Hétvégi horoszkóp (május 28–29.) – Engedd el magad!

Forrás: Dreamstime -
asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák jobban teszik, ha kimozdulnak a négy fal közül, a Rákok csípjék ki magukat, és ismerkedjenek, a Nyilasok pedig ne érezzék rosszul magukat azért, mert az otthon békéjére vágynak. Nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu horoszkópja! 

Ez a hétvége zsúfolásig lesz érzelemmel, romantikával, és bizony a szenvedélyt is elég nehéz lesz lecsillapítani, úgyhogy eleve arra készülj, bármi megtörténhet, még az is, amire egyáltalán nem gondolsz. Ha van kedvesed, azért, ha pedig nincs, akkor azért! Látványosan vonzod magadhoz az ellenkező nem egyedeit, csak egy fess ruhára, és némi mosolyra lesz szükség. A szerelem kerül fókuszba, semmi más nem fog érdekelni, mint a hódítás lehetősége, de hagyd magad, ha úgy alakul! Felejtsd el az otthoni kötelezettségeket, és ha kell, akkor a családoddal is közöld, hogy kijár neked két nap teljes szabadság.

Végre ismét itt a hétvége, amelyet annyira vártál már, s bizony meg is érdemled, hogy a vágyaid szerint alakuljon minden. Legbelül a nyugalom és a pihenés lehetősége vonz? Helyes, a munkát messziről kerüld el, különben is fogyásban van a Hold, ami miatt mindent lassan és nehézkesen végeznél el. Nő az esélye annak, hogy váratlan vendégek állítsanak be hozzád, ezt pedig egyetlen módon kerülheted el: úgy, hogy elmész otthonról. Légy spontán, mondj igent, ha hívnak valahová, vagy csak ülj be a kocsiba vagy egy vonatra, s menj, amerre a szíved visz.

Ez a hétvége minden bizonnyal nem lesz csendes, sem pedig nyugodt, annál inkább mozgalmas. Elsősorban különféle, összegyűlt otthoni feladatnak szeretnél a végére járni, ami dicsérendő, de ez alaposan kimeríthet, s a végén nem lesz kedved elmenni sehová. Pedig szombat este érdemes kimozdulni a négy fal közül, s olyasmit tenni, amire rég nem volt példa. Neked is jár a szórakozás, s közben jó, ha tudod, hogy esélyt kapsz egy szerelem megalapozására is. Ha már van valakid, akkor engedhető meg csak az a luxus, hogy csendben, édes kettesben otthon maradjatok.

Jupiter felpörget, Vénusz csábításra invitál, így szinte biztos, hogy elfelejtheted az otthon ücsörgést. Mozdulj ki, tégy valami formabontót, a Merkúr új barátságot vagy akár szerelmet is behoz. Ne maradj otthon, ölts magadra csinos ruhát, és ruccanj ki valahová, a fő, hogy legyél társaságban. Nem a hely a lényeg, hanem az, hogy emberek közt légy, ismerkedj, beszélgess, tapasztalatokat cserélj másokkal, s persze maradéktalanul jól érezd magad. Azt veheted észre, hogy rohamtempóban pörögnek az események, jöttök-mentek, és sokkal több élmény ér, mint egy átlagos hétvégén.

Vajon tényleg hiányzik valami az életedből? No, de mi lehet az? Hogyan találod meg a választ? Ha van kedvesed, akkor ott keresd a probléma forrását, talán ideje átgondolni, mit is akartok egymástól, merre haladtok, mi okozhat félreértést köztetek. Ha együtt, akkor sürgősen át kell beszélni a teendőket, és menteni a menthetőt. Ha viszont még keresed az igazit, akkor hirtelen toppanhat be életedbe a szerelem, nagyon fontos, hogy ne kételkedj semmiben! Egy feladatod van: elhinni, hogy ez itt a valóság, nem pedig valamilyen fikció. Mindenképp érkezik a változás mindennapjaidba, fogadd ezt el!

Zsúfolásig telve vagy energiával, a hangulatod emelkedett, és hódítani szeretnél, megmutatni a rejtett oldaladat. Jól teszed, ha nem ücsörögsz otthon. Ráadásul egy nagy adag merészség is beléd bújik a következő két napon, ami tovább fokozza a kedélyállapotodat. Ezen a hétvégén időd jelentős részét a szenvedély és a vehemencia uralja, alig várod, hogy végig szerelmeskedd kedveseddel a délelőttöt, az estét, a délutánt. A harmónia most ott lesz veletek, hát élvezd! Ha a magányos Szüzek társaságának vagy még a tagja, próbálgasd a szárnyaidat, tesztelj új csábítási praktikákat, figyeld meg, hogy nem marad viszonzatlan a próbálkozásod.

