Szexi képeket készíttetett magáról az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Karola

Forrás: RTL Klub -
ÉNB Karola fotósorozat szexi Éjjel-nappal Budapest edzés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szőkeség azért szánta rá magát a fotózásra, mert edzésbe kezdett, és szeretné megörökíteni, hogyan festett az életmódváltás előtt és után.

ÉNB Karola első fotója láttán semmi kivetnivalót nem találunk a testén, de a sorozatszereplő nem elégedett magával.

Forrás: RTL Klub

„Úgy döntöttem, tökéletes testet gyúrok magamnak” – kezdte a Karola. „Heti hat alkalommal járok edzeni és egy diétába is belekezdtem, ami hozzásegít ahhoz, hogy izmokat építsek. Az igazság az, hogy korábban a Crohn-betegségem miatt gyakran diétáztam, de most szerencsére már nem a betegség miatt, hanem épp ellenkezőleg vágok bele egy ilyen hónapokon át tartó diétába és edzéssorozatba” - tette hozzá a szőke szépség, aki maga válogatta össze az öltözékét a fotózáshoz.

Forrás: RTL Klub

„Csányi István régi jó barátom, általában én viszem a ruhákat, ő pedig instruál engem, miközben a fotókat készíti. Ezúttal olyan cuccokkat válogattam össze, amelyek kicsit fiúsak. Szerettem volna egy szexi, de kissé férfias, sportos oldalt megmutatni. Nem mondom, hogy teljesen elégedett vagyok a képekkel, de a következő három hónapban azon leszek, hogy márciusban már azt láthassam a testemen, amit szeretnék” -mondta az RTL Klub sztárja.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.