Új kapuk tárulnak fel előtted – Ezt tartogatja a horoszkópod júniusra

június asztrológia havi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl vagyunk az elmúlt éveket megnehezítő, Plútó-Uránusz kvadráton, indulhat egy új életszakasz. Mikor, ha nem a nyár elején kell megváltoztatni a dolgokat? Formáld a külsődet, harmonizáld a lelkedet, és bátran hagyd magadat elcsábítani!

Mihamarabb tégy olyan dolgokat, melyek közelebb visznek az igazsághoz, a valós tényekhez. Ne félj szembenézni saját helyzeteddel, különösen akkor, ha az hátrányos számodra. A változások elől ne dugd a fejed a homokba, jobb, ha részt veszel benne, hisz nélküled is megtörténik, akár akarod, akár nem. Új ajtók nyílnak ki előtted, rajtad áll, mire vagy képes, mennyi kockázatot vállalsz, akarsz-e hasznot húzni a most adódó lehetőségekből. Tele vagy energiával, fáradhatatlan vagy, és természetes, hogy szeretnél valami különleges dolgot létrehozni. Mozgalmas életednek köszönhetően most sokat tevékenykedsz, és épp így tudsz közelebb kerülni a vágyaidhoz.

Emberi kapcsolataidat nem érdemes elhanyagolnod, ez most károkat okozhat neked. Kibúvók helyett inkább a találkozások, beszélgetések lehetőségét keresd, megéri javítani a különféle kötelékeket. Családodra, barátaidra mindig számíthatsz, ezt ne feledd. Amennyiben már elkötelezted magad egy kapcsolatban, azt is fel kell frissíteni. Ha még keresed a nagy Őt, akkor új szerelmi köteléket létesíthetsz, a Vénusz és a Hold támogatnak ebben. Kiváló alkalom június hava arra, hogy sok időt tölts szeretteiddel, és átértékeld hozzájuk fűződő viszonyodat. Gondtalan időszaknak nézel elébe, de ez nem jelenti azt, hogy a megtartásért nem kell semmit tenned.

Kissé nehézkesen indul el június hava, az első napokban semmi nem megy gördülékenyen, hiába adsz bele mindent a feladataid elvégzésébe, egyszerűen nem jönnek meg az eredmények. Ne aggódj, ami késik, nem múlik! Amit nem kapsz meg 4-éig, az utána egyben érkezik meg, úgyhogy egy pillanatig se gondold, hogy feleslegesen vagy szorgalmas és odaadó. Meglehet, hogy az önbizalmad nem lesz topon, és keresni fogod a magányt is. Itt az ideje, hogy önvizsgálatot tarts, őszintén és alaposan kiértékeld önmagadat, valamint másokhoz való viszonyodat. Egy alapos tükörbe nézés segítségével érzelmesebb hangulatba kerülhetsz, szinte alig ismersz magadra.

Meglepően sok újdonság, mozgalmasság, kihívás és váratlan találkozás vár rád június havában. Ne riadj meg a sok eseménytől, mert mind a javadat fogják szolgálni. Jelentős fejlődést hozhat számodra az első két hét, hisz 4-étől növőben lesz a hold, te pedig így kiteljesedsz. Szentelj figyelmet a váratlanul jött lehetőségeknek, szakíts a megszokásokkal. Ne félj jelentősen módosítani, változtatni, legyen szó partnerkapcsolatról, munkáról, vagy épp tanulásról. Egy újjászületési lehetőséget kapsz, amikor eldöntheted, mit akarsz, és mit nem a jövőben csinálni. Ne szabj gátat önmagadnak, vagy a lehetőségeidnek.

Sok függőben lévő ügyet megoldottál mostanság, és ez alapot ad a bátorsághoz, a tervezéshez, a mindennapi dolgok kellemes megéléséhez. Ugyanakkor te is tudod, hogy nincs mindennek vége, és épp most érkezik el a pillanat ahhoz, hogy alaposan, mélyen áttekintsd és módosítsd kapcsolatodat családoddal, barátaiddal, iskolatársakkal vagy a kollégákkal. Új munka válhat aktuálissá, vagy jelentősen módosulhat a régi, de a saját vállalkozás ötletét se vesd el. Érdekes szerződést köthetsz, régieket bonthatsz fel, s ez vonatkozhat dolgokra, ingatlanokra vagy személyekre is. A lényeg az, hogy változtatnod kell számos megszokáson, és tisztán kell látnod, hogy hová is tartasz.