Fárasztó hét áll mögötted, s egyáltalán nem ciki ezt beismerni, és kimondani, hogy pihenésre, láblógatásra vágysz. Kivételesen azt sem kell tagadnod, hogy nyűgös vagy kissé. Érzed, hogy ki kell mozdulnod otthonról, el kell menned valahová, ahol egy kis csend és béke ölel körbe. Adj erre esélyt magadnak. A tűréshatárod szélére értél, szombat délelőtt még a legapróbb dolgokon is képes leszel felpaprikázni magad. Ne rontsd el a hangulatot, se a sajátodét még jobban, se másokét! Inkább kapcsold ki a munkával összefüggő minden gondolatodat, és csak arra koncentrálj, ami épp történik veled és körülötted.

Eleinte talán azt érzed, hogy nem tudsz kellőképpen ráhangolódni a hétvégi hangulatra, sokkal inkább a mindennapos gondolatok gyötörnek szombaton, és igencsak elterelik figyelmedet családodról, barátaidról vagy épp a tervezett programokról. A munkád, esetleges vállalkozásod vagy egy személyes ügy terhe nyomja a vállad? Nos, mivel úgysem tudod ezt a gondot megoldani hirtelen, hát kapcsolj ki, szórakozz, menj társaságba, a többivel ráérsz hétfőn foglalkozni. Ha nem pihened ki magad, ha nem vezeted le valahogy a feszültséget, azzal csak magadnak ártasz.

Megmagyarázhatatlan feszültség uralkodott rajtad az elmúlt napokban? Sebaj, ez másképp lesz a hétvégén, hisz teljesen felszabadulsz, lenyugszol, békére lelsz, és még másokat is ugyanerre tudsz ösztönözni. Mindegy, hogy az egyedüllét mellett döntesz, vagy társaságot keresel magadnak, a lényeg, hogy biztosan jól fogod magad érezni. Az egész heti hajtásból eredő kimerültségedre kötelező gyógyír a kellő mennyiségű és minőségű alvás, a finom étkek, és a napfürdő. Csak akkor maradj otthon, ha van kerted, vagy legalább egy teraszod, ahová kiülhetsz.

Ahelyett, hogy mihamarabb a hétvégére koncentrálnál, inkább kitalálsz magadnak valami extrém feladatot, ami szabad óráid egy részét biztosan kitölti? Ne tedd, luxus lenne elpazarolni a hétvégét feladatteljesítésre pihenés helyett. Nem baj, ha szombaton kedved támad rendet rakni a szekrényedbe, a padláson vagy épp a pincében, de ne töltsd ezzel az egész napot. Mozdulj ki a négy fal szorító öleléséből, nyitva vannak a strandok, és már a Balaton vize is fürdésre alkalmas. Nyakunkon a nyár! Ne akard ezt másnak láttatni, mint ami. Meleg van, és élmények várnak rád, csupán nem otthon!

A hét szorgosabbik időszaka bizony zsúfolásig volt tennivalókkal, és nem ritkán stresszel is, sőt, akadt benne némi zűrzavar is, de persze ezt te simán túlvészelted. Néhány negatív töltetű percet kivéve összességében elégedett lehetsz, hisz bőségesen volt részed pozitív élményben, aminek a folytatása várható a hétvégén. Mindenképpen menj emberek közé, ismerős vagy ismeretlen társaságba, a lényeg, hogy mozdulj ki a négy fal közül, és keress olyan helyet, ahol táncolhatsz, és levezetheted az esetleges feszültséget, ami felgyűlt benned. Nyugodtan ereszd el magad, belefér egy kicsivel több alkohol is, de ne ess túlzásokba.

Minden dicséretet megérdemelsz, le a kalappal előtted, hisz maximálisan kitettél magadért a hét eddigi részében, bárhol élj, bármi legyen a kötelezettséged. Ráadásul kiemelendő, hogy nagyon előrelátó voltál a hét folyamán, időben kitaláltad és megszervezted a hétvégi programot, s ennek megfelelően hagytad magad mögött a hét szorgalmas részét a pénteki nappal. Szeretnél felüdülni? Kitombolni magad? Kedveseddel összebújni, vagy épp megtalálni végre az igazit? Nos, bármilyen terved is legyen, Vénusz kinyitja lelked és szíved kapuit, így a legkülönfélébb impulzusokat is befogadod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.