II. Erzsébet kedvenc unokája nem Vilmos és nem is Harry volt

Queen Elizabeth II Visits Berlin II. Erzsébet királynő
Getty Images - Sean Gallup
királyi család unoka Peter Phillips II. Erzsébet
Vilmos herceg és Harry herceg életéről sokat tudunk, születésük óta állnak a figyelem középpontjában. II. Erzsébet azonban az unokái közül nem őket tartotta a kedvencének, hanem Peter Phillipset.

A néhai II. Erzsébetnek összesen 8 unokája született, de közülük a legtöbben csak Vilmost és Harryt ismerik. Mivel apjuk volt a leendő trónörökös, ezért a legtöbb figyelem rájuk irányult, de a családi életük, és Diana hercegné tragikus sorsa miatt is őket figyelték a legtöbben - ahogy most is. II. Erzsébetnek azonban nem Harry és nem is Vilmos volt a kedvenc unokája, hanem Peter Phillips.

II. Erzsébet kedvenc unokája, Peter Phillips
Peter Phillips, a néhai II. Erzsébet kedvenc unokája
Forrás: Getty Images/VIPs Attend Gold Cup Day At The Cheltenham Festival

Ő a néhai II. Erzsébet kedvenc unokája

Anna brit királyi hercegnő és Mark Phillips százados első gyermeke Peter Phillips, aki II. Erzsébet brit királynő és Fülöp edinburgh-i herceg legidősebb unokája, egyben a néhai királynő kedvence. Ugyan Peternek nincs brit nemesi címe, de anyja révén jelenleg a 17. helyet foglalja el az Egyesült Királyság trónöröklési rendjében. 

A 46 éves Peter jelenleg egy sportmenedzsment cég igazgatója. Habár volt már házas, a feleségével 11 év és két gyerek után különváltak, és azóta is keresi az igazit. 

Múlt hónapban ért véget a 3 évig tartó kapcsolata Lindsay Wallace-szel, de Peter nem vesztegeti az idejét, máris új kiszemeltje van.

 Jelenleg egy gyermekgyógyászati szakápolóval, Harriettel randizik: az újdonsült párost egy lóversenyen látták együtt a hétvégén. A lóverseny résztvevői elmondták, hogy a pár nagyon boldognak és nyugodtnak tűnt egymás társaságában.

Peter egyébként különösen szoros kapcsolatot ápol Károly királlyal, ráadásul Fülöp herceg 2021. áprilisi temetésén ő tartotta fenn a békét azzal, hogy Vilmos és Harry közé állt - mivel Harry és Meghan éppen azelőtt adták a hírhedt és botrányos interjújukat Oprah-nak.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.