasoknak pedig nem szabad keseregniük, mindent a maguk javára fordíthatnak!

Kos

Vágyak és álmok töltik ki a napjaidat, ezzel van tele a fejed? No, de mi lesz a megvalósítással? Ideje a tettek mezejére lépni, ám nem muszáj sietni. Teljesen helyénvaló, hogy tennél végre valamit az előrelépésért, esetleg egy régi, függő ügyet szeretnél már lezárni? Mi az, amit már régóta dédelgetsz, de alig tettél eddig érte valamit? Ideje átlépni a korlátaidat, és megmutatni – elsősorban magadnak –, mire vagy képes, mennyi áldozatot vagy hajlandó meghozni a sikereidért. Ha úgy érzed, meg kell szegned bizonyos szabályokat, hát tedd meg! A mások által meghúzott határvonalak nem akadályozhatnak a siker elérésében. Még tüzes jellemed ellenére is megteszed alkalmanként, hogy fejet hajtasz mások akarata előtt? Ezen a héten ne tedd meg, ez a te érdeked!

Bika

Még neked is feltűnik, mennyire érzékennyé válsz a különféle változásokra, és jóval bátortalanabb és visszahúzódóbb leszel, mint azt tőled megszokhatta a környezeted. Kedden és szerdán visszahúzódsz egy láthatatlan, egyben áttörhetetlen burokba, és szinte menekülsz a változások elől. Egyáltalán nem akarod elfogadni, hogy a dolgok akkor is mennek a maguk útján, ha te azt nem akarod. Vedd észe, hogy sokan rámenősséget és céltudatosságot várnak tőled. Ne akarj a belső világodba menekülni, mert az nem old meg semmit, és nem is kapsz megfelelő iránymutatást. Folyamatosan üldöz az az érzés, hogy változtatnod kell sürgősen és gyökeresen az életeden. Pontosan tudod, hogy mik a kritikus pontok, ismered a korlátaidat, amelyeket le kell döntened.

Ikrek

Ha az időjárás vagy bármely más, befolyásolhatatlan tényező gátolna, akadályozna a továbblépésben, ne kezdj el aggódni, ugyanis sok ember, barát, ismerős siet majd a segítségedre, és mindenki arra törekszik, hogy kicsit jobban érezd magad a bőrödben. Tanulás- vagy épp munkafronton közös feladatra invitálnak, és bár eleinte azt véled, csupán be akarnak vonni valamibe, hamarosan rádöbbensz, hogy éppen te lehetsz a feladat egyik legerősebb fogaskereke. Nélküled bizonyos dolgok nem működnek, vagy csak kisebb ütemben, alacsonyabb hatékonysággal. Ez később neked hoz jót és sikert. Ha az előzők nem adnának elég okot az örömre, hasonló helyzet vár rád otthon is. Figyelj szeretteid javaslataira, mert minden hasznos lesz, amit most megosztanak veled.

Rák

Jelentős támogatást kapsz az égiektől és a közvetlen környezetedtől egyaránt – legyél ezért hálás, nem mindenki ilyen szerencsés ezen a héten. Állj elő bátran az ötleteiddel, akkor is, ha extrémnek és formabontónak tűnnek. Pont ezek a bátor tettek lehetnek nagy segítségedre a fejlődésben. A hangulatod szinte folyamatosan jó lesz, s ahogy telnek a napok, egyre vidámabb leszel, így pedig másokat is tudsz majd inspirálni. A javuló kedélyállapot sokat segít abban, hogy lényeges eredményeket érj el, ami mások figyelmét is felkelti. Pont úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnéd: bárhová menj, bármit is tégy, mindenki támogat, ad egy jó ötletet, útba igazít. Fantáziád, valamint logikus észérveid együttesen olyan dolgokra mutatnak rá, vagy épp adnak válaszokat, melyek sok örömöt hoznak neked.

Oroszlán

Tele vagy szuperkedvező életenergiával, a fantáziád szárnyal, az ötleteid pedig igencsak formabontók – hát kellhet ennél több? Kreativitásod szárnyal, és olyan embereket fogsz tudni magad mellé állítani, akik a mostani fejlődésed elengedhetetlen tényezői lesznek. Ahhoz, hogy ténylegesen jelentős sikereket érj el, áldozatot kell hoznod. Akár túlórákat is be kell vállalnod, és tilos nemet mondani az új kihívásokra, az ismeretlen terep felfedezésére. Tüzes Oroszlánként a meggyőzés képességét kell bevetned, és nem szabad magad lebeszélni semmiről. Ha az az első megérzésed, hogy egy adott dolog jó, és profitot hoz neked, akkor minden lépésedet ehhez az érzéshez igazítsd. Anyagi téren most kifinomult lépésekkel haladsz előre, s a pozitív eredmények sem maradnak el.

Szűz

A Jupiter erőteljes hátszele inspirál, nógat, tettekre sarkall – hát cselekedj! Most nem érdemes a fotelban ülve várni valamire, csodára, külső segítségre, időjárás-változásra... Tenni kell a dolgod, és a sikerek, jó eredmények hamar megérkeznek, talán még annál is látványosabban, mint reméled. Azt fogod érezni, ahogy hátulról egy láthatatlan kéz, egy megfoghatatlan energia folyamatosan taszigál előre, bökdös, piszkál, eltereli a figyelmedet a lényegtelenről, hogy a fontos dolgokra fókuszálhass. Ajtók nyílnak meg előtted, a nagy nehézségek messzire elkerülnek, olyannyira, hogy nemcsak a saját ügyeiddel haladsz látványosan, hanem másoknak is besegítesz, ha úgy alakul. Békés, harmonikus napok követik egymást, a tettek mellett jut elég idő a gondolkodásra, jövőd tervezésére is. Otthonod felújítására, takarításra, csinosítgatására is remek napok ezek.

