Sikeres péniszátültetést végeztek Amerikában

Forrás: Massachusetts General Hospital Center for Regenerative Medicine -
nemiszerv műtét átültetés péniszátültetés Amerika beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bostoni Massachusetts General Hospital sebészei bejelentették, hogy Amerikában először hajtottak végre sikeres péniszátültetést egy 64 éves férfin.

Thomass Manning nemi szervét 2012-ben rák miatt részben amputálni kellett. A férfi nagy bizakodással vállalta a beavatkozást, amely 15 órán át tartott. A műtét hatalmas tervezést igényelt és előkészítése 3 évig tartott. A transzplantáció célja az volt, hogy a pénisszel a műtét után a férfi tudjon vizelni, és lehetőleg szexelni is.

Thomass Manning a sikeres péniszátültetésen után Forrás: Massachusetts General Hospital Center for Regenerative Medicine

Az orvosok a sikeres átültetés után nagyon optimisták, és arra számítanak, hogy a férfi visszanyeri azokat a képességeit, amiket a rák miatt vesztett el. Thomass azt nyilatkozta, remekül érzi magát és reméli, hogy sorstársai hamarosan követhetik őt a műtőasztalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.