újraélesztés gitáros Hooligans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk információi szerint a 31 éves Késmárki Zsoltot mentő vitte el, majd újra is kellett éleszteni, mert rosszul lett, amikor egyik barátja bulijából érkezett haza egy éjszaka.

Tipp! Nézd meg a Sziget fesztivál legjobb pillanatait képgalériánkban! Katt ide!




Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


http://hooligansweb.hu
http://hooligansweb.hu

A szívedre vagy az eszedre hallgatsz?



A koncerteken most ugyan még pár napig nem fog tudni részt venni, de a csapat nem marad gitáros nélkül: "A kórházban mindenféle géppel vizsgálgattak, az eredményekre egyelőre várni kell, viszont azt tanácsolták, hogy a következő pár napban inkább kíméljem magam, ezért úgy döntöttünk, hogy kihagyok néhány koncertet. Szerencsére jó barátunk és zenésztársunk, Dandó Zoli vállalta, hogy beugrik helyettem egy-két koncert erejéig" - mondta a gitáros.

Zsolt nem először kerül kórházba. Pár évvel ezelőtt egy kocsmai verekedésbe keveredett, amikor olyan ütést kapott, hogy megrepedt a koponyája.

Tipp! VV Anikó erotikus hobbija képgalériánkban! Katt ide!



Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.