Károly herceg tiszta vizet öntött a pohárba: így van most II. Erzsébet királynő

Forrás: AFP/Adrian Dennis -
betegség II. Erzsébet királynő II. Erzsébet brit királynő Károly herceg egészség II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Károly herceg elszólta magát, és arról beszélt, hogy van most II. Erzsébet.

Az utóbbi időben egyre többen találgatták, milyen állapotban van a 95 éves II. Erzsébet királynő, ugyanis november közepén több hivatalos eseményét is lemondta. A trónörökös Károly herceg újabb és újabb feladatokat vett át az uralkodótól, és bár nyilatkozatával próbálta megnyugtatni a közvéleményt, sokak szerint inkább hatott beismerésnek.

Károly szűkszavúsága sokak szerint nem sok jóra utalhat -írja a Bors. A The Sun információi szerint az anyakirálynő egyre jobban érzi magát, így nem kérdés, hogy részt vesz majd a családi karácsonyon Sandringhamben, így remélhetőleg hamarosan újra kicsattanó formában lesz.

Forrás: AFP/Adrian Dennis

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.