Shannen Doherty végstádiumú mellrákja átterjedt az agyára - Videót posztolt a sugárkezelésről

Forrás: David Livingston / Getty Images North America / AFP -
vizsgálat Shannen Doherty áttét sugárkezelés melldaganat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívszorító bejegyzést tett közzé Shannen Doherty. Megmutatta, hogyan zajlik a sugárkezelés, amit az agyi áttétek miatt kap.

Egy januári vizsgálat során áttétet találtak a mellrákos Shannen Doherty agyában. A Beverly Hills 90210 színésznője sugárkezelésket kap.

"2023 január 12. - Január 5-én a CT-vizsgálat áttétet mutatott ki az agyamban. Január 12-én került sor az első sugárkezelésre. Jól látható a félelmem. Klausztrofóbiás vagyok, és sok minden történt az életemben. Szerencsés vagyok, hogy nagyszerű orvosaim vannak, de ez a félelem, a zűrzavar, az időzítés... Így néz ki a rák" - írta a videóhoz a színésznő.

Shannen Dohertynél agyi áttétet találtak egy vizsgálat során Forrás: David Livingston / Getty Images North America / AFP

Dohertynél először 2015-ben diagnosztizáltak mellrákot. Masztektómián esett át, majd kemoterápiát és sugárkezelést is kapott. 2017-ben kiderült, hogy a betegsége kiújulóban van, majd 3 évvel később bejelentette, hogy nem tudják meggyógyítani.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.