Mellbimbót tetováltak a mellrákkal műtött nőnek

betegség mellrák műtét mellbimbó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Laura, a kétgyerekes édesanya mellrákban szenvedett. Műtétei után helyre kellett állítani melleit, de az eredmény borzalmas lett.   

A Daily Mail-en megnézheted a képeket, hogyan korrigálták a kétgyermekes Laura melleit. Az asszony melleire műtétje után bimbókat kellett tetováltatni. Dupla masztektómián esett át, azaz mindkét mellét szinte teljesen eltávolították. Plasztikai sebészhez fordult, hogy hozza helyre kebleit, de a sebész valójában kézspecialista volt, és borzalmasan elrontotta az operációt, Laura eldeformált mellekkel és bimbók nélkül kelt fel a műtőasztalról.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Újra normálisnak akarta érezni testét, ezért újabb orvost kért meg, hogy javítsa ki a tönkretett testrészeket. Az új orvos kivette az implantátumokat a nő melléből, zsírt injekciózott a helyükre, egy tetováló művész pedig bimbókat tetovált rá. Laura annyira meghatódott, és boldog volt, hogy újra teljes életet élhet, hogy könnyekben tört ki, mikor meglátta "új" melleit.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.