Lendülj formába elérhető áron a Lidl nassolnivalóival!

Lidl, Alesto
Lidl -
PR cikk aszalvány olajos magvak lidl
Ha te is a Lidlben vásárolsz, egészen biztosan találkoztál már az áruházlánc saját márkás Alesto-termékeivel. A különféle magvak és gyümölcsszeletek egyrészt kiváló ár-érték arányúak, másrészt beilleszthetők az egészségtudatos étrendbe is.

A vállalat a termékkínálatának bővítése során kiemelt figyelmet szentel a változó fogyasztói szokásoknak a minőség, frissesség, egészségesség és a kedvező ár mellett. Az Alesto finom nassolnivalók új világát tárja a vásárlók elé nap mint nap: növényi magvak, magvakból és aszalt gyümölcsökből álló mixek, és a különféle gyümölcsszeletek is megtalálhatóak a kínálatban.

Nassolj egészségesen!

Étkezések között gyakran nyúlnak az emberek nassolnivalókért és rágcsálnivalókért, de ezeknek nem kell egészségtelennek lenniük. A Lidl Alesto saját márkás termékei egészséges, ízletes snacket kínálnak mindenki számára. A termékek egytől-egyig magas minőségű alapanyagokból készülnek. Kiváló élelmirost- és fehérjeforrások, vitaminokban gazdagok, melyek támogatják az immunrendszer működését és számos jótékony hatással bírnak. Az Alesto termékcsaládhoz összesen több, mint 30 termék tartozik, így a széles választéknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet és fittségre ügyelve, lelkiismeretfurdalás nélkül nassolhat.

Lidl Alesto
Az Alesto  termékek egytől-egyig magas minőségű alapanyagokból készülnek. 
Forrás: Lidl

A szakemberek is ajánlják

Az olajos magvak, az aszalt gyümölcsök és a gyümölcsszeletek - olyan egészséges snack ötletek, melyekkel nem csak változatosabbá tehetjük étrendünket, hanem értékes tápanyagokkal is gazdagíthatjuk azt. A szakemberek is azt hangsúlyozzák, hogy szervezetünk számára fontos, hogy ezeket is beillesszük az étrendünkbe. Persze nem mindegy, hogy mennyit eszük meg belőlük és az sem, hogy mikor.

  • Fogyasszunk 1 marék tetszőleges olajos magot/mag mixet tízóraira vagy uzsonnára 1 adag friss gyümölcs kíséretében. 
  • Lehetőség szerint válasszuk az aszalt gyümölcsök közül a natúr verziókat, melyek hozzáadott cukrot és hidrogénezett növényi olajokat sem tartalmaznak. 
  • A gyümölcsszeletek jó rostforrásnak minősülnek, melyek kedvező hatással vannak emésztésünkre. Fogyasztásuk igazi desszert élményt ad, ezáltal kiválthatják vagy csökkentetik a cukros édességek iránti sóvárgást.

Az Alesto tökéletes választás nemcsak az egészséges reggelihez, hanem akkor is, ha rohanás közben szeretnénk bekapni valamit, vagy egészségeset szeretnénk nassolni például az esti filmezéshez. Választhatsz kisebb-nagyobb csomagolásút is, de akár XXL kiszerelés is kapható belőlük.

Nézzük, mik közül választhatsz!

Alesto Nuts&Raisin: A pörkölt földimogyoró és kesudió, natúr mandula, törökmogyoró és mazsola keveréket bátran fogyaszthatják glutén- vagy laktózmentes diétát, vagy vegán étrendet követők is. Magas energiatartalmának köszönhetően tökéletes kísérője a szellemi vagy fizikai igénybevételt jelentő tevékenységeknek. Élelmirost- és fehérjeforrásként is megállja a helyét, kiváló forrása a B1-, B2- és B6-vitaminoknak és cinknek. Emellett telített zsírban és nátriumban szegény, nem tartalmaz hozzáadott cukrot, gazdag E- és B3-vitaminokban, káliumban, foszforban, magnéziumban, vasban és rézben. Tökéletes, növényi alapú snack, ami természetes alapanyagokból áll, értékes vitamin-, ásványianyag, élelmirost- és fehérjeforrás és magas élvezeti értéket nyújt ízletességével és roppanósságával. A termék elnyerte Store Insider szaklap által életre hívott, Az év saját márkás terméke 2023 díjat is magvak kategóriában.

Alesto Kaliforniai pisztácia: Gazdag fehérjékben, rostokban, telítetlen zsírsavakban és antioxidánsokban egyaránt, ezért rendszeres fogyasztása segíthet a rák és a szívbetegségek elleni védekezésben is.

Alesto Chilei aszalt szilva: Értékes rostjai jótékonyan hatnak emésztésünkre és a koleszterinszint szabályozására. Értékes tápanyagai támogatják az ideg- és az immunrendszer működését.

Alesto California Diákcsemege: A többféle aszalt gyümölcsnek és olajos magnak köszönhetően számos pozitív élettani hatása van.

Alesto Selection Mandula, natúr: Kiváló növényi fehérje- és rostforrás, ezeken kívül E-, B-vitaminokban, magnéziumban és kalciumban is gazdag.

Alesto Pörkölt, sótlan napraforgómag: Számos jótékony hatású vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Kiemel­hető B1-, E-vitamin, kalcium, kálium és magnézium tartalma is.

Alesto Földimogyoró: Fehérjetartalma kifejezetten magas. Többféle B-vitamint, bőrvédő hatású E-vitamint, számos ásványi anyagot és hasznos bioaktív növényi vegyületet is tartalmaz.

Alesto Pörkölt, sós tökmag: Kiváló természetes magnéziumforrás; rost-, fehérje- és zsírtartalma növelik a teltségérzetet és a vércukorszint szabályozására is kedvezően hatnak.

Ha szereted ezeket a termékeket, április 6-7-én 20 százalék kedvezménnyel vásárolhatod meg a Lidl üzleteiben. Ha pedig még nem fogyasztottál közülük, itt a lehetőség, hogy olcsóbban kipróbáld!


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.