A nagy változások hete következik – Horoszkóp (augusztus 29. – szeptember 4.)

Forrás: Dreamstime -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alakítsd át az életed! Erre buzdítják az égiek a csillagjegyeket a nyár utolsó és az ősz első napjaiban. A Bikák legyenek elég bátrak, és ugorjanak fejest az ismeretlenbe, a Mérlegeknek most minden vágyuk teljesülhet, a Halak pedig ne féljenek elfogadni segítséget. Nézd meg, neked mit ígérnek a csillagok a Life.hu horoszkópjában! 

Igen vegyes hatások jellemzik a következő napjaidat. Néha a pokolba kívánnál mindent, de hidd el, hogy időnként a legrosszabb dolgokból alakulnak ki a legjobb eredmények. Ezen a héten lesz nehézkes, fárasztó és vidámságra okot adó dolog is. Semminek se szabj gátat, semmire se mondj nemet, azért ne, mert szerda, csütörtök vagy péntek egy olyan megkeresést hozhat el számodra, amelytől teljesen ledöbbensz. A téma jól megmozgatja a képzelőerődet, és lehet, hogy elsőre jó nagy feladatnak tűnik, de ne riadj meg tőle! Érdemes lenne megfontolni mindent, mert hosszú távon komoly sikert hozhat neked. Jó ötlet kikérni környezeted véleményét is, hiszen vannak körülötted olyanok, akik tapasztaltabbak nálad, és hátha tudnak neked tanácsokat adni.

A hét első felében szinte óhatatlan lesz, hogy komoly és kényes kérdéseket válaszolj meg. Olyan dolgok kerülnek elő, amelyekről nem szívesen beszélsz, de ennek oka valójában lényegtelen. Témává válhat a jóindulatúság, az önzetlenség, a tisztesség, a figyelem és a tisztelet. Ha korrekt és egyenes válaszokat adsz, annak tükrében, hogy legbelül jónak érzed, akkor nem fogsz veszíteni semmit sem! Ugyanakkor egy régóta húzódó ügy sem tűr tovább halasztást, meg kell oldanod azonnal, hogy tovább tudj lépni és fejlődhess, s lezárhasd a múltat. Csak előre nézz, ezt tartsd szem előtt! Végy erőt magadon, légy bátor, és merj beleugrani az ismeretlenbe. Egy új ajtó nyílik meg előtted, az egyedüli kérdés: át mersz-e lépni a küszöbén?

Remek napok következnek, panaszra nem lehet okod! Egyetlen dolog miatt lehet kifogásod: tele leszel feladatokkal, teendőkkel, megmérettetéssel, és sajnos ez a szabad időd mennyiségét korlátozhatja. A múlt heted is igen mozgalmasra sikeredett, de ez a hét még azon is túl fog tenni. A dolgok alakulása minden területen azt hozza, amire vágysz. Az eszed éles, mint a borotva, könnyen feltalálod magad, új ötletekkel leped meg környezetedet. Ne halogass semmit, csak tedd a dolgod! Mind a munka területén, mind a tanulmányaid vagy otthonod terén gyümölcsöztetheted képességeidet, és győzelemre viheted a régi és az új terveidet. A környezetedben lévő emberekre nagyszerű hatással leszel.

A hét eleje sehogy sem akar a kedved szerint alakulni, bármibe kezdesz, az nem akar haladni. Légy türelmes, ahogy közelít a csütörtöki újhold, minden nap kicsit könnyedebb lesz, majd pedig jöhet az eksztázis. Ne akard azt, hogy hétvége legyen már, merthogy minden előnytelennek tűnő, kellemetlen tapasztalattal több lehetsz! Tarts ki, a hét második felére rendeződni fognak a dolgok, jobb lesz a hangulatod is, sőt, még te fogsz másokat felvidítani! Egy igazán nagyszerű, eseménydús és izgalmas hétvégének nézel elébe. Élvezd az élet adta lehetőségeket, fogadd el a meghívásokat, ne maradj otthon esténként sem! Barátkozz, menj el múzeumba, kiállításra, hangversenyre vagy amihez igazán kedved lenne. Egy kellemes családi esemény csak tovább fokozhatja a hangulatodat.