Mérleg

Ha voltak esetleg kudarcaid a múlt héten, ha elcsúsztál a banánhéjon, ha valaki megkérdőjelezte a becsületességedet, netán más témában, ám kellemetlen élményeket éltél át, tudd, hogy az égiek ezen a héten mindenért kárpótolni fognak. Jó lesz minden, ami veled és körülötted történik. Ezekben a napokban nem létezik lehetetlen, nincsenek zárt ajtók, nincs megoldhatatlan feladat, kihívás. Minden rendben van, és ami esetleg rövid időre megkérdőjelezhető, ott is megérkeznek a kedvező válaszok. Most kivétel nélkül minden a te javadat szolgálja. Fogadj be minden friss információt, tanulj, tapasztalj, légy támasza másoknak! Ha szükséged van egy kedves szóra, simogatásra, ötletes tanácsra, fogsz segítőt találni, épp, amikor kell.

Skorpió

A Vénusz jótékony hatása nyugtatja a lelket, békét teremt a káoszban, kibékíti az ellenfeleket, úgyhogy az ilyen jellegű, bonyolult ügyek kerüljenek a héten fókuszba, s mindent rendezz, amit csak tudsz. Sok külső segítséget kapsz, szinte minden életterületen jó dolgok várnak rád, könnyebbé válik a kommunikáció, fél szavakból is megértenek téged mások, és ösztönösen besegítesz ott, ahol arra a legnagyobb szükség lesz. Az égiek hátszelet adnak érzelmi életed stabilizálásához, s ha vannak függőben lévő ügyeid, akkor azokat most meglepő könnyedséggel tudod rendezni. Keresd fel szeretteid és barátaid közül azokat, akikkel mostanában összeakasztottad a bajszod, mert a békülés garantált. Ha van párkapcsolatod, mélyülj el benne, szeresd a másikat feltételek nélkül!

Nyilas

Pár dolog egyáltalán nem úgy alakult a múlt héten, mint ahogy azt el- és megtervezted, vagy épp remélted? Sebaj! Egy percig se keseregj, nézz előre, és higgy abban, hogy végül mindent a magad javára tudsz fordítani. Most minden, ami a közelmúltban akadályként gördült eléd, hirtelen tovatűnik, hátszelet kapsz a céljaid eléréséhez, csak rajtad múlik, mennyi sikert zsebelsz be a napokban. Néha azért nem sikerül minden egy csapásra, mert egy kis idő elteltével egyre jobb irányba haladnak a dolgok, és még pozitívabb véget érnek. Ez most több témával összefüggésben is megfigyelhető lesz. Ha úgy érzed, hogy hétfőn és kedden még mindig nincs minden a helyén, akkor majd szerdától minden gát eltűnik az utadból.

Bak

Az égi konstellációk nagyrészt kellemes hangulatot, békességet ígérnek erre a hétre, nem kell tartanod attól, hogy hátrányos helyzetbe kerülsz, vagy negatív események, lelki törések, kellemetlen helyzetek nehezítik mindennapjaidat. Ez egy olyan időszak, amikor teljes mértékben a kezedben tarthatod az irányítást, s akkor jársz a legjobban, ha semmit nem erőltetsz, nem ragaszkodsz erőteljesen az elképzeléseidhez, ugyanakkor persze, ha cselekedni van kedved, akkor dönts le néhány gátat, és mozdulj ki a komfortzónádból. Senki sem fog akadályozni, sőt inkább önkéntes segítők jelentkeznek, hogy utat mutassanak. Kellemes napok követik egymást, a munkád terén egy rég áhított eredmény végre kézzelfogható formában kerül közel hozzád.

Vízöntő

Hétfőn és talán még kedden is adódik arra lehetőség, hogy egy csipetnyit lazíts, ám legkésőbb szerdán fordul a kocka, össze kell kapnod magad, mert erőteljes tempót diktálva is nehezen oldod meg azt a hatalmas mennyiségű feladatot, ami hirtelen kerül az asztalodra. Megállás nélkül kell robotolnod, intézkedned, másokkal egyezkedned, és nem mondhatsz nemet az új felkérésekre sem! Keresd a módját annak, hogy új tapasztalatokra tehess szert, akár azon az áron, hogy az tőled extra időt igényel. A hét teljes egészében ajánlott, hogy bátran vágj bele bármibe, az elhamarkodottság nem bajt okoz, hanem épp a javadra lesz. Minden könnyedén működik, a dolgok haladnak előre a maguk útján, és most még a kommunikációd is remekül működik.

Halak

Az élet napos oldalára vágysz? Hát teremtsd meg ennek a feltételeit, nem olyan bonyolult ám! Most megkapod a lehetőséget, feltárul előtted számos új lehetőség, rendezheted függő ügyeidet, és ha a végére érsz az aktuális feladatoknak, már ettől a ténytől is sokkal jobban érzed majd magad a bőrödben. Bár mostanság szerencsére volt már részed sok jóban, ezen a héten folyamatosan sütkérezhetsz a dicsfényben, pozitív élmények érnek, könnyen megtalálod a közös hangot másokkal, s akár új barátokra, esetleg üzleti kapcsolatokra is szert tehetsz. Olyan lehetőségek várnak rád, melyeket kiérdemeltél, különösen pénzügyek téren jött el az idő a változásra, ragadd meg a gyeplőt, és bármi adódjék, vállald el, csakis gyarapodással zárhatod ezt a hetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.