pánikroham Facebook élő közvetítés Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta küzd a pánikbetegséggel Kasza Tibi, és úgy döntött, hogy ezt most megosztja követőivel: megmutatta, milyen az, amikor rohama van.

Kasza Tibi élő videóban jelentkezett be a Facebookra, amikor rátört a pánikroham. Elhatározta, hogy megmutatja, milyen is a pánikbetegség. Támoogatni szeretné srostársait.

"Egy picit most uralkodom éppen valamin. És mivel sokan küzdenek ezzel, én most beszélgetek veletek közben. (...) Sokat beszélgettünk már a pánikrohamról, meg hogy milyen egy pánikroham, meg évekig voltam pánikbeteg. És nagyon nagyon régen nem volt már egyébkén, de az ember ilyenkor már sokkal jobban tudja kezelni, amikor van. És ebben a pillanatban, most éppen egy ilyen pánikroham közepén, derekán vagyok. Csak azoknak akarom elmondani, akik ettől jobban megijednek, és nehezen tudják kezelni" - mondta a videóban Tibi, aki azt is pontosan leírja, hogy milyen tünetei vannak, és mi az, ami neki ilyenkor segít.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.