Jó energetikájú hónap áll előtted, a Jupiter lehet a titkos segítőd, így bármibe kezdj most, azt könnyedén sikerre viheted, olyannyira, hogy néhányaknak leesik az álla. Ha szükséges, akkor támogatókat is találsz terveid kivitelezéséhez, merj beszélni a vágyaidról. Régebbi dolgaid lezárásához, vagy épp újraindításához is nagyon jó időszak következik. Fontos, hogy elegendő időt szánj pénzügyidre, rendezd, amit kell, most akár hitelt is felvehetsz. Magánéletedben azért lesz fontos a következő pár hét, mert ez lehet a megbékélés ideje, amikor mindenki ki tudja mondani, hogy mire vágyik, vagy épp mi nem tetszik neki.

Mérlegként néha egészen meglepő dolgokkal állsz elő, júniusban viszont egyvalamit semmiképpen se tegyél: ne légy tüzes, vehemens, se akaratos. Oda kell figyelned a döntéseidre, az apróságokra, mert könnyen elcsúszhatsz a banánhéjon, ha túl sokat kockáztatsz. Jól teszed, ha alaposan átgondolod az emberekhez fűződő viszonyodat, és itt nem csak a magánélet, hanem az iskola, a munkahely és még a szomszédság is szóba jöhet. Ha figyelsz másokra, akkor önnön magadat is jobban megismerheted. Ez kiváló időszak arra is, hogy együtt legyél másokkal, s kissé toleránsabbá válj. Ne ess túlzásokba, minden pillanatban maradj higgadt!

Kifejezetten felemelkedő, s bizony jelentős sikereket hozó időszak áll előtted, figyelmedet elsősorban feladataidra összpontosítsd, s ezek közül is azokra leginkább, amelyekről tudvalévő, hogy hasznot és eredményt hozhatnak neked. Szakmai előmeneteled most szárnyakra kaphat, ráadásul alkalmat kaphatsz arra, hogy feljebb lépj a ranglétrán. Érdekes változások indulnak el munkáddal összefüggésben, akár egy új lehetőséget is felkínálhatnak számodra. Most megalapozhatod egzisztenciádat, ami számodra nagyon fontos tényező. Szerződéseket ne írj alá a 22-ét követő napokban, túl nagy kockázatokat rejt az az időszak.

Remek a hangulatod, és nem is kell ennél jobb hónapindító. Az időjárás is egészen jól alakul, mi kell ennél több? Sokat mosolyogsz, emellett légy kedves mindenkivel, a pozitív hatás garantált. Igazán nagyszerű hónap lesz a június, jók a lehetőségek tanulásra, karrierépítésre, munkahelyváltásra, sőt, akár a saját vállalkozásod megalapítására. Új barátokra tehetsz szert, akik hosszú távon melletted maradnak, és érdemes az idődet és az energiádat rájuk szánnod. Az Uránusz miatt hajlamos lehetsz kissé többet filozofálgatni, de ennek is meglesz az eredménye. Kellő magabiztosság jellemezhet, ha mindig kiállsz a véleményed mellett.

Június hava nem lesz zökkenőmentes, ám te álld a sarat, bírd a gyűrődést, és akkor a hónap végén egy dolgot biztosan elmondhatsz magadról: jó vagy és eredményes, és mindent megtettél a sikerért. Arra készülj fel, hogy különféle ügyeid intézéséhez, rendezéséhez külső segítségre lesz szükséged, ez lehet családi, baráti vagy épp szakmai jellegű. Így egyáltalán nem teszed jól, ha csak önmagadra támaszkodsz. A másokkal való együttműködés lényeges kérdéssé válik. Akár üzleti, akár magánéleti téren nem árt megvizsgálnod a lehetőségeidet, s azt, vajon kellő időt és energiát ölsz-e a kapcsolataidba. A mérleg nyelvét ki kell egyenlíteni, különben valaki hamarosan elégedetlen lesz. Cselekedj okosan!

