Dévény Anna Szinetár Dóra Down-szindróma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra mindent megtesz azért, hogy megfelelően fejlessze kisfiát: sikerült is megtalálnia a legjobb módszert. Ezzel gyógyul Benjamin. 

Szinetár Dóra szeptemberben adott életet kisfiának, akiről kiderült, hogy enyhén Down-szindrómás. A színésznő azóta folyamatosan foglalkozik Benjamin fejlesztésével és azzal, hogy milyen lehetőségek állnak előttük. "

enyhén hipotón.

Szinetár Dóra Down-szindrómás kisfia gyógytornával gyógyul Forrás: Instagram/Szinetár Dóra

Ezt pedig szerencsére tökéletesen lehet korrigálni, kétféle módszer létezik: a katonamódszer, és a Dévény Anna-féle terápia. "A katonamódszert alkalmazó doktornő az első pillanatban közölte velem, hogy a gyerek egy dobozban van. Ők megvizsgálják, ha minden rendben, és a doboz tetején van, akkor nincs sok teendő. Ha az alján, akkor felhozzák a tetejére, de abból a dobozból ember ki nem veszi. Mélyen hiszem, hogy a Dévény-módszer csodája a kezelők személyiségében is rejlik" - mondta Szinetár Dóra a Nők Lapja Egészség márciusi számában.

Mi is az a Dévény-módszer?

A Dévény módszer, azaz a Dévény Speciális manuális technika-Gimnasztika Módszer nevét kitalálójáról, Dévény Anna gyógytornászról kapta. Ez a mozgásrehabilitáció eddigiektől eltérő, gyökeresen új megközelítése. A mozgásrehabilitációban minden módszer a beteg mozgásának erőltetésén alapul, a DSGM azonban képessé tesz. Mindenki elvárja a pácienstől, hogy azt csinálja, amire nem képes. A DSGM speciális manuális technikája a képessé tevés egyedüli eszköze.
Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.