A hét elején úgy tűnik, bizonyos feladatok sokkal több erőfeszítést kívánnak tőled, mint máskor, viszont ezáltal érdekes tapasztalatokra tehetsz szert. Összességében nem lesz túl jó a heti csillagállás, de aggodalomra azért nincs okod, mindössze annyi a feladatod, hogy jóval megfontoltabb, elővigyázatosabb és türelmesebb legyél a különböző szituációkban. Tüzes Oroszlánként néha figyelmetlen vagy, de a most következő napokban ez nem fordulhat elő! A hétköznapok során több kérés és ajánlat érkezik hozzád, de fontos lesz, hogy ne mondj azonnal igent vagy nemet semmire! Alaposan gondold végig a döntéseidet, sőt, jobb, ha alszol rájuk egyet. A váratlan helyzetek megfelelő és helyes kezelése számos új tapasztalatot hozhat neked.

Ezen a héten sűrűn gyötörnek kétségek, többször is elbizonytalanodsz, vajon belevágj-e egy olyan dologba, amit nem szeretsz csinálni, és még unalmasnak is tartasz? Vagy jobb volna már változtatnod? Talán Szaturnusz és az újhold együttes erővel döntésre, változtatásra tud ösztönözni, és ráérzel arra, hogy ideje lenne továbblépni s néhány dolgot alaposan megváltoztatni magad körül. Egyáltalán jó helyen vagy? Akarod továbbra is azt csinálni, amivel éppen foglalkozol? Ha kapcsolatban élsz, minden rendben van vele? Ha megérett benned az igény a változtatásokra, akkor ezen a héten nagyszerű lehetőséget kapsz arra, hogy továbblépj, és elfogadd, nem kell senkinek sem megfelelned, csakis saját magadnak!

Nagyszerű égi hatások segítik az utadat, mint sok száz fénylő lampion, úgy fogják a csillagok megvilágítani életed titkosabb, sötétebb területeit. Jó néhány dologban végre elkezdesz tisztán látni, megérted, az ok-okozati kérdéskört. Nagy változást érhetsz most el, mert ha eddig hagytad, hogy mások belekontárkodjanak az életedbe, ez most másképp lesz, magadhoz ragadod a kezdeményezést! A szerencsével sem lesz gondod, csak kívánnod kell, és biztosan teljesülni fog néhány vágyad! Nagyszerű lehetőségek kínálkoznak, csak rajtad múlik, mit használsz ki! Bőven lesz erőd, energiád, minden feladatot meg tudsz oldani, amibe csak belefogsz, sőt, igazán figyelemreméltó lesz a tempód.

A hét eleje igen nehezen indul, akadályokat kell leküzdened, ráadásul az újholdig érzelmileg is instabillá válhatsz, úgy érezheted, hogy sokan ki akarnak használni. Csütörtökig ki kell bírnod, és nem szabad mindent magadra venned, amin órákon át rágódsz. Ez nem vezet jóra, és még magadnak sem teszel jó! Olyan dolgok miatt is vitába keveredhetsz, amelyek még számodra is botorságnak fognak tűnni. Legyen fő szempontod a tudatosság! Állj ellen a kísértésnek, ne hagyd, hogy felbosszantsanak mások! Inkább, várd ki türelmesen a pompás újholdat és a vele érkező pozitív energiákat, majd szüless újjá! A hétvégére sokat javul a csillagokkal kapcsolatos helyzet, teljes mértékben lenyugszol, sőt vidámság lesz úrrá rajtad.

Szakmai téren igen komoly sikerre számíthatsz, ugyan az is igaz, hogy ez sok önfeláldozást, időt kíván majd tőled. Ha nem szaladsz el a kihívások elől, akkor ez a hét egyfajta vízválasztó lehet karriered, állásváltoztatásod szempontjából, vagy akár saját vállalkozásod elindítása sikeres eredményt hozhat. Mindenképpen magadhoz kell ragadni a kezdeményezést, ne várj arra, hogy mások megmondják, mit és miként kell megtenned. Lépj, és tegyél úgy, ahogy a belső hangod utasít! Csinálj valami rendkívülit, furcsát, kivételeset, hívd fel magadra a figyelmet! Magánéletedben fontos döntést kell meghoznod, ebben segítségedre lesz majd az újhold. Intézd el a vitáidat, rendezd a tartozásaidat, de ha neked adósak, akkor menj utána!