Június hava nem kedvez neked, és főleg az első napokban lesznek kétségeid afelől, vajon jó helyen vagy-e, jó dolgokat csinálsz-e. A kérdések nem véletlenül merülnek fel, közben az égi áldások sem épp a legkedvezőbb energetikát nyújtják számodra. Sebaj, te ne csüggedj, hanem a célt tartsd mindennap fókuszban, így az apró akadályok könnyen átléphetőek. Különösen a meglévő párkapcsolatoknak árthat a hónap eleje, ezért ne siess el semmilyen döntést, a pillanat hevében kimondott szavak sokat árthatnak. Légy toleráns másokkal és önmagaddal szemben is, és problémáid megoldását kivételesen told el június utolsó harmadára. Most inkább saját szükségleteiddel törődj, töltsd fel magad energiával!

Az év legsikeresebb időszakán már túl vagy, de ez véletlenül sem jelenti azt, hogy lazsálhatsz, vagy nem kell továbbra is mindenhol helytállnod. Jó hír az, hogy június folyamán az égiek nem fukarkodnak a jóval, kedveznek neked, új kapukat nyitnak meg, ugyanakkor nem kényszerítenek semmire. Pontosan azt tedd, amit szeretnél, és amiben látsz valamilyen fantáziát. Igazán jó és nagyszerű pillanatokban lesz részed, s még akár a munkahelyeden is fordulat következhet be. Elismerésben részesíthetnek, esetleg megcsíphetsz egy jobb pozíciót. Nagyon jól alakulnak dolgaid, egyenes út vezet a sikerhez, csupán ki kell használnod minden adandó alkalmat! Egy jó tanács: maradj hű önmagadhoz.

A munkába menekülsz? Magadba roskadsz? Horoszkópod elárulja, hogyan viseled a szakításthttp://www.life.hu/horoszkop/20141216-a-horoszkop-csillagjegyed-alapjan-kiderul-jol-vagy-rosszul-viseled-a-szakitast.htmlNémely jegy szülötteit igencsak megviseli a szakítás, míg mások - látszólag - könnyebben túlteszik rajta magukat. A jó hír az, hogy a gyógyulás szinte minden esetben biztos. De vajon hogyan viselkedik egy Kos, ha dobták, vagy mit vált ki a Halakból, ha összetörték a szívét. A Life.hu cikkéből kiderül.HoroszkópThinkstockHoroszkópod elárulja, hogyan veszekszelhttp://www.life.hu/horoszkop/20141205-horoszkopod-elarulja-hogyan-veszekszel-es-vitazol-a-csillagjegyed-szerint.htmlEgyformán veszekszik vajon minden jegy, vagy más, ha egy Oroszlán gurul méregbe, vagy egy Bikának forr fel az agyvize? Asztrológiai veszekedés-tipológiánk bemutatja az egyes jegyek vitázó szokásait.HoroszkópThinkstockÁlomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockA horoszkópod elárulja, milyen vagy a Facebookonhttp://www.life.hu/horoszkop/20141107-vicces-kozossegi-oldal-horoszkop.htmlIdeges leszel, ha valaki szelfit posztol magáról? Esetleg beszólnál neki, ha már megint lefotózta az új cipőjét? Lehet, hogy ez nem is a te hibád, hanem a csillagjegyedé! Persze azért ne vegyél minden szót véresen komolyan...Horoszkóp--Így rendezd be a lakásod! - Horoszkópod eláruljahttp://www.life.hu/horoszkop/20101129-igy-rendezd-be-a-lakasod-horoszkopod-elarulja.htmlHa már a lakberendezési áruházak színes-szagos katalógusai is hidegen hagynak, ahhoz meg pláne nincs kedved, hogy üzletről üzletre zarándokolj a tökéletes kanapé (asztal, szék, csempe...) reményében, olvasd el dizájnhoroszkópunkat, amelyből megtudhatod, milyen színek és stílusok illenek hozzád!Horoszkóp--Horoszkópod elárulja, mit sportolj!http://www.life.hu/horoszkop/20101014-horoszkopod-elarulja-mit-sportolj.htmlMég nem találtad meg az igazit? Nem tudod, hogy milyen testmozgás illik hozzád? Mint annyi minden másra, a csillagjegyed erre is választ ad. Íme, a Life.hu nagy sporthoroszkópja!Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.