Pachmann Péter bajusz napidoktor esemény November Movember Buda Marci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bajusszal kampányol a férfiak egészségéért Buda Marci, aki Pachmann Péterrel együtt támogatja a Movember Hungary Egyesületet . A hírességek célja, hogy megmutassák, a mai kor férfija önmagáért és környezetéért is felelős.

Egy jótékonysági kezdeményezés kapcsán tíz közismert ember kampányol öt jó ügy érdekében. Ezek közül az egyik a Pachmann Péter és Buda Marci által felkarolt Movember Hungary mozgalom. Már hét éve, hogy novemberben Magyarországon is bajuszt növesztenek a férfiak, hogy ezzel is felhívják a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára, kiemelten az őket gyakran érintő megbetegedésre, a prosztatarákra. A népszerű műsorvezetők a jótékonysági kampány keretein belül támogatják az egyesület munkáját, hogy minél több férfihoz eljusson a prevenció üzenete.

Forrás: TV2

Pachmann Péter, a TV2 műsorvezetője munkája kapcsán is gyakran szembesül az aggasztó egészségügyi eredményekkel. A Napidoktor.hu cikkében egy másik médiaszemélyiséggel együtt mesélte el történetét.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.