Ez a hét nagyon zsúfolt lesz. Az unalom, a szürkeség, a monotonitás máshol talál magának rejtekhelyet, mert nálad tele lesz a naptár érdekes teendőkkel. Az agyad egyfolytában kattog, az ötleteidet pedig muszáj lesz leírni egy papírra, nehogy a nagy káoszban valamelyiket is elfelejtsd. Az égiek mindenben segítenek, támogatnak, sőt, ami nem a te fejedből pattan ki, még abban is látsz kihívást, vagy legalábbis néhány jó tanácsot tudsz adni másoknak. Számos embernek mutathatod meg rejtett képességeidet, ugyanakkor százszázalékosan és tökéletesen végzed a dolgod, a határidőket is szem előtt tartva. Ez talán már túl szépen hangzik, igaz? Az lehet, de attól még ez lesz a valóság, éld hát meg teljes egészében.

Ne légy meglepődve azon, ha problémák, viták és konfliktusok nélkül telik ez a hét. Bár mindig fel vagy arra készülve, hogy adódhatnak nehézségek, gondok, de most tutira nem fognak. A szerencse már hétfőn melléd szegődik, a legkülönbözőbb formában tapasztalhatod meg, milyen jó mázlistának lenni. Az sem kizárt, hogy elkerülsz egy balesetet, megtalálsz valamit, amiről azt hitted, hogy rég elveszett, de az is megeshet, hogy egyszerűen csak szembetalálkozol mások nagy problémáival, amelyek arra mutatnak rá, hogy neked mindezzel nem kell megbirkóznod. Elgondolkodsz azon, miként tudnál segíteni a környezetedben élőknek. Nem feledkezhetsz el arról sem, hogy nem szabad mindenkinek a problémáját a nyakadba venned. Adj tanácsot, mondd el a véleményedet, de ne oldj meg senki helyett semmit!

Ez a hét sokkal jobban alakul, mint azt gondoltad volna. Szakmai téren nagyot ugorhatsz a ranglétrán, sőt, alkalmad lesz a fejlődésre, akár egy tanfolyam vagy egy továbbképzés által is. Sokat fejlődhetsz, és végre magadénak tudhatod az elmúlt időszakban kimaradt dicséreteket is. A sok munka mellett ne feledkezz el arról, hogy a családod vagy társad támogatása nélkül nem jutottál volna el eddig, ezért szentelj időt a magánéleted kiegyensúlyozottabbá tételére is. Most megérezheted, milyen jólesik szeretteidnek a figyelmed. Mindig van segítséged, ha szükséged lenne valamire, hozzájuk bátran fordulhatsz, ugyan most az irány megváltozik, mert ők kérnek tőled támogatást. A hét második felében szükséged lehet mások segítő ötleteire, tapasztalt emberek tanácsaira, így fogadd el a külső segítséget!

Csillagjegyed elárulja, milyen vagy a párkapcsolatbanhttp://www.life.hu/horoszkop/20150617-csillagjegyed-elarulja-milyen-vagy-a-parkapcsolatban.htmlAz ellentéted vonz, vagy a hasonlóságot keresed a párodban? És vajon mit árul el a pasiról a csillagjegye? Lássuk, mit mond a horoszkóp.HoroszkópOrigoÁlomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockMit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--A munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstockHoroszkópod elárulja, hogyan veszekszelhttp://www.life.hu/horoszkop/20141205-horoszkopod-elarulja-hogyan-veszekszel-es-vitazol-a-csillagjegyed-szerint.htmlEgyformán veszekszik vajon minden jegy, vagy más, ha egy Oroszlán gurul méregbe, vagy egy Bikának forr fel az agyvize? Asztrológiai veszekedés-tipológiánk bemutatja az egyes jegyek vitázó szokásait.HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.